EOS R3

Spejlløse kameraer

Canon EOS R3

Flygtige øjeblikke optaget på kameraet på måder, som du aldrig ville have troet muligt. Velkommen til fremtiden inden for action-fotografering.

Specifikationer

 • Stablet sensor

  Stablet, baggrundsbelyst sensor

 • 30 billeder/sek. kontinuerlig optagelse

  Kontinuerlig optagelse ved op til 30 billeder/sek. – eller 12 billeder/sek. med mekanisk lukker, med AF og AE Tracking

 • Burst med høj hastighed på op til 195 billeder/sek. 1

  Optag med en bursthastighed, der kan tilpasses

 • Maks. ISO 102400

  Følsomhed fra ISO 100 til ISO 102400 (kan udvides til ISO 204800)

 • 24 Megapixel opløsning

  Den ideelle balance mellem billedkvalitet, høj ISO-ydeevne og filstørrelse

 • Op til 8-stops billedstabilisering

  Robust indbygget billedstabilisator, der fungerer sammen med objektivets egen billedstabilisering

 • Eye Control AF

  Vælg fokuspunkter eller motiver, der skal spores ved blot at kigge på dem

 • Motivsporing

  Sporer automatisk personer, dyr og køretøjer i både foto- og videofunktion

 • Skærm, der kan vippes og drejes

  Fuldstændig bevægelig 8,2 cm touchscreen med 4.200.000 punkter

 • Elektronisk søger

  Elektronisk søger uden blackout med 5.760.000 punkter med 120 fps opdateringshastighed og 100 % dækning

 • Wi-Fi og Bluetooth

  Trådløs tilslutning til fjernbetjening og billedoverførsel

 • 6K RAW

  60 fps med den største fleksibilitet til at ændre indstillinger som hvidbalance i efterbehandlingen

 • 4K 120p

  Optag video i slowmotion med ultrahøje detaljer

 • Full HD 240p

  Optag video i slowmotion med skarpe detaljer

 1. AE- og AF-tracking er ikke tilgængelig i burst-metode med høj hastighed. Det maksimale antal optagne billeder kan indstilles til 50
Firmwareversion d. 22. juli 2022 tilføjede op til 195 fps kontinuerlig optagelse, 240p Full HD-video samt en række andre nyttige funktioner. Den kan downloades fra supportsiden.
Se mere Se alle specifikationer Få support

OVERSIGT

Vi præsenterer det næste kapitel i EOS

EOS R3 vil ændre den måde, du tænker på spejlløse kameraer på. En bagbelyst, stablet sensor kan fryse bevægelser ved 1/64000 sek. og giver mulighed for kontinuerlig optagelse ved op til 30 bps, der kan udvides til op til 195 bps 1. Eye Control AF genkender og sporer motiver på en intelligent måde, mens du optager – fremragende til fotografering af sport, nyheder og dyreliv.

EOS R3 i et snapshot

 • Eksplosiv hastighed på 30 billeder/sek.

  Nyd en toplukkertid på 1/64.000 sek. og 30 fps burst-optagelse med samtidig AF/AE-sporing.

 • Behersk bevægelse

  EOS R3 fanger flygtige øjeblikke ved 30 fps og afslører detaljer, der ikke ses med det blotte øje.

 • See. React. Respond

  Med vores næste generations Eye Control-autofokusteknologi fokuserer EOS R3, uanset hvad du sporer.

 • Skabt til film

  EOS R3 er en professionel hybrid, der kan optage biograflignende video i broadcast-kvalitet og sensationel stillfotografering.

 • Bygget til professionelle

  EOS R3 er bygget til at kunne modstå kravene til daglig professionel brug, og uanset hvad livet byder dig.

 • Avancerede tilslutningsmuligheder

  EOS R3 bruger sit kabelbaserede LAN-stik og 2,4/5 GHz til kommunikation med computernetværk, bærbare computere og mobile enheder for hurtig og nem billeddeling og fjernbetjening af kameraet.

Behersk bevægelse

EOS R3 optager flygtige øjeblikke ved 30 bps, der kan udvides op til 195 bps 1 og afslører detaljer, der ikke ses med det blotte øje.

