Hero image

Produktreparation

Få alt det, som du har behov for at vide om at sende produktet til reparation. Dette omfatter at finde et værksted, trinnene, der skal følges for at aftale en reparation og et udvalg af ofte stillede spørgsmål til besvarelse af eventuelle spørgsmål, som du måtte have.

Coronavirus

I disse helt ekstraordinære tider, hvor vi skal sikre hinandens sundhed, for vores kunder og vores medarbejdere, har det topprioritet at ændre vores måde at arbejde på. Vi gør alt som er muligt, for at forsøge at forudse, forberede og mindske eventuelle stop i vores produktivitet. 
 
På baggrund af dette har Canon Service og Repair Centers besluttet at have begrænset bemanding på kontoret og at flere medarbejdere arbejder hjemmefra, for at begrænse risikoen for at udbrede sygdom. Vi foretrækker at modtage reparationer via bud- og fragt levering. Men for tilpasse vores kunders behov, har vi nu åbnet igen for at kunne modtage produkter personligt (dog forsat underlagt de lokale myndigheders retningslinjer for sociale distancering). Der kan forekomme forsinkelser for reparationer og vi kan ikke oplyse på nuværende tidspunkt, hvornår vi vil være fuldt operationelle igen. 
 
Vores Canon autoriserede service partnere, har de samme udfordringer, så inden du sender din reparation ind anbefaler vi at du kontakter dem inden. 
 
Med dette i tankerne bedes du overveje, om din reparation haster, da nogle kurertjenester også kan være påvirket. Vi beklager ulejligheden og takker for din forståelse og opbakning, mens vi fortsat evaluerer og håndterer situationen. Hvis du har brug for hjælp, besvares opkald og mails som sædvanligt, så du er velkommen til at kontakte os. Vi opdaterer dig, efterhånden som situationen udvikler sig.
 
 

COVID-19 – Vejledning til rengøring af dine Canon-enheder

 
Som en del af vores fortsatte support vil vores teknikere bestræbe sig på at sørge for at rengøre en kundes enhed, når de har afsluttet deres arbejde. 
Derefter anbefaler vi, at rengøringsvejledningerne i enhedens manual følges. (Manualer kan downloades fra Canons supportwebside

Under den aktuelle COVID-19-situation har mange kunder efterspurgt råd om den sikreste måde til at rengøre de mest berørte områder på deres enheder. Derfor anbefaler Canon nedenstående rengøringsinstruktioner. 

Bemærk: Disse rengøringsvejledninger garanterer ikke fjernelse af coronavirus fra dine enheder. Effektiviteten af alkoholbaserede rengøringsmidler skal tjekkes hos producenten. 

  • Følg den nødvendige nedlukningsproces, og tag enheden ud af kontakten før rengøring.
  • Brug en blød klud fugtet med et alkoholbaseret rengøringsmiddel til desinfektion. Aftør de dele på enheden, som brugerne kan røre ved, f.eks. de numeriske taster på betjeningspanelerne, berøringsskærme, dæksler og håndtag.
  • Sprøjt aldrig alkohol eller andre desinfektionsmidler direkte på områder, hvor væsker kan trænge ind i enheden, f.eks. kanterne på berøringsskærme eller numeriske taster. Sørg for ikke at dryppe væske på disse områder.
  • Afhængigt af typen af alkohol eller den anvendte aftørringsmetode kan printeren blive misfarvet eller miste farven udvendigt, men printerfunktionen vil ikke blive påvirket.
  • Bemærk, at nogle kommercielle produkter som f.eks. vådservietter kan indeholde ikke-alkoholiske sammensætninger, og det anbefales derfor ikke at bruge dem.
  • Canon anbefaler ikke noget mærke eller nogen producent af alkoholbaserede rengøringsprodukter. Det anbefales dog at bruge et rengøringsprodukt, som indeholder minimum 60 % alkohol. Bemærk, at alkohol er en brandfarlig væske, som derfor aldrig må bruges nær ild.
  • Brug ikke alkoholbaserede rengøringsmidler på billedsensorer til kameraer eller videoobjektiver, da disse har en ekstern belægning, som kan blive beskadiget.

Autoriseret serviceværksted

Vælg dit produkt ved hjælp af søgefiltrene, for at være sikker på at finde det rigtige autoriserede serviceværksted, som kan reparere dit Canon-produkt.

