Canon Information Management Solutions logo

CANON INFORMATION MANAGEMENT SOLUTIONS

Realisér jeres digitale fremtid med Canon Information Management Solutions. Vi leverer de teknologier og services, I har brug for til at administrere jeres digitale dokumenter og automatisere jeres forretningsprocesser, så I kan accelerere væksten, øge effektiviteten og mindske risici.

  • Vores ekspertise

    Find ud af, hvordan vi kombinerer ekspertise inden for informationshåndtering og markedsførende teknologier for at hjælpe jer med at overvinde jeres forretningsmæssige udfordringer.

  • Vores løsninger

    Få mere at vide om de løsninger, vi tilbyder til hyperautomatisering af jeres virksomhed – uanset om det er behandling af fakturaer, strømlining af HR-workflows eller samarbejde med jeres kunder.

  • Vores tilgang

    Få mere at vide om Canon information management Solutions, vores rådgivende tilgang og vores værdiskabende services.

UDFORDRINGER I "DIGITAL-FIRST"-VERDENEN

Banebrydende digitale teknologier gør virksomheder mere fleksible og øger produktiviteten. Men disse fremskridt medfører også nye udfordringer og nye forventninger, der skal tages hånd om.
Work professional accessing information and services through digital devices

KUNDER

Digitale muligheder

Forbrugere og kunder forventer hurtig adgang til information og services via digitale enheder, hvilket fremmer digitale forbrugsvaner og øger efterspørgslen efter responsivitet.

MEDARBEJDERE

Digitale færdigheder og vaner

Medarbejderne vil være i stand til at arbejde hvor som helst og implementere effektive nye værktøjer, der hjælper dem med at samarbejde og blive mere produktive. De leder efter arbejdsgivere, der muliggør fleksibilitet og effektivitet ved hjælp af digitale løsninger.

Work professional using new tools that help collaborate and become more productive.
Information compliance and secure process management.

SAMFUNDET

Regler og compliance

Øget digitalisering og dataforbrug i samfundet er drivkraften bag indførelsen af nye lovgivninger som GDPR. Derfor har organisationer nu brug for forbedret compliance i forbindelse med informationer og sikker processtyring.

Se mere

HAR I BRUG FOR HJÆLP?

Find ud af, hvordan Canon Information Management Solutions kan hjælpe jer med at realisere jeres digitale fremtid.