Canon Camera

UDVIKLINGSMEDDELELSE

Højere tempo.

Højere ydeevne.

Flygtige øjeblikke optaget på måder, som du aldrig ville have troet muligt. Her kommer EOS R3. Vores nye højtydende, spejlløse højhastighedskamera markerer en ny æra for sports-, natur- og nyhedsfotografer samt kreative filmskabere. Kommer snart.

Uovertruffen hastighed og ydeevne fra et spejlløst kamera, der er bygget til professionelle.

Et kamera, der er designet til at fange den hurtigste action i bevægelse. Designet til at fange motiver, der bevæger sig med høj hastighed, og bygget til at opfylde de strenge krav fra professionelle fotografer med ekstrem reaktionsevne, høj følsomhed, driftssikkerhed og holdbarhed.

Tilmeld dig nu

Vær den første til at modtage de seneste opdateringer om EOS R3, og hold kontakten for at få flere nyheder undervejs.
EOS R3

Eksplosiv hastighed på 30 fps.

Hjertet i EOS R3 ligger i en helt ny, baggrundsbelyst stablet sensor, der arbejder sammen med vores DIGIC X-billedprocessor i verdensklasse. Sammen giver de mulighed for at optage RAW-filer i enestående kvalitet ved imponerende 30 fps med fuld AF/AE-sporing.

Kameraets nye sensors vilde hastighed sætter også nye standarder for, hvad der kan gøres med en elektronisk lukker. Flashsynkronisering er mulig ved brug af eksterne Speedlites, og forvrængning af motiver i hurtig bevægelse elimineres stort set.

xyz

Behersk bevægelse.

EOS R3's evne til at følge motiver i bevægelse inden for billedet, så de holdes i knivskarp fokus, er som intet, du nogensinde har set før. Selv når du optager RAW-filer ved 30 fps, sporer vores næste generation af Dual Pixel CMOS AF motiver pålideligt og sikkert.

Vi har løftet evnen til at spore genstande til nye højder. Ud over de metoder til sporing af personer og dyr (herunder fugle), der findes i vores EOS R5- og EOS R6-kameraer, registrerer EOS R3 også racerbiler og motorcykler – perfekt til motorsportsfotografer.

Og når forholdene bliver barske, kan kameraet nu fokusere i ekstremt mørke: Ved lysniveauer på -7 EV1 eller lavere.

EOS R3

Se. Reagér. Svar.

Har du nogensinde brugt et kamera, der er så avanceret, at det føles, som om det læser dine tanker? Med vores unikke Eye Control-autofokusteknologi fokuserer EOS R3, uanset hvor du kigger hen. Denne uovertrufne kontrol over AF gør det muligt for kameraet at reagere så hurtigt, som du gør, og reagere hurtigt på scener, der hele tiden ændrer sig.

I svag belysning giver EOS R3 op til otte stops beskyttelse mod kamerarystelser2 takket være vores revolutionerende billedstabiliseringsteknologi (IS). Kameraets egen billedstabilisering med sensorskift arbejder i tandem med den optiske billedstabilisering, der er indbygget i mange RF-objektiver, hvilket giver et resultat, der giver dig mulighed for at optage håndholdt i meget svagt lys eller ved at bruge lange lukkertider til bevidst at sløre bevægelse.

EOS R3 set bagfra

Skabt til film.

EOS R3 er lige så egnet til biograflignende filmoptagelse i hjemmet som til stillbilleder. Med funktioner, der giver filmskabere nye kreative niveauer, kan kameraet optage oversamplet 4K- eller RAW-videooptagelser internt til et CFexpress-kort. Canon Log 3 giver større muligheder for dynamikområde og farvegraduering.

Helt afgørende er den samme objektgenkendelse, som stillbilledfotografer kan opnå, også tilgængelig for videografer, så du kan spore motiver i bevægelse inden for billedet og holde dem i skarp fokus, selv når du arbejder

EOS R3 set fra siden med RF 600mm F4 L IS USM-objektiv

Bygget til professionelle.

