BILLEDBEHANDLINGSLØSNINGER

Biometri

Registrering af ansigter til ID-dokumenter, adgangskort og HR-applikationer afhænger af nøjagtige og pålidelige oplysninger. Canon-kameraer med deres sensorer med høj opløsning og fremragende udvalg af objektiver gør denne opgave nem og effektiv med workflow-løsninger, der passer til.
Canon Camera

Identificér og godkend

Biometriske oplysninger kan i modsætning til adgangskoder ikke glemmes, udveksles eller forfalskes. Den vellykkede registrering af et menneskes ansigt afhænger af en kombination af gennemprøvede billedteknologier og fremragende software, der leverer hurtige resultater med et tryk på en knap. Af denne grund bruges Canons kameraer, flash-systemer, SELPHY-printere og objektiver i hele verden af mange organisationer og virksomheder til at indhente ansigtsdata til HR-afdelinger, adgangskort og gæstepas sammen med scannere til scanning af ID-dokumenter, der sammen integreres i workflow-løsninger for at gøre processen så enkel som muligt.

 • FORDELE

  Få alle detaljerne

  Optag billeder med nøjagtige farver og enestående skarphed i virkelighedstro detaljer takket være vores sensorer med høj opløsning, og print motivet præcist med SELPHY-printere.

 • FORDELE

  Fremragende workflow-løsninger

  Fremragende integration i jeres eksisterende workflow takket være vores SDK-løsninger, som tilpasser kameraet til jeres behov.

 • FORDELE

  Nem tilslutning

  Nyd problemfri kamerastyring med ensartet open-source-SDK via USB med præcis synkronisering og fjernbetjening via en smartphone med vores Camera Control API (CCAPI).

Sådan kan biometri hjælpe jeres virksomhed

Se de mange applikationer, hvor vores kameraer kan optage biometriske billeder og forbedre sikkerheden.

 • SEKTOR

  Adgangspas

  Fremstil detaljerede, klare og skarpe billeder af personale og besøgende til adgangsmærkater.

 • FORDELE

  ID-dokumenter

  Enkel billedbehandlingsløsning, der er let at integrere i et bredere biometrisk registreringsworkflow, samtidig med at lovgivningen overholdes.

 • FORDELE

  Foto-ID-services

  Fra pas til kørekort og alt derimellem – Canon og SELPHY-printere tilbyder en ID-løsning til detailhandlen.

 • FORDELE

  Eventpas

  Producér eventpas med Canons udvalg af kameraer og printere samt objektiver, der fungerer i al slags vejr.

 • Hvorfor Canon?

  Canon er det førende navn inden for billedbehandling og har været det i over 80 år. Vi er den førende leverandør af digitale billedbehandlingsløsninger til forbrugere, B2B og industri, lige fra SDK-applikationer til kommerciel anvendelse, offentlige myndigheder og medicinalindustri til professionelle kameraer, videokameraer og objektiver med en backup- og supportservice, der er uovertruffen.

  Relaterede løsninger

  Fra fuldautomatiske alt-i-én-handelsworkflows til medicinsk billedbehandling og scanning – Canon har en enorm erfaring inden for alle aspekter af industriel, erhvervs- og kommerciel fotografering.

 • BILLEDBEHANDLINGSLØSNINGER

  Canon Developer Programme

  Canons nyeste supportwebside for udviklere er fyldt med nyttige ressourcer til softwareudviklere, uanset om det drejer sig om erhvervsløsninger eller digital billedbehandling.

 • BILLEDBEHANDLINGSLØSNINGER

  3D-fotogrammetri

  3D-fotogrammetri er processen, hvor man foretager målinger fra fotografier, som gør det muligt hurtigt og nemt at scanne, redigere og reproducere fysiske elementer.

 • BILLEDBEHANDLINGSLØSNINGER

  Fotostand

  En alt-i-én-billedstation, der giver en hurtig og nem måde at tage et portræt ved en lang række begivenheder og funktioner. Du kan bare posere, trykke og få et print på få sekunder.

 • BILLEDBEHANDLINGSLØSNINGER

  Fotografering og videooptagelse til handelserhverv

  Find ud af, hvordan modebranchen genererer tusindvis af overbevisende produktfotos hver dag.

 • BILLEDBEHANDLINGSLØSNINGER

  Canon Medical

  Canon Medical Europe tilbyder et komplet udvalg af diagnostiske medicinske billedløsninger, herunder CT, MR, røntgen, ultralyd og Healthcare Informatics.

 • Relaterede produkter

 • Digitale spejlreflekskameraer

  EOS 2000D

  Få glæde af flotte fotos og Full HD-film med 24,1 Megapixel. Udvid din kreativitet med dette sjove og nemme digitale spejlreflekskamera.
 • Printere til hjemmet

  SELPHY CP1300

  Elegant og bærbart for smukke trådløse print og ID-fotos fra kompatible mobile enheder og kameraer.
 • Canon Camera

  BLÆK OG PAPIR

  Print med farveblæk, og brug papir i postkortformat i høj kvalitet til din SELPHY-printer.
 • Objektiver til spejlreflekskameraer

  EF-S 18-55mm f/4-5.6 IS STM

  Tag dit EOS med flere steder med et ultrabærbart standardzoomobjektiv.
 • Canon Camera

  VIRKSOMHEDSSCANNERE

  Kompakt, prismæssigt overkommelig og enkel – CanoScan LiDE 300 er en ideel scanner til hjemmet eller kontoret. En let flatbedscanner med et tyndt design, 4 genvejsknapper og Auto Scan-teknologi giver mulighed for nem og ubesværet scanning.
 • HAR DU BRUG FOR AT FÅ MERE AT VIDE?

  Har du brug for flere oplysninger?

  Hvis du gerne vil have mere at vide om Canons erhvervsløsninger, kan I følge linket Tal med Canon og udfylde oplysningerne, så vil et medlem af vores dedikerede B2B Segment-team for professionelle imaging-produkter kontakte dig snarest.