How to use your Canon camera as webcam!

CANON STREAMINGSÆT

Sådan bruger du dit Canon-kamera som et webcam!

Med vores kit til videokonferencer og livestreaming er det nemmere at holde forbindelsen til familie, venner og kollegaer. Uanset om du afholder videomøder i høj kvalitet med dine kunder eller streamer gaming-sessioner med dine venner, kan du regne med vores førsteklasses USB-videokonferencekit.

USB-streamingkit

Vores USB-videokonferencekit fungerer med udvalgte EOS- og PowerShot-kameraer, men for at gøre det nemmere har vi udviklet videokonferencekit med alt, hvad du skal bruge.

Alt hvad du skal gøre er at læse den nemme og enkle trinvise vejledning nedenfor om, hvordan du konfigurerer dine USB-streamingkit. Til sidst skal vi nævne, at disse Canon-kamerastreamingkit fungerer perfekt med populære videokonference- og livestreaming-platforme.

Konfiguration af USB-kit

EOS M50, EOS M6 Mark II og PowerShot G7 X Mark III samt deres tilbehør er designet til klarere farver, højere billedkvalitet og indstillelig brændvidde. Både personer, der arbejder hjemmefra, venner, der holder kontakten og familier, der mødes virtuelt, kan bruge deres EOS- eller PowerShot-kamera som et videokonferencewebcam til at holde forbindelsen.

Konfiguration af dine USB-kit trin for trin – trin et:

Download EOS Webcam Utility-softwaren. Du kan downloade softwaren ved at klikke på linkene nedenfor.
Download til Windows
Download til Mac

Setting up your USB kits step by step – Step one:

Trin to:

Det næste trin er at tilslutte dit kamera til lysnettet. Indsæt DC-kobleren og tilslut vekselstrømsadapteren, og tilslut dit kamera til lysnettet. Mange af vores kameraer er kompatible med lysnetadaptere, der erstatter dit batteri. Nogle kameraer, som f.eks. PowerShot G7 X Mark III-videokonferencekittet, leveres med to batterier. Hvert batteri har op til 100 minutters strøm, så du altid kan holde kontakten, uanset hvor du er i verden.

Step two:

Trin tre:

Tænd kameraet.

Step three:

Trin fire:

Sæt kameraet til filmfunktion, og skift til auto. Det sikrer, at du altid har den korrekte eksponering.

Step four:

Trin fem:

Sæt USB-kablet i kameraet, og slut den anden ende til en af USB-portene på din computer.

Step five:

Trin seks:

Sæt dit kamera på stativet, og ret det mod dig selv.

Step six:

Trin syv:

Åbn din foretrukne videokonferenceudbyder, og gå til indstillinger for video. Klik på EOS Webcam Utility i videoindstillingerne, så er du klar. EOS Webcam Utility-softwaren giver dig ikke mulighed for at bruge din indbyggede mikrofon på dit kamera, men du kan bruge mikrofonen på din bærbare computer eller et headset, der er tilsluttet din computer, til lydkommunikation.

Step seven:

Canon streamingsæt

Opgrader dit nuværende webcam med de nye Canon-kamerasæt til streaming for forbedret billedkvalitet.

Har du brug for hjælp?

USB- og HDMI-streamingsæt fungerer med udvalgte EOS- og PowerShot-kameraer, men for at gøre det nemmere, har vi oprettet en købsguide, så du kan finde det Canon-kamera, der passer til dig.

Købsguide

Læs mere

eos-m6-mark-ii-kit-lifestyle_800x533
UDVALGT PRODUKT

Canon PowerShot G7 X Mark III

Ideel til vloggere, livestreamere, videokonferencer og bloggere. Et tilsluttet kamera, der optager enestående video og billeder, dine følgere vil elske.

KØB NU

Se detaljer

G7X MK III Vlogging

Betagende video, som dit publikum vil elske

Fang landskaber i 4K-klarhed. Optag sport i slowmotion med hurtige billedhastigheder på op til 120 fps. Tilslut en ekstern mikrofon for at få krystalklar lydoptagelse til dine rejsevlogs. Livestream i fantastisk kvalitet, mens du gamer, og opgradér dit webkamera til dine forretningsvideokonferenceopkald. Mulighederne med PowerShot G7 X Mark III er uendelige.

Læs hele artiklen her

G7X MK III Vlogging live streaming and video conferences

Du er måske også interesseret i…

Se Canons udvalg af kameraer og software, som hjælper dig med at opretholde forbindelsen, uanset hvor i verden du befinder dig.