EKSTERNE BROADCASTLØSNINGER

Canon PTZ-kameraer og eksterne overvågningskameraer

Et udvalg af 4K-kameraer med panorering, tilt og zoom (PTZ) med en fremragende billedkvalitet og præcis kontrol, der er designet til at passe ind i en lang række produktioner og applikationer.
Canon CR-N500 PTZ-kamera

Produktion og streaming

Luk afstanden med uovertruffen klarhed

Velkommen til den nyeste generation af eksterne Canon PTZ-kameraer og -controllere. Canons løsning tilbyder en fjernbetjent 4K-produktionspakke til alle situationer, der giver jævn panorering og tilt sammen med enestående billedkvalitet til indendørs og udendørs anvendelser, mens vores hardware-controller og gratis software-controller giver mulighed for at styre og justere fra en ekstern placering. Canon understøtter også de seneste banebrydende applikationer som f.eks. Automatisk sporing*, som kan tilføje det ekstra automatiske element til din produktion.

* Tilgængelig på udvalgte modeller. Betalt licens påkrævet.

Opdag Canons optiske ekspertise ved at optage billeder i høj kvalitet i en lang række situationer.

Hele Canons PTZ-serie

 • PTZ-kameraer

  CR-N700

  Et enestående 4K60P professionelt PTZ-kamera med 12G-SDI-tilslutning og klassens førende autofokus med mulighed for intelligent automatisk sporing.
 • PTZ-kameraer

  CR-X300

  Et kompakt PTZ-kamera med tæthedsgrad IP65 og 4K-opløsning, 20x optisk zoom og IP-streaming og -kontrol til en lang række anvendelser.
 • PTZ-kameraer

  CR-X500

  Med et robust og vejrbestandigt hus samt 4K UHD-opløsning, 15x optisk zoom, 12G-SDI og Dual Pixel CMOS AF er CR-X500 det ideelle PTZ-kamera til fjernproduktioner og -overvågning.
 • PTZ-kameraer

  CR-N500

  Med 15x optisk zoom, 4K UHD-optagelsesfunktioner og Dual Pixel Auto Focus og mulighed for intelligent automatisk sporing giver CR-N500 præcis kontrol og problemfri IP-streaming med enestående resultater.
 • PTZ-kameraer

  CR-N300

  Udstyret med 4K UHD-opløsning, 20x optisk zoom, hybrid autofokus med funktionen til automatisk sporing, talrige IP-streaming- og kontrolprotokoller, så du kan engagere dit publikum på nye måder.
 • PTZ-kameraer

  CR-N100

  Et behændigt 4K PTZ-kamera med avanceret autofokus, 20x optisk zoom og flere IP-protokoller med mulighed for intelligent automatisk sporing.
 • En løsning til alle typer scenarier

  Opdag, hvordan Canon PTZ-løsninger kan bruges i en lang række applikationer, der udnytter vores fremragende billedteknologi.

 • Broadcast og TV-studier

 • Live-events og musikforestillinger

 • Virksomhedsarrangementer og præsentationer

 • Videregående uddannelser

 • Bedesteder

 • Udendørs broadcast og sportstransmittering

 • Vigtigt tilbehør

  Styr dit Canon PTZ-kamera eksternt eller on-site med vores hardware-controller og gratis software-controller til problemfri fjernbetjening.

  FIND FORHANDLER

  Find en lokal partner til dig

  Vores betroede partnere understøtter dine behov, fra et fuldt integreret system til et specifikt tilbehør til Canon PTZ-produkter. Autoriserede Canon-forhandlere tilbyder ekspertsupport til udvalget af 4K PTZ-kameraer.

  CR-N500
  CR-S700R

  Udvalgt produkt

  Canon Robotkamerasystem CR-S700R

  Professionel fjernbetjeningsløsning til panorering, tilt og zoom til stillbilleder, der er kompatibel med kameraer med udskiftelige objektiver.

  Løsning

  Se Canons PTZ-netværksserie

  Når overvågning virkelig er vigtigt, kan Canons udvalg af netværkskameraer tilbyde en løsning. Selvom de er kompakte, har de en stor ydeevne og leverer enestående billedkvalitet, selv i svagt lys, hvor der er størst sikkerhedsrisici.

  Nem at sætte op og med et bredt synsfelt

  Canons udvalg af PTZ-overvågningskameraer er ideelle til f.eks. trafikstyring, byovervågning og indkøbscentre.

  vb-m50b
  Canon Camera

  Opdag Canon Pro Video, og gentænk, hvad du kan gøre med video

  Uanset om du optager virkningsfulde indie-dokumentarer, vanedannende dramaserier eller prisvindende spillefilm, er der et Canon Pro Video-produkt, der kan katapultere din kreativitet til nye højder.

  TILMELD DIG NU

  Bliv inspireret, tilmeld dig nu

  Gå aldrig glip af de seneste tilbud fra Canon, tips og kurser, nyheder og invitationer til lokale begivenheder.

  Vil du kontaktes af en Canon-repræsentant?

  Udfyld den korte formular med dine oplysninger, så vil du blive kontaktet af en Canon produktspecialist