Kameraets bagbelyste stablede sensor er så hurtig, at fotografen kan bruge en elektronisk lukker til at fastfryse hurtige bevægelser uden at skulle bekymre sig om forvrængning fra en rullende lukker. Nyd en toplukkertid på 1/64.000 sek. plus 30 bps-optagelse med samtidig AF/AE-tracking med op til 420 billeder ved optagelse af RAW-filer.

Vil du have mere? Med brugerdefineret kontinuerlig optagelse med høj hastighed kan EOS R3 optage brugerdefinerede billedhastigheder op til 195 bps og optage udsøgte detaljer af motiver i hurtig bevægelse. Der kan optages op til 50 billeder i en enkelt burst med billeder, der er gemmes som JPEG, HEIF eller RAW.

For at hjælpe dig med at afbalancere dagslys og flash selv under lyse forhold eller fastfryse motiver i hurtig bevægelse er flashsynkronisering nu mulig, når du bruger kameraets elektroniske lukker – både med Canon Speedlites og tredjeparts studieflashenheder.

EOS R3

Avanceret Eye Control AF

Har du nogensinde brugt et kamera, der føles, som om det læser dine tanker? Med vores næste generations Eye Control-autofokusteknologi fokuserer EOS R3, uanset hvor du kigger hen. Denne uovertrufne kontrol over AF gør det muligt for kameraet at reagere så hurtigt, som du gør, så du kan reagere hurtigt på scener, der hele tiden ændrer sig.

EOS R3

Vores hidtil bedste motivsporing

Ved hjælp af kunstig intelligens med deep learning og tusindvis af billeder fra den virkelige verden har vi lært EOS R3 at genkende mennesker, dyr og køretøjer præcist og sikkert – uanset hvor de bevæger sig i billedet.

Folk kan spores, selvom de har en maske, hjelm eller solbriller på. Når du fotograferer motorsport, kan EOS R3 genkende motorcykler og racerbiler, og selv skelne mellem lukkede og åbne cockpit og udpege en førerhjelm, når dette er synligt.
EOS R3

En fusion af video- og stillbilleder

EOS R3 er en professionel hybrid, der kan optage biograflignende video i broadcast-kvalitet og sensationel stillfotografering. Med funktioner, der giver filmskabere nye kreative niveauer, kan kameraet optage oversamplet 4K- samt 6K RAW-videooptagelser internt til et CFexpress-kort. Canon Log 3 giver større muligheder for dynamikområde og farvegraduering.

Helt afgørende er den samme objektgenkendelse, som stillbilledfotografer kan opnå, også tilgængelig for videografer, så du kan spore motiver i bevægelse inden for billedet og holde dem i skarp fokus, selv når du arbejder.
EOS R3

Forbundet til verden

Tilslutningsmuligheder er afgørende for sports- og nyhedsfotografer. EOS R3 bruger sit kabelbaserede LAN-stik og 2,4/5 GHz Wi-Fi til kommunikation med computernetværk, bærbare computere og mobile enheder for hurtig og nem billeddeling og fjernbetjening af kameraet. EOS R3 er også kompatibel med vores Mobile File Transfer-app, som giver professionelle fotografer mulighed for at tilføje metadata og overføre billeder fra en smartphone med enten Wi-Fi eller mobiltelefondata.

EOS R3 har også en ny multifunktionstilbehørssko, der giver datakommunikation og strøm til nyt tilbehør samt fungerer som hot shoe til eksisterende Speedlites og udløsere.
EOS R3

Designet og bygget til de professionelle

EOS R3 er bygget til at kunne modstå kravene til daglig professionel brug, og uanset hvad livet byder dig.

Fra støvstorm til regnvejr – det robuste kamerahus i magnesiumlegering er forseglet mod støv og vand på samme niveau som vores legendariske kameraer i EOS-1D-serien. Hav tillid til, at du kan blive ved med at optage, uanset hvad du udsættes for.

EOS R3

Passer perfekt til dit eksisterende system

EOS R3 passer perfekt ind i dit eksisterende system og fungerer sammen med dine andre spejlløse kameraer eller DSLR-kameraer.

