Services

Workspace Lifecycle Services

Der er så mange forskellige aspekter ved at drive jeres print- og scanningsinfrastruktur. Vi kan hjælpe jer hele vejen fra produktimplementering til vedligeholdelse og til løsninger for udtjente enheder.

Consultancy Services

Kom smart fra start – Vi analyserer jeres print- og scanningsinfrastruktur, vurderer styrker og svagheder, og vi bruger denne viden til at optimere jeres løsning.
Læs mere
Work professionals using SiteAudit fleet auditing, monitoring, and management software.

Product Implementation Services

Kom smart fra start – Uanset hvilket supportniveau I har brug for, kan vi hjælpe jer med at installere, konfigurere og blive fortrolige med ny teknologi og automatisering.
Se alle løsninger
work professionals working in an office

Product Support og Maintenance Services

Gør det godt – Det er vigtigt for enhver virksomhed at lave et godt stykke arbejde, så produkterne holdes i topform. Vi hjælper jer med at undgå og løse problemer for at minimere eventuel nedetid.
Se alle løsninger
Forretningsfolk på et kontor, der kigger på en bærbar computer

Product og Data Removal Services

Afslut stærkt – Lad os tage problemet ud af hænderne på jer, når jeres enheder har nået slutningen af deres levetid, og I skal bortskaffe jeres udstyr hurtigt og sikkert.
Læs mere
Two work professionals working in the office together

Managed Services

Vi ved, at det kan være en udfordring at drive en virksomhed, især på tværs af mange lokaliteter. Vores Managed Services giver jer al den hjælp, I har brug for.
Se alle Managed Services
Sky view windows in a building

HAR I BRUG FOR HJÆLP?

Find ud af, hvordan Canon Business Services kan gavne jeres virksomhed