EOS 200D
Blank-Rect Image

Canon EOS 200D

Kompakt, enkelt og alsidigt – et kamera, der er tilsluttet til dit liv

Se den nye model

Discover the EOS 200D

Oplev EOS 200D

Det er nemmere end nogensinde at optage fantastiske billeder og video

Se video

Design, der giver mening

Med instinktiv betjening og en touchscreen, der føles præcis som din smartphone, er EOS 200D nemt at bruge fra starten. Optag ved hjælp af en klar optisk søger for at se verden, som den virkelig er, eller en skærm, der kan vippes og drejes, så du kan optage fra usædvanlige perspektiver.

Se alle Canon EOS 200D-specifikationer

EOS 200D
EOS 200D

Fotos, du vil nyde i mange år

Optag fotos med 24,2 Megapixel, som er rige på detaljer og farver og ser fantastiske ud direkte fra kameraet. Det er perfekt til store prints, fotobøger og onlinegallerier og til at fortælle historier med dine fotos. Vi har udstyret EOS 200D med en DIGIC 7-processor, så du kan fotografere i svagt lys, og Dual Pixel CMOS AF for verdens hurtigste Live View-fokusering.*

Photos you’ll love for years to come
Taget med EOS 200D
  • f/7.1
  • 1/200
  • 100

Optag med kort fokus

EOS 200D-kameraets store APS-C-sensor gør det nemt at optage med lav dybdeskarphed, hvilket er ideelt til portrætter. Få knivskarpe ansigter mod en smukt sløret baggrund. Det er en metode, som bruges af professionelle fotografer over hele verden.

Shoot shallow focus
Taget med EOS 200D
  • f/2.0
  • 1/800
  • 100

Mere bærbar Flere fotos Flere steder

EOS 200D er verdens letteste digitale spejlreflekskamera med en skærm, der kan vippes og drejes,¹ og er designet til at blive båret, uden at vægten tynger dig, så du kan nyde digital spejlrefleksfotografering flere steder. Tag det med på ferie, til fester og arrangementer eller bare på en gåtur, når du føler dig kreativ.

More portable. More photos. In more places

Hvordan optager du?

Uanset hvordan du bruger et kamera, leverer EOS 200D den samme hurtige fokusering og lynhurtige reaktion. Optag ved hjælp af en optisk søger uden forsinkelse, der viser verden, som den virkelig er, eller komponér ved hjælp af en smartphone-lignende skærm, der kan vippes og drejes, og få verdens hurtigste Live View AF.*

How will you shoot?
Movies made easy too

Også film på den enkle måde

Full HD-film i høj kvalitet er nemme at optage med Dual Pixel CMOS AF for kontinuerlig fokusering.

Se video

En lektion i fantastisk fotografering

EOS 200D-kameraets brugerinterface med vejledning hjælper dig med at vælge de rette indstillinger for den effekt, du ønsker at skabe. Det er som at have din egen personlige fotolærer stående ved siden af dig.

A lesson in great photography

Sammen med dine mobile enheder

Du kan nemt gennemse, redigere og dele fotos fra EOS 200D på din smartphone eller tablet². En altid tændt Low Energy Bluetooth®-forbindelse giver dig adgang til kameraet, selv når det ligger i din taske.

In partnership with your smart devices

Canon Photo Companion-app

Vores Photo Companion-app er den ultimative partner til visuelle historiefortællere og giver adgang til skræddersyet ekspertviden og -indhold, når du har mest brug for det, så du virkelig kan bringe dine fortællinger til live.

Få mere at vide

Canon Photo Companion app
Welcome to the EOS family


Velkommen til EOS-familien

Efterhånden som kreativiteten vokser, følger vores system af kameraer, tilbehør og 80+ objektiver med dine behov.

Læs mere

Specifikationer

24.2 megapixel

24,2 Megapixel

Opløsning

5fps

5 billeder/sek.

Kontinuerlig optagelse

Max ISO 25,600

Maks. ISO 25600

Kan udvides til ISO 51200

EOS Movies

EOS-film

Full HD ved 60p

Optical viewfinder

Optisk søger

Med 9-punkts autofokus

DIGIC 7

DIGIC 7

Billedprocessor

Live View

Live View

Med Dual Pixel CMOS AF

Wireless link

Trådløs forbindelse

Bluetooth®, NFC og Wi-Fi

Se alle specifikationer

Key Feature
What’s in the box

Kassens indhold:

Digitalkamera EOS 200D

Øjestykke EF

Kameradæksel R-F-3

Bred rem EW-400D

Batterioplader LP-E17 (med batteridæksel)

Batteripakke LP-E17E

Strømkabel

Anbefalede objektiver

Kompatibelt tilbehør

Relaterede produkter

*250D (Sort/sølv) er verdens letteste af alle digitale spejlreflekskameraer med sensorer i APS-C-størrelse med bevægelig LCD-skærm. Inklusive batteri og hukommelseskort i henhold til CIPA-retningslinjer. Pr. 9. april 2019 (undersøgt af Canon).

Relaterede apps

* Blandt digitale kameraer med udskiftelige objektiver og APS-C-sensorer med fasefokusering på billedplanet. Gælder pr. 14. februar 2017 og baseret på Canon-undersøgelser.

Målt i overensstemmelse med CIPA-standarder, og intern målemetode med et EF-S 18-55 mm f/4-5.6 IS STM monteret, som er indstillet til 55mm med 1 AF-punkt (center), One-Shot AF og Live View (billede optaget via udløserknap). Manuelle funktioner anvendt, EV12 (ISO 100 ved stuetemperatur).

* Letteste digitale spejlreflekskamera med APS-C sensor og skærm, der kan vippes og drejes. Anmeldelse vedrører den sorte model: ca. 453 g målt med CIPA-standardtestmetode. Pr. 28. juni 2017, baseret på forskning fra Canon, Inc.

² Kører operativsystemerne iOS 8.4 eller Android 5.0 eller højere. Canon Camera Connect-app fås i Apple App Store eller Google Play.

Altid tændt forbindelse mellem mobil enhed og kamera via Bluetooth® kræver startopsætning med Canon Camera Connect-appen. Bluetooth®-forbindelsens stabilitet afhænger af den mobile enheds model og andre miljømæssige faktorer. Bluetooth®-navnet og -logoet er registrerede varemærker tilhørende Bluetooth® SIG, Inc. og enhver brug af sådanne mærker af Canon Inc. er under licens. Andre varemærker og handelsnavne tilhører de respektive ejere. Kræver Bluetooth® version 4 eller nyere og iOS 8.4, Android 5.0 eller derover.

Canon EOS 200D
Bedømmelser og anmeldelser

Awards