Det drives af et LP-E19-batteri med høj kapacitet – det samme, som du finder i vores EOS-1DX-serie. Dine EF-objektiver vil også fungere nøjagtigt, som de skal, takket være et udvalg af objektivadaptere i høj kvalitet, som også kan tilføje ekstra funktionalitet, f.eks. en kontrolring eller drop-in-filtre

Med sine intuitive betjeningsknapper og ergonomiske egenskaber er EOS R3 resultatet af tre årtiers udvikling, der konstant er understøttet af professionelle fotografers krav. Nyd uovertruffen ergonomi med en velkendt intuitiv grænseflade.

EOS R3

Responsiv, brugerjusterbar betjening

EOS R3 er et professionelt fuldblodskamera. Dets form er inspireret af vores kameraer i EOS-1DX-serien, men er mindre og lettere, og det inkorporerer designprincipperne i det spejlløse EOS R-system for enestående håndtering.

Kameraet har et udvalg af knapper, hvor både multi-controlleren og smart-controlleren ligger instinktivt inden for din tommelfingers rækkevidde. Tre drejeknapper, der kan tilpasses på kamerahuset, plus en objektivkontrolring på alle RF-objektiver gør det nemt at justere lukkertid, blænde, ISO og eksponeringskompensation med kameraet for øjet. En øjeblikkelig 1,6x digital telekonverter er også tilgængelig ved et tryk på en knap for udvidet rækkevidde – den er især nyttig til beskæring på stedet med mindre behov for efterbehandling.

EOS R3 er også udstyret med en skærm med fire millioner punkters høj opløsning, der kan vippes og drejes, og som er klar og strålende, selv i lyse omgivelser. Det giver dig mulighed for nemt at komponere fra kreative perspektiver. Dobbelte kortslots gør det muligt at overføre billedfiler og videooptagelser til almindelige SD-kort (med understøttelse af UHS-II) eller superhurtige, næste generations CFexpress-medier.

EOS R3

Brug elektronisk lukker med flash

For at hjælpe dig med at afbalancere dagslys og flash selv under lyse forhold eller fastfryse motiver i hurtig bevægelse er flashsynkronisering nu mulig, når du bruger kameraets elektroniske lukker – både Canon Speedlites og tredjeparts studieflashenheder.

EOS R3

"VI HAR BRUG FOR FART. VI SKAL OVERHALE OG OVERGÅ. DERFOR BRUGER VI DETTE KAMERA."

Photographer looking down view finder

Canon har som mål at blive CO2-emissionsfri i virksomhedens aktiviteter inden 2050

Vi vil opnå dette ved at levere en gennemsnitlig forbedring på 3 % om året i indekset for forbedring af CO2-emissioner pr. produkt. Dette, hvis det opretholdes, ville betyde en reduktion på ca. 50 % i forhold til 2008-niveauet i år 2030. Vi erkender, at dette er i overensstemmelse med det reduktionsniveau, som Paris-aftalen kræver.

Vi vil fortsætte med at foretage målvurderinger ud fra et langsigtet perspektiv som en metode til at kontrollere vores bidrag til realiseringen af et samfund med lavt kulstofindhold.

Vil du kontaktes af en Canon-repræsentant?

Udfyld den korte formular med dine oplysninger, så vil du blive kontaktet af en Canon produktspecialist.

Sammenligning af EOS R3

Se, hvordan EOS R3 klarer sig i forhold til Canons andre professionelle fullframe-kameraer.

Funktion

EOS R FF

EOS R3

EOS R FF

EOS R5

Effektive pixels (ca. MP)

24,1 Megapixel
20,1 Megapixel
45,0 Megapixel

Billedstabilisering i kameraet

Ja, op til 8-trins fordel afhængigt af det anvendte objektiv 1
-
Ja, op til 8-trins fordel afhængigt af det anvendte objektiv 1

Motivregistrering

Ansigt, øje, dyr og køretøj
Mennesker
Krop, ansigt, øje, dyr

AF i svagt lys

Følsom ned til -7,5 EV 2
Følsom ned til -4 EV eller -6 EV med Live View 2
Følsom ned til -6 EV 2

Kontinuerlig optagelseshastighed (billeder/sek.)

