EOS R1

Spejlløse kameraer

Canon EOS R1

Vi annoncerer udviklingen af EOS R1: et spejlløst EOS-flagskib, som giver dig mulighed for at komme på forkant i gamet.

Ahead of the game

Vi udvikler EOS R1 for at imødekomme de ekstremt høje krav og behov hos professionelle. EOS R1 vil have nyudviklet DIGIC Accelerator samt DIGIC X og en ny sensor - en kombination, der giver mulighed for databehandling ved høj hastighed for avanceret AF-sporing og forbedret billedkvalitet.

EOS R1

Klar…

Vi er glade for at kunne annoncere udviklingen af det spejlløse EOS R1-fullframe-kamera. Dette flagskibskamera bruger en nyudviklet DIGIC Accelerator-billedprocessor sammen med den eksisterende DIGIC X og en ny sensor til at behandle store mængder data ved høj hastighed, hvilket giver nye fremskridt for professionelle.

Parat…

EOS R1 sporer vedholdende motiver i sportsscenarier, selv når de kortvarigt er skjult, f.eks. når motiver krydser hinanden i holdsport. Den nyudviklede Action Priority-funktion registrerer automatisk hovedmotivet, der udfører en bestemt handling (f.eks. at optage en bold), og flytter øjeblikkeligt AF-rammen, så fotografen kan indfange vigtige øjeblikke.
Kombinationen af det nye billedbehandlingssystem og de dybe indlæringsteknologier vil bidrage til forbedret billedkvalitet.

EOS R1

Start!

Vi lancerer EOS R1 i år.
Vær den første, der får besked om denne spændende udvikling, plus de seneste tilbud fra Canon, tips og kurser, nyheder og invitationer til lokale begivenheder.