Derefter kan du tage dit produkt direkte til det autoriserede serviceværksted eller få det leveret, se reparationsprocessen for at få flere oplysninger.Bemærk – Afhængigt af dit land kan du være berettiget til en on-site-garantiservice, hvis du ejer en imageRUNNER C1225iF-, PIXMA PRO-1-, imagePROGRAF PRO-1000- eller en udvalgt MAXIFY- eller i-SENSYS-printer. Hvis din printer er omfattet af Canons European Warranty System (EWS), skal du først kontrollere tilgængelighed og hvis berettiget, skal du kontakte os direkte for at aftale on-site-garantiservice. Hvis du ikke er berettiget til on-site-garantiservice, kan du finde et autoriseret serviceværksted nedenfor.Reparationsproces

Mit Canon-produkt virker ikke – Hvad skal jeg gøre?

I første omgang vil vi foreslå, at du ser under vores supportområde for forbrugerprodukter, som indeholder oplysninger, der kan være nyttige i forbindelse med at løse dit problem. Når du har valgt dit produkt, har du adgang til ofte stillede spørgsmål og brugervejledninger, software og firmwaredownloads. Der vil også være andre oplysninger, som kan være nyttige for dig, inklusive hvordan du kontakter os for support på telefon og via e-mail.

I tilfælde af at du ikke kan løse dit problem via disse kanaler, og reparation af dit produkt er nødvendig, skal du følge nedenstående procedure. Der kan være små lokale forskelle i den konkrete proces pr. land. Se supportsiderne for dit land via Valg af land.


Mit Canon-produkt skal repareres – Hvad er de næste trin?

1 - Print og udfyld Canons standardformular for reparationer, som skal returneres sammen med dit produkt

Denne formular giver os alle de oplysninger, vi skal bruge for at undersøge problemet med dit produkt, så vi kan reparere det, hvis det er nødvendigt, og for at holde dig opdateret om status for din reparation. Hvis du ikke kan printe formularen, bedes du bekræfte de samme oplysninger i et brev, som du skal sende til os med dit produkt.

2 - Find dit nærmeste autoriseret serviceværksted

Brug vores søgefunktion Find servicecenter og få oplysninger om det nærmeste autoriseret serviceværksted.

3 - Kontrollér, at du har angivet alle de nødvendige oplysninger med det produkt, der returneres

Hvis du ønsker produktet repareret under garantien, er det nødvendigt også at medsende et dateret købsbevis for dit produkt. Canon kan ikke foretage reparationer under garantien, hvis vi ikke har modtaget relevant dokumentation for dit køb.

4 - Sørg for, at produktet er sikkert pakket til forsendelse

Da Canon påtager sig intet ansvar for tab eller skader, der opstår under forsendelse. Vi anbefaler, at produktet emballeres sikkert og forsvarligt. Afhængigt af værdien af dit produkt, kan du også overveje at forsikre forsendelsen.

Bemærk, at det altid er muligt for dig at levere dit produkt ved personligt fremmøde hos et autoriseret serviceværksted. Åbningstider, adresser og andre relevante oplysninger findes under linket "Reparationskontakter" ovenfor.


Når jeg har sendt mit produkt til reparation, hvad sker der så?

Når dit produkt er modtaget hos et autoriseret serviceværksted, vil produktet blive registreret i vores reparationssystem, og du får tilsendt en kvittering hvor vi bekræfter modtagelsen.

Hvis det drejer sig om reparation af dit produkt under garantien, foretager vi en indledende undersøgelse af produktet og dokumentationen med henblik på at bekræfte, at garantien gælder. Hvis en garantireparation gælder, vil produktet komme ind under vores standard reparationsproces. Når reparationen er udført, vil produktet blive sendt til dig, eller du har mulighed for selv at afhente det.

Hvis det konstateres, at en garantireparation ikke er gældende, vil du blive kontaktet for at blive informeret om dette, og du kan få oplyst en vejledende pris for reparation af produktet. Der kan blive opkrævet et nominelt gebyr for denne vurdering, men du vil blive kontaktet forud for dette, så du kan acceptere eller afslå. Det vil fremgå tydeligt ved angivelse af en vejledende pris, om reparationen falder under vores "fastpris reparationsordning". Ellers vil et skøn være baseret på de anslåede nødvendige reservedele og arbejdskraft.

Prisoverslag fra Canon kan altid blive accepteret eller afvist af den enkelte kunde, som meddeler det relevante autoriserede Canon-servicecenter, hvordan de ønsker at fortsætte. Hvis du afviser et prisoverslag, bliver dit produkt returneret af Canon. Hvis du accepterer et prisoverslag, bliver dit produkt sendt videre i vores reparationsproces, og når reparationen er udført, bliver produktet sendt til dig eller du får mulighed for at afhente det.

