Hero Image
Blank-Rect Image

PowerShot SX70 HS

Indfang særlige øjeblikke i imponerende stil med PowerShot SX70 HS, toppen af Canons bridge-kameraer, med den nyeste teknologi og et udseende som et digitalt spejlreflekskamera.

Køb nu

Bridge-kamera med alsidig funktionalitet og et udseende som et digitalt spejlreflekskamera

Førsteklasses alt-i-ét-kamera med 65x zoom, der kombinerer et digitalt spejlreflekskameras udseende og stil med alsidige, forbedrede banebrydende funktioner. Udvid dine optagelsesmuligheder med understøttelse af billeder i RAW, 4K-video, Bluetooth® og Wi-Fi samt Live View-fjernoptagelse.

Se alle specifikationer

Specification Intro

Et godt kamera til at...

Udseende som et digitalt spejlreflekskamera og med fast objektiv

Alt-i-ét-kamera med et udseende som et digitalt spejlreflekskamera og samme vægt og fleksibilitet som et kamera med fast objektiv. Indfang alt lige fra fjerne detaljer til makrooptagelser uden at skulle skifte objektiv.

Specification Intro
girl-sitting-on-bench-with-view-behind-her

Indstil fokus på videokameraet

Fra vidvinkel til ekstreme nærbilleder – indfang detaljer, der er usynlige for det blotte øje, uden at skifte objektiv, uanset om du er et par meter eller flere kilometer væk.

Se video

4K- og RAW-formater

Efterredigér dine RAW-stillbilleder, eller få skarpe JPEG-billeder direkte fra kameraet. Optag fantastisk video i Ultra High Definition 4K ved hjælp af højkvalitets mikrofoninput.

dad and son jumping into the ocean

Hurtig, præcis autofokus

PowerShot SX70 HS' driftssikre autofokus gør det nemt at adskille baggrund og forgrund. Kontinuerlig autofokus gør det muligt at indfange flygtige øjeblikke i detaljer.

Minder, der holder livet ud, bevaret med perfekte detaljer

En kompakt alt-i-én-løsning, som giver dig optimal billedekomposition, uanset hvor flygtigt øjeblikket er.

Omfattende tilslutningsmuligheder

Billeder bliver sikkerhedskopieret med det samme ved hjælp af funktionen til automatisk billedoverføring*. Live View-fjernoptagelse giver dig mulighed for at optage og se, hvad kameraet ser, samt få adgang til indstillingerne via en mobil enhed.

Specification Intro

Canon har som mål at blive CO2-emissionsfri i virksomhedens aktiviteter inden 2050

Vi vil opnå dette ved at levere en gennemsnitlig forbedring på 3 % om året i indekset for forbedring af CO2-emissioner pr. produkt. Dette, hvis det opretholdes, ville betyde en reduktion på ca. 50 % i forhold til 2008-niveauet i år 2030. Vi erkender, at dette er i overensstemmelse med det reduktionsniveau, som Paris-aftalen kræver.

Vi vil fortsætte med at foretage målvurderinger ud fra et langsigtet perspektiv som en metode til at kontrollere vores bidrag til realiseringen af et samfund med lavt kulstofindhold.

Få mere at vide

Specifikationer

Icon 01

65x optisk zoom

Icon 02

20,3 Megapixel

Icon 03

DIGIC 8

Icon 04

4K-film

Icon 01

10 billeder/sek.

Icon 02

7,5 cm LCD-touchscreen, der kan vippes og drejes

Se alle specifikationer

Specification-Icons - Header Image
What's In The Box

Hvad er der i kassen

Digitalkamera PowerShot SX70 HS

Objektivdæksel

Halsrem NS-DC11

Batteripakke LP-E12

Batterioplader LC-E12E

Strømkabel

Sæt med brugervejledninger

Kompatibelt tilbehør

Relaterede produkter

Canon PowerShot SX70 HS
Bedømmelser og anmeldelser

* Udstyret med Bluetooth® Low Energy-teknologi. Bluetooth®-navnet og -logoet er registrerede varemærker tilhørende Bluetooth SIG, Inc., og enhver brug af sådanne mærker af Canon Inc. er under licens. Andre varemærker og handelsnavne tilhører de respektive ejere.