Udnyt dit kreative potentiale

Et effektivt, alsidigt og brugervenligt kamera til at udforske din kreativitet EOS 80D udmærker sig ved fotografering af sport, portrætter, landskaber, gader, rejser og fotografering i svagt lys - samt flotte filmoptagelser, takket være den innovative teknologi, som kan hjælpe dig med at opnå fantastiske resultater i enhver situation.

0%
  Whats in the box

  Oversigt over film

  Et hurtigt kamera, der holder trit med al action

   

  EOS 80D

  Udforsk nye områder af fotografering

  Reagér instinktivt på øjeblikket, og indfang ubesværet sportsaction eller dyr i høj hastighed takket være et højtydende autofokussystem, en maksimal kontinuerlig optagelseshastighed på 7 billeder/sek. og knapper, der kan tilpasses.

  EOS 80D

  AF-system med 45 punkter af krydstypen

  Indfang sportsaction med superskarpe billeder, selv under projektørlys, takket være et hurtigtreagerende og nøjagtigt autofokussystem, der fungerer under svære lysbetingelser ned til -3EV.  Et AF-system med 45 punkter af krydstypen giver frihed til at vælge et AF-punkt eller -område, der passer til din komposition og giver større præcision og kontrol over større fokuseringsområder for iøjnefaldende resultater, uanset hvor dit motiv befinder sig i billedet.

  Kontinuerlig optagelse med 7 billeder/sek.

  Giv dig selv den bedste chance for at fange det flygtige øjeblik takket være en maksimal kontinuerlig optagelseshastighed på 7 billeder/sek. i fuld opløsning. Perfekt til spontane sportsøjeblikke og billeder af dyr i naturen.

  0%
   EOS 80D

   27 kompatible AF-punkter ved f/8

   Bliv ved med at optage skarpe billeder med autofokussystemet, når du anvender forskellige objektiver og extendere takket være 27 AF-punkter, der understøtter fokus ved f/8.

   Brugertilpassede knapper

   Nyd betjeningen af og fleksibiliteten ved et EOS-kamerahus i mellemklassen med knapper, der kan tilpasses, en øvre LCD-skærm og Live View-visning, der giver dig mulighed for nemt og hurtigt at tilpasse kameraet til dine behov.

   EOS 80D

   Fantastiske fotos og film under mange forskellige forhold

   Indfang den kvalitet, som matcher din kreativitet. Under en række forskellige lysforhold er EOS 80D i stand til at levere fantastiske billeder spækket med detaljer, farver og stemning - og klar til redigering og visning - takket være en 24,2 Megapixel APS-C CMOS-sensor og en DIGIC 6-processor.

   EOS 80D

   RGB+IR-målesensor på 7.560 pixels

   Få nøjagtig og ensartet eksponering i en lang række situationer takket være en RGB+IR-målesensor på 7.560 pixels, der registrerer både infrarødt og synligt lys

   EOS 80D
   EOS 80D

   Naturlige billeder i svagt lys

   Optag naturlige, stemningsfulde billeder i svagt lys takket være et stort ISO-følsomhedsområde på ISO 100 -16000 (H:25600), hvilket reducerer behovet for flash og giver dig fleksibilitet til at bruge hurtigere lukkertider.

   Flimmerdetektion

   Flimmerdetektion sikrer ensartet eksponering og farve ved kontinuerlig optagelse med flimrende kunstigt lys.

   0%

    Alt du skal bruge for at bevare kontrollen og udvikle dine fotograferingsteknikker

    Intelligent søger

    Takket være den intelligente søger med næsten 100 % dækning kan du se alt inden for billedrammen, og få vist optagelsesindstillingerne med det samme. Optag mere diskret ved hjælp af lydløs, kontinuerlig optagelse ved 3 billeder/sek.

    EOS 80D
    EOS 80D

    LCD-skærm, der kan vippes og drejes, med Live View

    Udforsk kreative optagelsesvinkler, og nyd intuitiv betjening med 7,7 cm Clear View LCD II-touchscreen, der kan vippes og dreje. Komponér og optag actionscener fra en anden synsvinkel, takket være kontinuerlig optagelse i Live View med Dual Pixel CMOS AF ved 5 billeder/sek.

    Indbygget Speedlite Transmitter

    Udforsk kreative belysningsmuligheder ved at placere flere Canon Speedlite-flashenheder væk fra kameraet og styre dem med EOS 80Ds indbyggede Speedlite Transmitter.

    EOS 80D
    EOS 80D

    EOS-system

    Udforsk nye kreative muligheder med det omfattende EOS-system af EF-objektiver og tilbehør.

    Perfekt til kreativ videooptagelse

    Opret ekspertfilm med den effektive Dual Pixel CMOS AF, hvilket giver et alsidigt autofokussystem for præcis fokusering og jævne fokusovergange.

