BILLEDBEHANDLINGSLØSNINGER

3D-fotogrammetri

3D-fotogrammetri er processen, hvor man foretager målinger fra fotografier, som gør det muligt hurtigt og nemt at scanne, redigere og reproducere fysiske elementer.
3D-Photogrammetry-Sample-and-Hold-lifestyle_01

3D-fotogrammetri med Canon

Canons verdensberømte EOS-system kan drive din 3D-fotogrammetri fremad med større nøjagtighed og reducerede omkostninger. Fotogrammetri har mange anvendelsesmuligheder i mange brancher, og fordelene er overbevisende.

 • Massetilpasning

  Brugerne kan skabe skræddersyede design, der åbner døre til ubegrænsede muligheder, mens medie- og underholdningsvirksomheder kan producere og gengive fysiske objekter og steder

 • Nye funktioner med omkostningsoptimering

  Komplekse produkter kan masseproduceres eller reproduceres uden store investeringer i fast realkapital med lavere variable omkostninger end traditionelle metoder

 • Reduceret gennemløbstid og højere hastighed

  Takket være kortere design-, proces- og produktionscyklusser kan producenterne levere produkter hurtigere på markedet

 • Forenkling af forsyningskæden

  Produktion tættere på efterspørgselspunktet kræver meget mindre lagerbeholdning og sparer spild og tid

BEHANDLING

Sådan fungerer det

3D-fotogrammetri er processen, hvor man foretager målinger fra fotografier, som gør det muligt hurtigt og nemt at scanne, redigere og reproducere fysiske elementer. Det er især nyttigt til gendannelse af de nøjagtige positioner for overfladepunkter, så fysiske produkter, genstande og personer kan konverteres til digitale filer i 2D/3D (og omvendt).

Stort udvalg af anvendelsesmuligheder

3D-fotogrammetri kan bruges inden for mange områder, herunder produktionskontrol, deformationsanalyse, inspektioner og dokumentation på en lang række objekttyper - små genstande, historiske genstande, mennesker, bygninger, fly og endda landmasse.

Scan motivet med flere billeder

For at indhente de oplysninger, der er nødvendige for at måle, skal du tage flere billeder hele vejen rundt om, over og under dit motiv, så de kan sammensættes for at skabe en vandret og lodret kortlægning.

Optag med mere end ét kamera

Udløs flere kameraer på samme tid, hvis de er fastgjort på et sted, så du kan lave en grundig kortlægning af dit motiv fra alle vinkler.

Efterproduktion på den nemme måde

Importér dataene, og før billederne ind i dit softwaresystem for at oprette modellen. Specialiseret industrisoftware kan sammenligne pixel for at finde match og derefter vurdere kameraplaceringer, hvilket giver den korrekte 3D-geometri.

3D-Photograhmetry-Sample-and-Hold-lifestyle

Klar til at hjælpe din virksomhed

Se de mange branche- og handelsområder, hvor 3D-fotogrammetri kan forbedre og give din virksomhed et skub.

 • Produktion

  Fra kollisionsteknik til stresstest – fotogrammetri en vigtig del af fremstillingsprocessen og hjælper med at måle og forudsige trykpåvirkningen på et prototypeobjekt.

 • Oprettelse og design

  Gengivelse af et fysisk objekt til et tredimensionelt billede er en vigtig del af designprocessen og gør det muligt for designere at foretage vigtige ændringer uden at skulle omforme prototypen fysisk.

 • Teknik og produktion

  Når det er vigtigt at begrænse produktionsnedetiden og holde sig inden for budgetterne, giver 3D-fotogrammetri teknikere mulighed for at udføre vigtige tests uden for virksomheden ved hjælp af data fra billeder til beregning og undersøgelse af et produkt.

 • 3D-modellering

  Fotogrammetri kan bruges til at lave meget nøjagtige og realistisk fototeksturerede modeller af bygninger, arkæologiske udgravninger og endda landskaber.

 • Privat og offentlig sektor

  Offentlige myndigheder og virksomheder kan drage fordel af 3D-fotogrammetri, når de udfører en lang række opgaver som f.eks. byplanlægning, motorvejsarbejde og andre infrastrukturmæssige overvejelser.

 • Detailhandel

  Butikstilbehør som mannequiner, butiksudstillinger og endda augmented reality kan alle bruge 3D-fotogrammetri til at få kunderne til at handle enten i butikken eller online.

