BILLEDBEHANDLINGSLØSNINGER

Inspektion og detektering

Canons specialiserede software- og kameraløsninger kan hjælpe med at identificere og registrere vigtige inspektionsdata for jeres virksomhed. Hvis I vil øge effektiviteten af jeres produktionsproces, starter jeres rejse her.
Inspection Wind Turbines

Hvordan Canons løsninger gavner inspektionsprocessen

Et driftssikkert inspektionsworkflow kræver oplysninger af høj kvalitet, så ingeniører og teknikere kan træffe præcise og velfunderede beslutninger. Hvert element i produktionsprocessen kræver konstant kontrol, lige fra prototypefremstilling og inspektion af produktionsnøjagtighed til kontrol af udstyr for slitage og infrastrukturstyring. Canons udvalg af kameraer, objektiver og billedbehandlingssoftware med høj opløsning er en problemfri og omkostningseffektiv måde at levere de detaljerede data, I har brug for til at hjælpe med at identificere problemer og få jeres virksomhed til at køre mere effektivt.

 • FORDELE

  Nøjagtighed

  Optag billeder med nøjagtige farver, skarpt fokus og høj opløsning, og synkronisér præcist med eksterne enheder.

 • FORDELE

  Driftssikkerhed

  Ensartet drift i høj kvalitet med enestående resultater leveret eksternt via USB.

 • FORDELE

  Reduceret nedetid og omkostninger

  Få strøm til kameraet via en vekselstrømsadapter, og nyd mange års drift takket være den legendariske Canon-holdbarhed og -driftssikkerhed.

 • FORDELE

  Forbedret effektivitet

  Nyd problemfri kamerakontrol med ensartet open-source SDK via USB med præcis synkronisering.

BEHANDLING

En løsning til alle sektorer

Regelmæssig inspektion hjælper jer med at registrere fejl og problemer tidligt, så I sparer tid og penge i virksomheden. Canon anerkender dette og har udviklet sin portefølje til at tilbyde en omkostningseffektiv billedbehandlingsløsning i høj kvalitet, der passer til den måde, I arbejder på. Vi hjælper virksomheder i en lang række sektorer: Fra bilindustrien, hvor vores kameraer bruges til at lokalisere belastningsbrud og defekter under overfladen i bilproduktionen, til vindmøller, hvor Canons sensorer med høj opløsning hjælper med at afsløre skader på vingerne. Der er ingen branche, hvor vi ikke kan hjælpe med at øge jeres produktivitet og forbedre bedste praksis.

Canon-kameraer og -objektiver

Canons prisbelønnede serie af kameraer og objektiver med høj opløsning giver meget nøjagtig farvegengivelse og skarphed, der hjælper med at registrere fejl i tide


 • • Vælg mellem en række digitale spejlreflekskameraer og spejlløse kameraer
 • • Fremragende udvalg af objektiver
 • • Branchedokumenteret driftssikkerhed

Software, der er designet til dig

Vores Software Developer Kit (SDK og CCAPI) hjælper dig med at skabe en skræddersyet løsning, som alle i din virksomhed kan bruge, og som også muliggør fjernbetjening af kameraet, hvilket er meget fordelagtigt i farlige situationer.


 • • Samarbejd med udviklere
 • • Skræddersy softwaren til dine behov
 • • Maksimér dit workflow

Canon cameras and lenses

Klar til at hjælpe din virksomhed

Se de mange branche- og handelsområder, hvor vores SDK-løsninger kan forbedre og give din virksomhed et skub.

 • SEKTOR

  Luftfart

  Fra 3D-fotometri af flyvinger til identifikation af tidlige tegn på metaltræthed giver Canon-kameraer med sensorer med høj opløsning og superskarpe objektiver teknikere de værktøjer, de har brug for til at holde passagerer og gods i luften.

 • SEKTOR

  Medicinsk

  Billeder med høj opløsning hjælper med at foretage nøjagtig diagnose og giver lægerne mulighed for tydeligt at zoome ind på huddefekter som f.eks. modermærker og melanomer. En Canon SDK kan integreres med de automatiserede billedbehandlingsprocesser, så selv uuddannede medarbejdere kan bruge den.

 • SEKTOR

  Biler

  Ved afslutningen af en leasingaftale for en bil er det vigtigt at dokumentere eventuelle skader på karrosseriet eller at registrere årlig slitage. Canon PowerShot-kameraer er kompakte og nemme at bruge til hurtig håndholdt inspektion.

 • SEKTOR

  Energiinfrastruktur

  Fra vindmøller til elledninger bruges Canons digitale spejlreflekskameraer og supertelefotoobjektiver enten håndholdt eller som en del af en software- og SDK-løsning til at levere meget detaljerede billeder af fejl og defekter.

Hvorfor Canon?

Canon er det førende navn inden for billedbehandling og har været det i over 80 år. Vi er den førende leverandør af digitale billedbehandlingsløsninger til forbrugere, Business-to-business og industri, lige fra SDK-applikationer til erhverv, stat og medicinalindustri til professionelle kameraer og objektiver. Billedbehandling er kernen i vores virksomhed, og vi er dedikeret til at hjælpe folk med at gentænke, hvad der er muligt gennem fotografering og video i høj kvalitet.

Relaterede løsninger

Fra fuldautomatiske alt-i-én-handelsworkflows til medicinsk billedbehandling og scanning – Canon har en enorm erfaring inden for alle aspekter af industriel og kommerciel fotografering.

Relaterede produkter

Har du brug for at få mere at vide?

Hvis I gerne vil have mere at vide om Canons inspektionsløsninger, kan I følge linket Tal med Canon og udfylde oplysningerne, så vil et medlem af vores dedikerede B2B Segment-team for professionelle imaging-produkter kontakte jer snarest.

Du er måske også interesseret i…