RF- og RF-S-objektiver

SE SERIEN
Canon Camera

Objektiver til en ny æra

RF- og RF-S-objektiver giver bedre kvalitet, hastighed og drift takket være enestående optisk teknologi og design. Designet til fremtiden med forbedrede videofunktioner plus smarte detaljer som kontrolringen og en mere kompakt størrelse.
Kompatibilitetsguide til objektiver

Canon RF 50mm F1.8 STM

Et kompakt, støjsvagt og let 50mm RF-objektiv med fast brændvidde, med en stor f/1.8-blænde, perfekt til at opfylde din kreative vision.

UDFORSK DET NU
rf 50mm f1.8 stm

Byg dit system og brug dine objektiver

EOS R-systemets adaptere er unikke og giver ekstra kreativ kontrol, så fotografer og filmskabere kan anvende deres eksisterende EF- og EF-S-objektiver med fuld kompatibilitet og uden tab af ydeevne.
Læs mere

Opdag EOS R-systemet

EOS R-systemet bygger på mere end tre årtiers vedvarende EOS-innovation og tager udgangspunkt i en banebrydende objektivfatning, der giver større kreative muligheder og endnu mere intuitive måder at fange ethvert øjeblik.

I hænderne på professionelle

EOS R er øjeblikkeligt blevet populært hos mange professionelle fotografer og filmskabere. Se, hvordan de har givet det lov til at vise, hvad det kan, og levere billeder og film, de aldrig havde troet muligt.

Du vil måske også være interesseret i...

Bliv inspireret, tilmeld dig nu

Gå aldrig glip af de seneste tilbud fra Canon, tips og kurser, nyheder og invitationer til lokale begivenheder.