12 billeder/sek. med Servo AF
30 billeder/sek. med elektronisk, lydløs lukker og Servo AF 3
195 bps AF/AE fast
20 fps med mekanisk lukker, Servo AF
20 billeder/sek. med elektronisk, lydløs lukker og Servo AF
12 billeder/sek. med Servo AF
20 billeder/sek. med elektronisk, lydløs lukker og Servo AF 3

Film

6K 12-bit RAW (RAW/RAW light) ved op til 60 fps
4K med op til 120 fps
Full HD ved op til 120 bps
Canon Log 3/HDR PQ 10-bit 4:2:2 intern
All-I-/IPB let komprimering 10-bit 4:2:2 ukomprimeret 4K 60p til ekstern optager
5,5K 12-bit RAW (RAW/RAW light) ved op til 60 fps.
4K ved op til 60 fps
Full HD op til 120 fps
Canon Log 1/Log 3/HDR PQ [7] 10bit 4:2:2 intern
All-I-/IPB-komprimering 10-bit 4:2:2 ukomprimeret 4K 60p til ekstern optager
8K ved op til 30 fps
4K ved op til 120 fps
Full HD op til 120 fps
4K-timelapsemetode
Canon Log 1/Log 3 [7]/HDR PQ 10-bit 4:2:2 intern optagelse
All-I-/IPB let komprimering 10-bit 4:2:2 ukomprimeret 4K 60p til ekstern optager
8K fullframe eller beskåret 5k ProRes
RAW optaget eksternt via HDMI til
Atomos Ninja V+

Betjeningshjul

Kommandovælger
Quick Control-hjul 1
Quick Control-hjul 2
AF-multikontrol
Smart-controller
Top-display
Kommandovælger
Quick Control-hjul
AF-multikontrol
Smart-controller
Top-display
Kommandovælger
Quick Control-hjul 1
Quick Control-hjul 2
AF-multikontrol
Top-display

LCD-skærm

8 cm/3,2"
LCD med 4,15 mio. punkter
Touchscreen, der kan vippes og drejes
8 cm/3,15"
LCD med 2,1 mio. punkter
Fast
8 cm/3,15"
LCD med 2,1 mio. punkter
Touchscreen, der kan vippes og drejes

Søger

0,5-type elektronisk søger
0,5-type
Opløsning på 5,76 mio. punkter
23mm søgerokular/0,76x 4 forstørrelse op til 120 fps
Optisk søger
20mm søgerokular/0,76x forstørrelse
0,5-type elektronisk søger
Opløsning på 5,76 mio. punkter
23mm søgerokular/0,76x forstørrelse
Op til 120 fps

Netværk

5 GHz /2,4 GHz og Bluetooth™
5.0 understøttelse, understøttede funktioner - EOS Utility, smartphone, upload til image.canon, trådløst print, ethernet-port
Indbygget 2.4 GHz Wi-Fi og Bluetooth™
Valgfri 5 GHz trådløs transmitter WFT-E9 som tilbehør
Ethernet-port
5 Ghz og 2,4 Ghz Wi-Fi og Bluetooth™ indbygget [9]
Trådløs transmitter WFT-R10, tilbehør

Vægt af huset (inkl. batteri og hukommelseskort)

1.015 g
1.440 g
738 g

Kortslots

1 x CFexpress type B
1x SD/SDHC/SDXC og UHS-II
2x CFexpress
1x CFexpress
1x UHS-II SD

Batteri

LP-E19
USB-opladning via PD-E1
LP-E19
LP-E6NH
USB-opladning via PD-E1

Batterilevetid

620 billeder (EVF-strømsparefunktion)
860 optagelser (LCD-strømsparestatus)
2850 billeder, optagelse via søgeren
610 billeder, Live View-optagelse
320 billeder (EVF-strømsparefunktion)
490 billeder (LCD-strømsparefunktion)