EOS R3 er bygget til at modstå de barske vilkår ved daglig professionel brug. Det robuste kamerahus i magnesiumlegering er forseglet til samme niveau som vores legendariske kameraer i EOS-1D-serien, så det kan modstå støv og vand under barske forhold. To kortslots gør det muligt at skrive billedfiler til SD- eller CFexpress-medier.

Kameraet drives af et LP-E19-batteri med høj kapacitet – det samme, som du finder i vores EOS-1DX III-kamera. Dette sikrer, at EOS R3 passer ind lige ved siden af dit eksisterende udstyr og kan bruge alle de ekstra batterier, du allerede har.

Hvis du nogensinde har brugt et kamera i EOS-1-serien, vil mange af EOS R3's betjeningsknapper føles meget velkendte. Og hvis du ikke har, ved vi, at du vil elske den instinktive placering af knapperne og det ergonomiske greb.

Kameraet har et udvalg af knapper, hvor både multi-controlleren og smart-controlleren ligger instinktivt inden for din tommelfingers rækkevidde, så du kan betjene kameraet helt intuitivt. Tre drejeknapper, der kan tilpasses på kameraet, plus en objektivkontrolring på hvert RF-objektiv gør det nemt at justere lukkertid, blænde, ISO og eksponeringskompensation med kameraet for øjet. EOS R3 er også udstyret med en skærm, der kan vippes og drejes, så du nemt kan komponere fra kreative perspektiver.

EOS R3

Avancerede tilslutningsmuligheder.

Tilslutningsmuligheder er afgørende for sports- og nyhedsfotografer. EOS R3 bruger sit kabelbaserede LAN-stik og 5 GHz Wi-Fi3 til kommunikation med computernetværk, bærbare computere og mobile enheder for hurtig og nem billeddeling. EOS R3 er også kompatibel med vores Mobile File Transfer-app, som giver professionelle fotografer mulighed for at tilføje metadata og overføre billeder fra en smartphone, når en Wi-Fi-forbindelse ikke er tilgængelig.

EOS R3 har en ny tilbehørssko, der leverer datakommunikation og strøm til det nye tilbehør, når det er monteret på kameraet.

EOS R3

Styrken ved EOS R.

Ved at bruge RF-objektivfatningen åbner EOS R3 døren til tidligere uopnåelige egenskaber; en hidtil uset optisk overlegenhed og uovertruffen AF-ydeevne EOS R3 kombinerer disse enorme forbedringer af ydeevnen med det velkendte design og den robuste konstruktion af vores verdensberømte EOS-1D-kameraer. Resultatet forvandler ikke kun din kreativitet, men det passer også til dit eksisterende system, sammen med objektiver, kameraer og Speedlites, du allerede bruger og har tillid til.

Tilmeld dig nu

Vær den første til at modtage de seneste opdateringer om EOS R3, og hold kontakten for at få flere nyheder undervejs.

Nye RF-objektiver fra Canon

Udforsk disse nye objektiver til RF-systemet, der er designet til at fungere problemfrit sammen med EOS R3 og alle EOS R-kameraer, så din fotografering og filmproduktion kommer op på de niveauer, du aldrig havde troet mulige.

Se mere

Canon EOS R-systemet tilbyder et komplet udvalg af fullframe-RF-objektiver i enestående kvalitet, der udnytter store sensorer, billedbehandlingseffekt og fremskridt inden for optisk teknologi fuldt ud.

  1. Kun for stillbilleder med et f/1.2-objektiv, undtagen RF-objektiver med en DS-belægning (Defocus Smoothing), der bruger midterste AF-punkt og One-Shot AF, der bruges ved stuetemperatur og ISO 100.
  2. Baseret på CIPA-standarder med RF 24-105mm F4 L IS USM, målt i drejnings- og hældningsretninger ved 105mm brændvidde.
  3. Kun 5 GHz Wi-Fi-kompatible modeller. Specifikationerne kan variere afhængigt af land og område.