Services

Managed Services

Vi ved, at det kan være en udfordring at drive en virksomhed, især på tværs af flere lokaliteter. Vores ekspertise inden for Managed Services og Digital Transformation vil hjælpe med at sikre, at alt fungerer optimalt.

Discovery og Design Services

Vores vurderinger giver en detaljeret analyse af jeres print- og scanningsinfrastruktur, mens vores Design Services hjælper jer med at optimere jeres nuværende løsning.
Læs mere
Work professionals in a meeting

Transition og Implementation Services

Uanset hvilket supportniveau I har brug for, tilbyder vi al den hjælp, I skal bruge til at installere, konfigurere og blive fortrolig med jeres nye teknologi.
Læs mere
Work professional using touch screen

Support, Manage og Review Services

Maksimér oppetiden for jeres infrastruktur ved at udnytte vores Managed IT og Information Security Services, der er udviklet til at levere løbende forbedringer.
Se alle løsninger
Work professional smiling with headphones on
  • Managed Fleet Service

    En komplet servicepakke, der giver jer sikkerhed for, at flåden konstant er tilgængelig med minimal afbrydelse, har tilstrækkelig kapacitet og er beskyttet mod sikkerhedstrusler.

  • Managed Service Operations

    Udfør daglige print- og scanningsrelaterede aktiviteter med vores Onsite Fleet Operations-services for at maksimere tilgængeligheden af jeres enheder.

Workspace Lifecycle Services

Vi kan hjælpe jer hele vejen fra produktimplementering til vedligeholdelse og til løsninger for udtjente enheder med vores brede udvalg af services.
SE ALLE WORKSPACE LIFECYCLE SERVICES
Work professionals talking and laughing

HAR I BRUG FOR HJÆLP?

Find ud af, hvordan Canon Business Services kan gavne jeres virksomhed