BILLEDBEHANDLINGSLØSNINGER

Foto- og videobilledbehandlingsløsninger

Se de mange branche- og handelsområder, hvor vores SDK-løsninger kan forbedre og give jeres virksomhed et skub.
alt text

Handelsfoto

Find ud af, hvordan man kan producere store, kreative billeder af varer til jeres webside eller jeres kataloger ved at skabe omkostningseffektivt indhold af høj kvalitet, der kan gøre jeres produkt levende og fremme jeres brands.

3D-fotogrammetri

3D-fotogrammetri er processen til at foretage målinger fra fotografier. Udforsk, hvordan man hurtigt og nemt scanner, redigerer og reproducerer fysiske elementer i et digitalt miljø.

alt text
GettyImages-1187651037

Fotostand

En fotostand er en alt-i-én-billedstation, der giver en hurtig og nem måde at tage et portræt ved en lang række begivenheder og funktioner. Du kan bare posere, trykke og få et print på få sekunder. Takket være Canon er det både omkostningseffektivt – og sjovt at bruge.

SDK

Muligheden for at integrere kamerastyring i virksomhedssoftwareprogrammer betyder, at styring af kameraet og printeren kan håndteres automatisk. Find ud af, hvordan denne strømlining af end-to-end-processerne reducerer omkostningerne og sparer tid.

Inspection SDK Fashion
Inspection Wind Turbines

Inspektion

Mange virksomheder er stærkt afhængige af Canon-udstyr til at hjælpe med at identificere og registrere en lang række vigtige inspektionsdata. Find ud af, hvordan Canons specialiserede software- og kameraløsninger øger effektiviteten af jeres produktionsworkflow og mange forskellige automatiserede systemer.

Erhvervsfotografering og -video

Fotografering og video i høj kvalitet til din organisation er vigtige kommunikationsværktøjer, der er afgørende for at øge brandbevidstheden og sende det rigtige budskab til dine kunder. Find ud af, hvordan Canon tilbyder effektive og omkostningseffektive måder at levere budskabet på.

Corporate photography and video
Canon Camera

Biometri

Sikkerhedsbadges, ID-dokumenter, eventpas og meget mere. Billedbehandlingsløsninger fra Canon giver virksomheden bedre muligheder for at holde medarbejderne sikre.

Support til professionelle fotografer

Brug for hjælp til at vælge udstyr, eller ønsker du at teste et af vores nye produkter? Jeg kan også anbefale løsninger til at promovere din virksomhed.

Stefan vibe

Kontakt os

Få mere at vide om vores komplette udvalg af produkter og services, der passer til jeres virksomheds behov