Canon er forpligtet til at beskytte dit privatliv, og personlige oplysninger, som du har indsendt, vil kun blive anvendt til at foretage reparationen. Dine personlige data opbevares sikkert af Canon og vil ikke blive brugt til andre formål. Nogle af oplysningerne under denne kategori betragtes ikke som personlige oplysninger (f.eks. Indstillinger), og vi behandler disse data for at levere, vedligeholde, beskytte, forbedre produkter og tjenester og udvikle nye. For yderligere oplysninger om Canons Fortrolighedspolitik, se vores vilkår og betingelser.

Du kan finde en liste med ofte stillede spørgsmål, som kan hjælpe dig, hvis dit produkt skal repareres.

Tilbage til toppenOfte stillede spørgsmål

Bemærk, dette er kun for Canons konsumentprodukter. 

Spørgsmål: Hvad vil det koste at få mit produkt repareret udenfor garantiperioden?

A: Kontakt nærmeste autoriseret serviceværksted for tilbud.Spørgsmål: Hvor skal jeg indlevere mit produkt, hvis det har brug for service?

A: Kontakt venligst nærmeste autoriseret serviceværksted for indlevering af produktet. Du kan også kontakte din forhandler for videre assistance.Spørgsmål: Hvad skal vedlægges når produktet bliver sent til service?

A: Tilbehør, oplader, kabler
Vedlæg tilbehør til produktet hvis ikke problemet er relateret til en bestemt del. BEMÆRK: Hvis du indsender en printer skal printerhovedet og blækpatroner blive siddende i printeren eller vedlægges separat.Spørgsmål: Kan jeg få oplyst status på min reparation?

A: For at få status på en reparation skal De kontakte indleveringsstedet (Forhandleren eller autoriseret serviceværksted).Spørgsmål: Jeg vil have et nyt produkt i stedet for at den gamle bliver repareret.

A: Generelt reparerer Canon alle produkter - Autoriseret serviceværksted afgør hvis et produkt skal udskiftes. Kontakt venligst din forhandler hvis du har spørgsmål vedrørende et nyindkøbt produkt.Spørgsmål: Jeg ønsker at klage over en reparation - Det manglede deler da produktet kom tilbage fra service.

A: Kontakt venligst det autoriseret serviceværksted, som udførte reparationen


 
Spørgsmål: Problemet er det samme efter at produktet har været sendt til service.

A: Hvis det autoriseret serviceværksted ikke har løst problemet, kontakt serviceværkstedet igen for at reklamere over reparationen.Spørgsmål: Hvad vil det koste at få mit produkt repareret udenfor garantiperioden?

A: Kontakt nærmeste serviceværksted for tilbud.Spørgsmål: Vil det koste noget at indlevere et produkt som det viser sig ikke være fejl på?

A: Under garantiperioden er det gratis.Spørgsmål: Hvor kan jeg finde manualer, drivere og software?

A: Kontakt nærmeste forhandler hvis du har mistet din manual, software eller driver, forhandleren har mulighed for at bestille nye. Hvis du vil finde de sidste opdaterede drivere og software vælg dit productSpørgsmål: Hvor kan jeg bestille tilbehør og forbrugsstoffer?

A: Kontakt venligst nærmeste forhandler.Spørgsmål: Hvor kan jeg købe reservedele til mit produkt?

A: Reservedele kan bestilles via DFA Service,  eller EET Nordic. Bemærk, at garantien bortfalder, såfremt du udskifter dele, ved selv at adskille produktet. Vi anbefaler altid, at du kontakter et Canon-serviceværksted.

Tilbage til toppenReparationsformular

Før du sender din enhed til et af de Autoriseret serviceværksted, skal du udfylde denne formular og sende den sammen med dit produkt. Oplysningerne vil gøre det muligt for det valgte Autoriseret serviceværksted at behandle din reparation så hurtigt som muligt. Reparationsprocesser for de enkelte Autoriseret serviceværksted og eventuelle gebyrer varierer. Kontakt det valgte Autoriseret serviceværksted direkte, før du sender dit produkt, for at få yderligere oplysninger om et bestemt Autoriseret serviceværksted reparationskrav og gældende vilkår og betingelser.

Du har måske også brug for ...

Feedback