Canon tonerprogram

Bortskaffelse af Canon forbrugsvarer

1. Kontrollér, om tonerpatronerne er omfattet af vores genvindingsprogrammer. Hvis de er, kan du returnere dine patroner gennem vores paneuropæiske genanvendelsesprogram. Se om dine tonerpatroner er omfattet her: https://www.canon.dk/about-us/recycling/
2. Hvis tonerpatronerne ikke er kompatible med vores genvindingssprogram, skal du kontrollere, om de har et WEEE-mærke (Waste Electrical and Electronic Equipment). Hvis det er tilfældet, kan du bortskaffe det som elektronikaffald. Hvis du ønsker at gøre brug af Canons indsamlingsservice for elektronikaffald, bedes du udfylde afhentningsformularen nedenfor. Bemærk venligst, at gratis indsamling kun er mulig via Canons indsamlingsservice.
3. Hvis dine Canon-forbrugsvarer ikke er omfattet af vores genvindingsprogram og ikke har et WEEE-mærke, skal du bortskaffe dem i overensstemmelse med lokale regler (f.eks. som affald til forbrænding). Du kan læse mere om bortskaffelse i sikkerhedsdatabladene for Canons forbrugsvarer her: https://www.canon.dk/sds/
Hvis du vil vide mere om Canons tilgang til bæredygtighed, se venligst https://www.canon.dk/sustainability/.

Ønsker du at bestille afhentning af brugte tonerpatroner- eller flasker?

Hvis du vil bruge Canons indsamlingstjeneste, skal du følge nedenstående trin: 

  1. Klik på linket til formularen herunder. 
  2. Udfyld formularen med de krævede oplysninger så præcist som muligt. 
  3. Afvent yderligere detaljer om planlagt afhentning af brugte produkter. 
  4. Læg pakken klar til afhentning. 
VENLIGST BEMÆRK, at for at bruge denne service skal du udfylde og bruge formularen herunder. Vær også opmærksom på, at denne service kun tilbydes til WEEE-kompatible Canon-produkter (B2B).
Canon-forbrugerprodukter (B2C) kan enten returneres gennem vores pan-europæiske genvindingsprogram (nævnt ovenfor).

Canon toner

Afhentningsformular

Venligst klik på nedenstående link for at få adgang til formularen.

FORMULAR

Mere information

Hvis du er usikker på, hvordan du bortskaffer dine brugte Canon forbrugsvarer, bedes du kontakte dit lokale Canon-kontor.

Kontakt Canon her