 1. 8-stops baseret på CIPA-standarden med RF 24-105mm F4 L IS USM ved en brændvidde på 105mm.
 2. AF med det laveste lys fås med et f/1.2-objektiv, midterste AF-punkt, One-Shot AF ved 23 °C, ISO 100 undtagen RF-objektiver med en DS-belægning (Defocus Smoothing).
 3. Under Servo AF kan kun RF-objektiver og visse EF-objektiver bruges til kontinuerlig optagelse ved maksimal hastighed. Du kan finde flere oplysninger om understøttede objektiver på Canons officielle webside.
  Den kontinuerlige optagelseshastighed kan blive reduceret af objektivet, lukkertiden, blænden, flashen, flimmerreduktionsbehandlingen, motivforhold og lysstyrke (f.eks. ved optagelse på et mørkt sted).
 4. Med 50mm objektiv på uendelig, -1m-1 dpt.
 5. Baseret på CIPA-standarden og med brug af det batteri, der fulgte med kameraet, bortset fra hvor andet er angivet. I strømsparefunktion.
EOS R3

Kassens indhold

 • EOS R3-kamerahus

 • Øjestykke ER-h small

 • ER-SC1 tilbehørsskoovertræk (støv- og vandafvisende)

 • Kameradæksel R-F-5

 • Rem ER-L1

 • Batterioplader LC-E19

 • Batteripakke LP-E19

 • Batteripakkedæksel

 • Strømkabel (EU)

 • Interfacekabel IFC-100U (uden kerne)

 • Kabelbeskytter til interfacekabel IFC-100U

 • Brugervejledning (EU1)

Tilbehør

 • Speedlite-flashenheder

  Speedlite EL-5

  En effektiv, avanceret flash med hurtig genopladning, fantastisk kreativ kontrol og fremragende ydeevne i alle situationer.
 • DM-E1D
  Hvis du ønsker en ren og klar digital lyd, skal du vælge den retningsbestemte stereomikrofon DM-E1D til multifunktionssko for at opnå driftssikkerhed samt hurtig adgang til indstillinger via et kompatibelt kameras LCD-skærm.
 • Multi-Function Shoe Adapter AD-E1
  Denne adapter opretholder vejrforseglingen og konverterer Speedlites med en konventionel 5-bens fod til brug på kameraer med en multifunktionssko.
 • Speedlite ST-E10
  En ultrakompakt Speedlite-transmitter med avancerede trådløse funktioner og styring af op til 15 kompatible flashenheder.
 • ER-He

  Øjestykke ER-he

  Et stort drejeligt øjestykke, der passer til brugere, der bruger venstre eller højre øje, så brillebrugere kan nyde godt af fuld fokus med øjenkontrol på EOS R3.
 • EOS R3
  Tilslut din smartphone via denne multifunktionssko og nyd fremragende integration mellem kamera og apps og nye muligheder for workflows.
 • I hænderne på professionelle

 • ARTIKEL

  Kan Canon EOS R3 holde trit med den lille og lynhurtige fugl, der hedder Hvidbrystet Præstekrave?

  Den italienske naturfotograf Bruno D'Amicis sætter EOS R3 på prøve og fotograferer en sjælden og utroligt hurtig fugl på strandene i Abruzzo.

 • ARTIKEL

  Off-road med Canon EOS R3

  "Det overgår absolut alt, hvad jeg har arbejdet med tidligere!" Motorsportsfotograf Vladimir Rys prøver Canon EOS R3 ved sin første fotografering af et rally med elbiler.

 • ARTIKEL

  Livet i overhalingsbanen med Canons supertelefotoobjektiver

  Motorsportsfotograf Vladimir Rys kommer op i fart med Canon RF 400mm F2.8L IS USM- og RF 600mm F4L IS USM-objektiver på en hurtig rallybiloptagelse med Canon EOS R3.

 • ARTIKEL

  Hvad er Eye Control AF

  Få insiderhistorien om Canons fantastiske Eye Control AF-system, der indstiller eller skifter AF-punktet ved at registrere, hvad du ser på.

 • Relaterede produkter

 • Spejlløse kameraer

  EOS R5

  Glem alt, hvad du har lært om spejlløse kameraer. EOS R5's kompromisløse ydeevne vil revolutionere din fotografering og filmproduktion.
 • Spejlløse kameraer

  EOS R6

  Uanset hvad du optager, kan du med EOS R6 være kreativ på måder, du aldrig havde troet var muligt.
 • Digitale spejlreflekskameraer

  EOS-1D X Mark III

  Livet er fuldt af øjeblikke, der ikke kommer igen. Hold fast i flere af dem med EOS-1D X Mark III, og fortæl hele verden din visuelle historie.