Canon Camera

UDVIKLINGSMEDDELELSE

Højere tempo.

Højere ydeevne.

Optag hastighed på en måde, du aldrig havde troet mulig. EOS R3 er det nye højtydende, spejlløse højhastighedskamera, der markerer en ny æra inden for professionel sportsfotografering og filmproduktion – kommer snart.

Det nye hurtige, spejlløse kamera med høj ydeevne til professionelle.

Et kamera, der er designet til at fange den hurtigste action på en måde, som man aldrig havde troet mulig. Specialiseret til optagelse af motiver, der bevæger sig med høj hastighed. Bygget til at opfylde professionelle sportsbrugeres krav med ultrahøj reaktionsevne, høj følsomhed, driftssikkerhed og holdbarhed.

Tilmeld dig nu

Vær den første til at modtage de seneste opdateringer om EOS R3, og hold kontakten for at få flere nyheder undervejs.
EOS R3

Eksplosiv hastighed

Nu kommer EOS R3. Det første EOS, der har en helt ny stakket BSI CMOS-sensor, der er udviklet af Canon og kombineret med kraften fra DIGIC X-billedprocessoren. Forestil dig en helt ny dimension af fotografering og filmoptagelse i høj hastighed. Optag 30 fps med fuld AF/AE-sporing og minimal billedforvrængning ved brug af den elektroniske lukker.

EOS R3

Behersk bevægelse

EOS R3 løfter fokusering op på et andet niveau og er i stand til nøjagtigt at følge og fokusere på hurtigere action. Næste generation af Dual Pixel CMOS AF kan pålideligt spore motiver ved op til 30 fps. Canon er spændt på at tilføje et nyt motiv til AF-sporing til EOS R3.

EOS R3

Ultra reaktionsdygtigt

Vi introducerer en ny generation af fotografer til Canons banebrydende Eye Control AF-system. Dette AF-kontrolsystem er udviklet fra bunden til det 21. århundrede. Forestil dig muligheden for blot at vælge og flytte AF-punktet med dit øje ved hjælp af EOS R3-søgeren. Canons Eye Control AF giver uovertruffen kontrol over AF. EOS R3-huset, der er inspireret af EOS-1D-serien, giver mulighed for ultra-intuitiv kontrol i de mest krævende professionelle situationer.

EOS R3

Bygget til professionelle

Med EOS-1D-seriens modstandsdygtighed over for støv og vand tilbyder EOS R3 professionelle niveauer af vejrbestandighed til at modstå de ugunstige vejrforhold, som professionelle fotografer ofte står over for. Og endnu bedre: Det har det integrerede greb, som brugere af EOS-1D-serien elsker og har tillid til.

EOS R3

Avancerede tilslutningsmuligheder

EOS R3 er fuldt ud kompatibelt med den nyligt annoncerede smartphone-app Mobile File Transfer, der giver en ny måde at overføre billeder på, mens du er på farten.

EOS R3

Næste generations system

Ved at bruge RF-fatningen åbner EOS R3 døren til tidligere uopnåelige egenskaber; en hidtil uset optisk overlegenhed og uovertruffen AF-ydeevne

Tilmeld dig nu

Vær den første til at modtage de seneste opdateringer om EOS R3, og hold kontakten for at få flere nyheder undervejs.

Nye RF-objektiver fra Canon

Udforsk disse nye objektiver til RF-systemet, der er designet til at fungere problemfrit sammen med EOS R3 og alle EOS R-kameraer, så din fotografering og filmproduktion kommer op på de niveauer, du aldrig havde troet mulige.

Se mere

Canon EOS R-systemet tilbyder et komplet udvalg af fullframe-RF-objektiver i enestående kvalitet, der udnytter store sensorer, billedbehandlingseffekt og fremskridt inden for optisk teknologi fuldt ud.