 • Medie-, film-, underholdnings- og fritidsbranchen

  De specielle effekter, der anvendes i film-, tv- og gaming-branchen, er stærkt afhængige af 3D-fotogrammetri, når designere skal konstruere detaljerede og meget realistiske visuelle oplevelser.

 • Arkitektur og kulturarv

  Genskabelse af bygninger og historiske bosættelser afhænger i høj grad af nøjagtige billeder, der er taget på stedet, som derefter importeres til kortlægningssoftware for at gengive realistiske billeder af, hvordan et sted ville have set ud for længe siden.

 • Forsvar, sikkerhed

  Luft- og søkort er en vigtig del af forsvarsplanlægningen, og 3D-fotogrammetri hjælper de væbnede styrker med at indsamle oplysninger, når de skal planlægge troppeflytninger og forudse fjendtlige operationer.

 • Hvorfor Canon?

  Canon er det førende navn inden for billedbehandling og har været det i de sidste 80 år. Vi designer, udvikler og fremstiller digitale kameraer, objektiver, tilbehør og kabler samt producerer software, der er nødvendig for kamerakontrol – en kombination, der er førende i branchen. Vores system er virkelig omfattende, og det er alt sammen skabt internt, hvilket er en garanti for vores ekspertvision.

  • Omfattende produktsortiment

   Canon har det bedste udvalg af kameraer og objektiver til ethvert budget, fra det nyeste spejlløse med høj opløsning til traditionelle digitale spejlreflekskameraer.

  • Fremragende billedkvalitet

   Canon har været banebrydende inden for billedkvalitet og er nu verdensførende inden for optisk teknologi med utrolig fokusering, naturtro farver og billeder med høj opløsning.

  • Nøjagtige resultater, hver gang

   Canons kameraer og objektiver er bygget til at levere præcision. Fra automatisk styring af lukkeren til den utrolige farvevidenskab, der indgår i opbygningen af vores sensorer.

  • Minimal nedetid

   Vores produkter er udviklet til at yde mange års trofast service med en backup-service, der tilbyder undervisning, service og support – det er alt sammen en del af Canons pakke.

  Relaterede produkter

  Vælg mellem et bredt udvalg af digitale spejlreflekskameraer og spejlløse kameraer, og vælg de objektiver, du har brug for, fra vores omfattende sortiment, der er designet til at give dig de værktøjer, du har brug for til nøjagtig 3D-fotogrammetri.

 • Digitale spejlreflekskameraer

  EOS 2000D

  Få glæde af flotte fotos og Full HD-film med 24,1 Megapixel. Udvid din kreativitet med dette sjove og nemme digitale spejlreflekskamera.
 • Spejlløse kameraer

  EOS R5

  Glem alt, hvad du har lært om spejlløse kameraer. EOS R5's kompromisløse ydeevne vil revolutionere din fotografering og filmproduktion.
 • Digitale spejlreflekskameraer

  EOS 90D

  Et digitalt spejlreflekskamera med alle funktioner, der fører dig tættere på, giver dig mulighed for at optage hurtigere og tage fantastiske billeder med 32,5 Megapixel opløsning.
 • Digitale spejlreflekskameraer

  EOS 850D

  Tag næste skridt inden for kreativ kontrol, og optag smukke, detaljerede fotos og fantastiske 4K-film med et let og tilsluttet digitalt spejlreflekskamera, der inspirerer dig og leverer flotte resultater.
 • Objektiver til spejlreflekskameraer

  EF 40mm f/2.8 STM

  Et kompakt pancake-objektiv med en hurtig blænde, som er fantastisk til rejser og fotografering i hverdagen.
 • Objektiver til spejlreflekskameraer

  EF 85mm f/1.8 USM

  Et let, lysstærkt og hurtigt objektiv
 • Objektiver til spejlreflekskameraer

  EF 50mm f/1.8 STM

  Prismæssigt overkommeligt STM-objektiv med en hurtig f/1.8-blænde til almindelig fotografering, portrætfotografering og fotografering i svagt lys.
 • Objektiver til spejlreflekskameraer

  EF 50mm f/1.4 USM

  Højtydende USM-objektiv med f/1.4-blænde til almindelig fotografering, portrætfotografering og fotografering i svagt lys.
 • Standardobjektiv

  RF 50mm F1.8 STM

  Et kompakt, støjsvagt og let 50mm RF-objektiv med fast brændvidde, med en stor f/1.8-blænde, perfekt til at opfylde din kreative vision.
 • HAR DU BRUG FOR HJÆLP?

  Vil du vide mere om denne løsning?

  Relaterede artikler