Canon_B2B_Argos_Lifestyle_64.tif

HANDELSLØSNINGER

Foto-, video- og softwareløsninger, der forbedrer dine produkter

Skab omkostningseffektivt indhold i høj kvalitet, der bringer dit produkt til live og driver dine brands fremad.

Få dine brands til at stråle med Canon-kameraer og -software

Canon er ikke kun førende på verdensplan inden for foto- og videoprodukter, men også en innovator inden for software. Når disse teknologier kombineres, har de mulighed for at bringe dit produkt tættere på kunden.

 • CANON-SOFTWARE

  Software med ægte intelligens

  Canon har udviklet software, der problemfrit integreres i dine eksisterende programmer og workflows, så du kan oprette og optage billeder, der kan bruges på tværs af din produktportefølje.

 • CANON-KAMERAER

  Dokumenteret kvalitet, professionelle resultater

  Canons foto- og videokameraer er yderst effektive værktøjer, der er designet til at fange farver, detaljer og strukturer med uovertruffen kvalitet, så dine produkter kommer til live og virkelig appellerer til dine kunder.

StyleShoots_Canon_camera_SDK_integration

INNOVATIV SOFTWARE

Udvikl din evne til at levere

Canons Software Development Kit (SDK) tilbyder en række funktioner, som du kan få adgang til sammen med tilsluttede kameraer. Ved at forbinde et kamera til en pc eller smartphone kan dine udviklere styre billedoptagelsesprocessen.

Canon Camera

Kamerabetjening

Fjernbetjen kameraet med hastighed og præcision, og bevar fuld kontrol over eksponering og fokus.

Canon Camera

Administration af indhold og produktion

Download billeder, kontrollér og skift kameraindstillinger, og fjernoptag fra Mac, pc eller smartphone.

KUNDECASE

Brug af R-systemet til e-handelsfotografering med Argos Sainsbury's

Se, hvordan Argos bruger et internt Canon-studie til at skabe en hurtig og effektiv arbejdsgang på tværs af samtidige fotooptagelser.
Argos_Case_Study_Film_B2B_013_115_H264_4K_16-9_DA

Relaterede produkter

Få mere at vide om Canons professionelle foto- og videoprodukter, der giver dig fuld kontrol samt uovertruffen kvalitet.

 • EOS R5_Front_RF24-105mmF4LISUSM_SQUARE.png

  Spejlløse kameraer

  Glem alt, hvad du har lært om spejlløse kameraer. EOS R5's kompromisløse ydeevne vil revolutionere din fotografering og filmproduktion.
 • Canon Camera

  Spejlløse kameraer

  Uanset hvad du fotograferer, og uanset hvordan du fotograferer det, giver EOS R6 dig mulighed for at være kreativ på måder, du aldrig havde troet var mulige.
 • Canon Camera

  RF-objektiver

  Giv dine spejlløse full frame-fotografier et professionelt præg med en 24-70 mm zoom, der har en hurtig blænde og en 5-stops billedstabilisering.
 • RF70-200mm F2.8 L IS USM

  RF-OBJEKTIVER

  RF 70-200mm F2.8L IS USM er et uundværligt objektiv i den professionelle serie af zoomobjektiver og er den perfekte følgesvend til nyheder, sport og rejser.
 • Canon Camera

  DIGITALE SPEJLREFLEKSKAMERAER

  Uanset hvad du fotograferer, kan du være sikker på kompromisløs billedkvalitet og professionel ydeevne.
 • Canon Camera

  DIGITALE SPEJLREFLEKSKAMERAER

  Livet er fuldt af øjeblikke, der ikke kommer igen. Hold fast i flere af dem med EOS-1D X Mark III, og fortæl hele verden din visuelle historie.
 • Canon EF 16-35mm f/2.8L III USM

  L-SERIEN MED STOR ZOOM

  Giv din spejlløse fullformat-fotografering en professionel kant med en 24-70mm zoom med en hurtig blænde og 5-stops billedstabilisering.
 • Canon Camera

  MAKROOBJEKTIV MED FAST BRÆNDVIDDE

  Kom tættere på dit motiv ...
 • Vær et skridt foran med Canon

  Canons foto- og videografiløsninger til handel tilbyder hurtig og omkostningseffektiv produktion af indhold af høj kvalitet, så du kan nå ud til dine kunder på en rettidig, effektiv og ensartet måde – hvilket maksimerer produktivitet, rentabilitet og markedsandel.

