Canon Product Hero
Blank-Rect Image

Canon EOS 6D Mark II

Uanset om du vil optage mere ambitiøse projekter, eller du er på vej til at blive professionel fotograf, giver EOS 6D Mark II dig, hvad du har brug for til at tage de næste spændende skridt.

Find forhandler

Køb nu

Woman taking a photo

Velkommen til EOS 6D Mark II

Se de egenskaber og funktioner, som giver dig den kreative fordel

Se video

Det lille fullframe-kamera med et stort hjerte

Denne nye designstandard for digitale spejlreflekskameraer har beskyttende forseglinger mod støv og fugt og føles straks velkendt, så kameraet vil passe til dit eksisterende EOS-udstyr.

Se alle specifikationer

The small full-frame camera with a big heart
Your next creative steps in photography

Dine næste kreative skridt inden for fotografering

Portrætfotografer vil elske den lave dybdeskarphed, som EOS 6D Mark II-kameraets fullframe-sensor tilbyder, og dets evne til at fange flygtige udtryk ved 6,5 billeder pr. sekund. Ved fotografering af landskaber optager kameraets sensor på 26,2 Megapixel billeder med masser af detaljer og dynamisk rækkevidde, hvilket giver billeder, der udstråler virkelighedstro dybde og klarhed.

Få mere at vide

Fokusering med stor nøjagtighed for utrolig skarphed

Avanceret autofokus bruger 45 punkter af krydstypen til at fokusere med knivskarp præcision, selv i forhold så mørke som måneskin. Optag uden bekymringer, når du arbejder med lav dybdeskarphed, og spor dynamiske motiver, når de bevæger sig rundt i billedet.

Læs mere

Precision focusing for critical sharpness

Dit vindue ud til verden

EOS 6D Mark II-kameraets store pentaprismesøger giver et utroligt klart billede af verden, så du kan skabe naturlige forhold med dine motiver og optage instinktivt.

Your window on the world

Komponer fra enhver vinkel

Det er nemt at optage i vinkler nedefra eller oppefra i store områder takket være EOS 6D Mark II-kameraets skærm, der kan vippes og drejes i enhver retning og foldes ud. Prøv at bruge det i hoftehøjde for mere naturlige portrætter.

Compose from any angle
Built-in GPS* tracks your every move

Indbygget GPS* sporer alle dine trin

Geotag din aktuelle position i hvert billede, du tager, uanset hvor i verden du befinder dig. Det er fantastisk til at se, præcis hvor du har været, når du leder efter et nyt sted, eller til at skrive nøjagtige billedtekster, der beskriver dine eventyr.

Udviklet til at fungere sammen med dine mobile enheder

EOS 6D Mark II anvender Bluetooth® for at gøre det nemt at oprette Wi-Fi-tilslutning med din mobile enhed**. Gennemse og vælg billeder på din enheds skærm, og del dem derefter med vennerne. Din enhed kan også bruges som et fjernbetjent kamera, herunder Live View.

Designed to work hand-in-hand with your smart devices

Canon Photo Companion-app

Vores Photo Companion-app er den ultimative partner til visuelle historiefortællere og giver adgang til skræddersyet ekspertviden og -indhold, når du har mest brug for det, så du virkelig kan bringe dine fortællinger til live.

Få mere at vide

Canon Photo Companion app
Cinematic Full Hd Movies

Biograflignende Full HD-film

Optag Full HD-film i enestående kvalitet med den lave dybdeskarphed, der er karakteristisk for professionel video. Dual Pixel CMOS AF tilpasser sig problemfrit til, så motiver i bevægelse holdes skarpe, uden forstyrrelser eller pludselige ændringer i fokus, og en indbygget 5-akset digital stabilisator glatter kamerabevægelser ud.

4K timelapse-film kan skabes i kameraet og fange bevægelsen af langsomt skiftende scener i utrolige detaljer.

Welcome to the world of EOS

Velkommen til EOS-verdenen

EOS 6D Mark II understøttes af et system af kameraer, objektiver og tilbehør, som mange fotografer over hele verden bruger.

Læs mere

Dynamisk anderledes

Canon-sammenligning

EOS 6D Mark II

Canon-sammenligning

EOS 6D

Effektive pixels (ca. MP)

26,2

20,2

Billedprocessor

DIGIC 7

DIGIC 5+

ISO-følsomhed af højeste standard

40000

32000

AF-punkter via søgeren

45

11

AF via LCD-skærm

Dual Pixel CMOS AF

Kontrastgenkendelse-AF

Serieoptagelseshastighed (bps)

6,5

4,5

Film

Full HD 60p

Full HD 30p

5-akset filmstabilisering

Ja

Nej

LCD-skærm, der kan vippes og drejes

Ja

Nej

Touchscreen

Ja

Nej

Intervalometer

Ja

Nej

Timelapse-film

4K, Full HD

Nej

GPS

Ja

Ja

Tilslutning

Wi-Fi med NFC og Bluetooth®

Wi-Fi

What's in the box

Kassens indhold

EOS 6D Mark II

Øjestykke Eb

Kameradæksel R-F-3

Kamerarem

Batteripakke LP-E6N

Batterioplader LC-E6E

Sæt med brugervejledninger

EOS 6D Mark II Anmeldelser

Awards

Tilbehør

Relaterede produkter

* Brug af GPS kan være begrænset i visse lande og omgivelser. Brug af GPS skal foregå i overensstemmelse med lovgivningen og regulativerne i det land og det område, hvor produktet betjenes, herunder alle restriktioner i forhold til brug af elektronik.

** Altid tændt forbindelse mellem mobil enhed og kamera via Bluetooth® kræver startopsætning med Canon Camera Connect-app'en. Bluetooth®-forbindelsens stabilitet afhænger af den mobile enheds model og andre miljømæssige faktorer. Bluetooth®-navnet og -logoet er registrerede varemærker tilhørende Bluetooth® SIG, Inc. og enhver brug af sådanne mærker af Canon Inc. er under licens. Andre varemærker og handelsnavne tilhører de respektive ejere. Kompatible mobile enheder skal have Bluetooth® version 4 (eller nyere) samt køre iOS 8.4 (eller nyere) eller Android 5.0 (eller nyere) med den seneste Canon Camera Connect-app installeret (tilgængelig fra Apple App Store eller Google Play)