Digitale spejlreflekskameraer

Canon EOS-1D X Mark II

Fullframe-sensor på 20,2 Megapixel. AF-system med 61 punkter. Op til 14 billeder/sek. ISO op til 409.600.

Fordele

 • Indfang magien med enestående billedkvalitet

 • Tag skarpe billeder med utrolig AF-præcision

 • Ultrahurtig og pålidelig ydeevne til at indfange hvert øjeblik

 • Avanceret 4K-filmoptagelse gør dine historier til virkelighed

 • Billedoutput og håndtering i høj hastighed

Funktioner

 • Canons CMOS-sensor på 20,2 Megapixel med højt dynamikområde og høj ISO-følsomhed, indbyggede kameraindstillinger såsom linsekorrektioner og avanceret RAW-behandling, sammen med Fine Detail Picture Style og forbedrede hvidbalanceindstillinger, gør EOS-1D X Mark II til et kamera, der leverer forbløffende kvalitetsbilleder i det øjeblik, der trykkes på lukkerknappen. Avanceret, intelligent fokusering fra et AF-system med AI Servo AF III+-algoritme og forbedret EOS Intelligent Tracking og Recognition-system (EOS iTR) giver hurtig og præcis fokusering. Selv ved f/8 er op til 61 oplyste AF-punkter tilgængelige, hvilket forbedrer fokuseringspræcisionen, når der bruges telekonverter og objektiver med lang fokus. EOS-1D X Mark II, der bryder grænserne for optagelse ved høj hastighed, kan optage op til 14 bps med fuld AF-/AE-sporing eller op til 16 bps i Live View, takket være den hurtige DIGIC 6+-processorer og det nye spejldrevsystem. Med den næste generation af CFast 2.0™-medier kan kameraet levere en kontinuerlig strøm af op til XXX ukomprimerede 14-bit RAW-billeder. Det robuste kamerahus i magnesium og den vejrbestandige konstruktion sikrer, at du kan arbejde under selv de barskeste vejrforhold. 4K-opløsningen gør dine historier til virkelighed. Optag internt på CFast 2.0™-medier i 4K (4096 x 2160) op til 60p eller Full HD op til 120p i slow motion. Fokusér nemt og præcist med kameraets LCD-touchscreen og Dual Pixel CMOS AF, som giver fantastisk AF-sporing i film og Live View og fungerer sammen med alle Canon EF-objektiver. Indbygget GPS, SuperSpeed USB 3.0 og Gigabit-tilslutningsmulighed via Ethernet eller WFT-E8 Wi-Fi-adapteren giver enestående fleksibilitet overalt i verden. IPTC-understøttelse giver mulighed for at billedtekst kan indlejres i EXIF-data for at tilføje præcis og pålidelig data.

Objektiver

EOS-1D X Mark II åbner EOS-verden op mere end nogensinde før. Find det objektiv, der passer til din stil, og vælg tilbehør, der er designet til at levere.

 • Objektiver til spejlreflekskameraer

  EF 24mm f/1.4L II USM

  De professionelles vidvinkelobjektiv med L-serie-optik og en hurtig f/1.4 blænde – ideelt til forhold med svagt lys.
 • Objektiver til spejlreflekskameraer

  EF 35mm f/1.4L II USM

  Et professionelt vidvinkelobjektiv med et naturligt perspektiv, en f/1.4-blænde og gode egenskaber i svagt lys.
 • Objektiver til spejlreflekskameraer

  EF 16-35mm f/2.8L II USM

  Et professionelt, ultrabredt f/2.8-zoomobjektiv i L-serien, ideelt til forhold med svagt lys samt til reportagefotografering.
 • Objektiver til spejlreflekskameraer

  EF 24-70mm f/2.8L II USM

  En professionel hverdagszoom i L-serien, som leverer høj billedkvalitet med en konstant f/2.8-blænde.
 • Objektiver til spejlreflekskameraer

  EF 70-200mm f/2.8L IS II USM

  Et mellemklasses telefotozoomobjektiv i L-serien med en kraftfuld billedstabilisator og f/2.8-blænde.
 • Objektiver til spejlreflekskameraer

  EF 100-400mm f/4.5-5.6L IS II USM

  Et professionelt zoomobjektiv i L-serien til fotografering af sport og vilde dyr. Det har en billedstabilisator og ASC-belægning, som giver enestående skarphed.
 • Canon EOS-1D X Mark II
  Bedømmelser og anmeldelser