    Kreativ flashkontrol

    EOS 80D

    Kreativ flashkontrol

    Ved at have kontrol over Dual Pixel CMOS AF-følsomhed og -hastighed i film får du mulighed for at tilpasse fokus til optagelsessituationen og skabe et langsomt, naturligt eller hurtigt udseende til din film.

    Se video

    Jævne 60p-film

    EOS 80D

    Jævne 60p-film

    Optag biograflignende 60p-film i Full HD med Dual Pixel CMOS AF og mulighed for jævne action-sekvenser og slowmotion-effekter.

    Se video

    Indbyggede kreative effekter

    EOS 80D

    Indbyggede kreative effekter

    Opnå fremragende indbyggede specielle effekter såsom timelapse-film, som giver dig muligt for nemt at indfange en serie af billeder til en filmsekvens, der viser en udvikling over tid, samt HDR, som indfanger et større antal farvetoner under lysforhold med stor kontrast ved at optage to billeder af samme scene med hver deres eksponering. Brug kreative filtre til at optage film, der både ses og føles unikke såsom Gamle film, Dramatisk sort/hvid, Drømme og Miniatureeffekt.

    Se video

    EOS 80D

    EOS 80D

    Lyd i professionel kvalitet
    Nyd fuld kontrol over lydniveauet via kameramenuen, og optag lyd i professionel kvalitet med hovedtelefon- og mikrofonindgange.

    Udvalg af filformater
    Optag i MP4- og MOV-filformat med et udvalg af billedhastigheder og codecs til redigering og lagring.

    EOS 80D

    Effektiv filmkombination

    For at få den ultimative filmoptagelsesløsning kan du kombinere EOS 80D med det fleksible, højtydende EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS USM med Nano USM, som leverer jævn, lydløs fokusering i film og superhurtig autofokus til stillbilleder. Kombinér det med en Power Zoom Adapter PZ-E1 (tilbehør) til præcis zoomkontrol, når du optager film.

    Betjen og del trådløst

    EOS 80D

    Betjen og del trådløst

    Optag fotos og film trådløst fra en kompatibel mobil enhed med visning i realtid af handlingen og kontrol over indstillingerne. Brug den gratis Canon Camera Connect-app til hurtigt at bedømme og overføre jpeg-filer og MP4-film i fuld opløsning til kompatible mobile enheder for nem deling, når du er på farten.

    Se video

    Øjeblikkelig NFC-tilslutning

    EOS 80D

    Øjeblikkelig NFC-tilslutning

    Tilslut kameraet øjeblikkeligt til kompatible Android-enheder* med et enkelt tryk takket være NFC-teknologi. Tilslut nemt via Wi-Fi fra andre enheder. * Ved brug med kompatible Android-enheder

    Direkte deling

    EOS 80D

    Direkte deling

    Del direkte fra kameraet til sociale medier og cloud-tjenester som f.eks. irista ved hjælp af dit Wi-Fi-netværk, eller print trådløst til en kompatibel printer. Deling mellem kameraer er også muligt ved brug af kompatible enheder.

    Canon Connect Station

    EOS 80D

    Canon Connect Station

    Med NFC skal EOS 80D bare berøre Connect Station, for at du nemt kan gemme dine fotos og film og dele med andre på et HDTV eller på sociale medier eller via online-album.

    EOS Utility-software

    EOS 80D

    EOS Utility-software

    Tilslut kameraet hvor som helst fra en pc eller en Mac, og nyd nem billedoverførsel og fjernbetjening ved hjælp af den medfølgende EOS Utility-software.

    Canon Photo Companion-app

    Canon Photo Companion-app

    Vores Photo Companion-app er den ultimative partner til visuelle historiefortællere og giver adgang til skræddersyet ekspertviden og -indhold, når du har mest brug for det,- så du virkelig kan bringe dine fortællinger til live.

    Få mere at vide

    Download Canon Photo Companion på iTunes
    Download Canon Photo Companion til Android

    Anmeldelser

    Specifikationer

    f/1.8-2.8

    Tag fantastiske kvalitetsfotos, der er fyldt med fine detaljer

    CMOS 1,0-type-ikon

    Effektiv DIGIC-processor til hurtig ydeevne og nøjagtige farver

    DIGIC 7

    Optag al action med en maksimal billedhastighed på 7 billeder/sek.

    Full HD 60p

    Fokusér på og følg dine motiver, uanset hvor de er i dit billede

    vari-angle_KF

    Optag fra høje og lave vinkler.

    EOS_movie_KF

    Optag film i en opløsning på op til 1080p og en billedhastighed på 60 fps

    Dual Pixel AF

    Nyd jævn, kontinuerlig fokus, når du optager film og billeder i Live View

    Wi-Fi NFC

    Tilslut og del nemt

    inteligent viewfinder

    Se optagelses- og fokusoplysninger oven over dit motiv, mens du optager

    Awards

    EISA Awards 2016

    Anbefalet til dig