  • FORSTÅELSE AF DINE BEHOV

   Rådgivning

   Da alle virksomheder er forskellige, tager vi os tid til at lytte, forstå og finde frem til de bedste måder at maksimere dine unikke arbejdsprocesbehov på.

  • UDVIKLING AF DIT SYSTEM

   Definering

   Nu, hvor vi kender din virksomheds natur og dine brandkrav, tilbyder vi et dokumenteret udviklingssæt, der specificerer softwarens funktionalitet for udviklere til, hvordan de kan få det til at fungere med deres applikation.

  • SKRÆDDERSYNING TIL DIT BRAND

   Design

   Når de vigtigste elementer er på plads, skræddersyr vi en pakke, der passer til dine behov, og vælger en kamera- og objektivpakke, der opfylder alle dine krav.

  Hastighed

  Vores foto- og videokameraer er udviklet til at levere fantastiske resultater med stillbilleder på op til 45 Megapixel, 20 billeder pr. sekund eller enestående 8K-film, der er fyldt med detaljer. Vores udvalg af Canon-kameraer giver bemærkelsesværdige resultater. Fra det øjeblik du trykker på knappen, kan du hurtigt komme på markedet med en multikanalstrategi, hvor du kan nyde effektiv distribution med minimal efterproduktion.
  Canon_B2B_Argos_Lifestyle_51.tif

  Billedkvalitet

  Canon fremstiller sine egne billedsensorer – banebrydende stillbilleder og videooptagelse i høj opløsning og med den forbløffende og beundringsværdige farvenøjagtighed og skarphed fra de legendariske objektiver. Billeder i god kvalitet vil hjælpe dig med at skille dig ud fra konkurrenterne og give en bedre kundeoplevelse. Deres autofokus- og hvidbalancefunktioner giver superpræcise resultater og fremhæver alle de detaljer og teksturer, som dine produkter fortjener, så du kan reducere mængden af returneringer
  Canon_B2B_Argos_Lifestyle_49

  Ensartethed

  Indstil, komponér, optag. Igen og igen. Med Canon-teknologi kan du være sikker på at få fantastiske resultater gang på gang, så dine produkter kan se ensartede og virkelighedstro ud. Tegnearbejde og retouchering er minimal, og den kreative kontrol ligger for dine fødder.
  Canon_B2B_Argos_Lifestyle_46

  Produktivitet

  Vores kameraer arbejder hurtigt og effektivt med superhurtige processorer og lynhurtig autofokus, så du kan holde produktflowet i gang, mens vores kameraer fortsætter med at optage. Slutresultatet er naturligvis, at mere af dit brand kommer hurtigere på markedet end nogensinde før.
  Canon_B2B_Argos_Lifestyle_65

  Workflow-håndtering

  Vores softwareløsninger og kameraer er udviklet til at blive integreret i dit workflow og kan skræddersyes og tilpasses fuldt ud, så du kan holde trit med din virksomhed, efterhånden som den vokser og udvikler sig. Fra fil til online med en Adobe RGB-farveprofil betyder, at du kan gennemse dine billeder hurtigt, mens du optager, hvilket sparer tid i efterbehandlingen, så dine billeder kan komme ud til verden hurtigt.

  Et handelssystem til dig

  Uanset hvilken virksomhed du er i, har Canon en handelsløsning til dig. Vores eksperter skræddersyr en pakke, der opfylder alle dine behov. Se blot på de områder, vi allerede har arbejdet inden for.

  • DETAILHANDEL

   Produkter og tilbehør

   Maksimér dit workflow, og nyd hurtig og præcis fotografering og videooptagelse af dine produkter til internettet og kataloget.

  • MODE

   Tøj og beklædning

   Fang alle detaljer med nøjagtige farver, og bring dine brands til live og ind i kundernes bevidsthed.

  • STUDIE

   Portrætter og meget mere

   Med superensartet eksponering og belysning skal du blot bede dine kunder om at sætte sig, posere og så trykke på knappen.

  • MUSEUM

   Effektiv arkivering

   Når dit lager kræver de ultimative detaljer og nøjagtighed, skal du være sikker på, at Canon-kameraer, -objektiver og -software kan producere det perfekte system til dit visuelle katalog.

  Relaterede artikler