Konfiguration af trådløs forbindelse til PIXMA-printer

Før du forsøger at tilslutte din PIXMA-printer til det trådløse netværk, skal du sikre dig, at du opfylder følgende to betingelser:

  1. Kontrollér, at du har et adgangspunkt (benævnes nogle gange en router eller hub) via hvilket, du får internetforbindelse. Adgangspunktet skal være fuldstændig funktionsdygtigt, inden du går til næste trin.

  2. Kontrollér, at du har en pc-enhed, f.eks. en pc, Mac, tablet eller smartphone, fremover kaldet en computer, som er sluttet til internettet.

    For at kontrollere om computeren, der skal bruges med printeren, er tilsluttet netværket, kan du prøve at søge på en hjemmeside fra computeren, f.eks. på www.canon-europe.com. Hvis websiden ikke bliver vist, har du ikke oprettet forbindelse til internettet, og det skal ske, inden du fortsætter.

BEMÆRK

Hvis du har problemer eller ikke er sikker på, hvordan du konfigurerer dit adgangspunkt eller internetforbindelsen, skal du se instruktionsmanualen til adgangspunktet eller kontakte din internetudbyder.

Når ovenstående betingelser er blevet bekræftet, skal du vælge dit produkt nedenfor for at åbne instruktioner til trådløs installation.

Vælg dit PIXMA-produkt

Se vores globale websted, hvis dit produkt ikke er anført nedenfor.Du har måske også brug for ...

Feedback