EOS-1D X Mark III

Det bedste er lige blevet endnu bedre – vi præsenterer EOS‑1D X Mark III

Canon løfter sløret for det næste niveau inden for professionel DSLR-kvalitet og -ydeevne

Skønheden ved perfektion. Vi præsenterer EOS-1D X Mark III

Canon annoncerer udviklingen af EOS-1D X Mark III, efterfølgeren til virksomhedens pro DSLR-flagskib - EOS-1D X Mark II - der er anerkendt af sports- og naturfotografer verden over.

Registrér din interesse i EOS-1D X Mark III

Vær den første til at modtage de seneste nyheder om EOS-1D X Mark III, tilbud fra Canon, tips og kurser, seneste nyt og invitationer til lokale events.

TILMELD DIG NU

En ny æra inden for autofokushastighed og -nøjagtighed

EOS-1D X Mark III har en helt ny AF-sensor med 28 gange højere opløsning end sin forgænger takket være avancerede AF-algoritmer med dybdelæringsteknologi, der giver uovertruffen fokussporing i enhver situation. Og i Live View og video er der den ekstra fordel ved Dual Pixel CMOS AF på ca. 90x100 % af sensoren med 525 AF-områder. Med AF over et større EV-område har fokusering virkelig aldrig været mere nøjagtig og alsidig.

A new era in autofocus speed and accuracy

Enestående stillbilleder og video

Med en ny Canon CMOS-sensor og effektiv ny DIGIC-behandling bliver billedkvaliteten selv ved høj ISO taget til et endnu højere kvalitetsniveau sammen med 4K-video ved 60p plus muligheden for at optage RAW-video eller 10-bit video med Canon Log, som begge er optaget internt til CFexpress-kort. En ny, lysstærk søger sikrer, at du har kontakt med dit motiv i realtid og uden forsinkelse.

Outstanding stills and video

Utrolig hurtig kamerakommunikation

Hurtig levering af optaget indhold er det afgørende næste skridt for en professionel. Derfor har EOS-1D X Mark III Wi-Fi, Bluetooth Low Energy og GPS til at levere perfekt kommunikation. Med dobbelt så høj overførselshastighed som EOS-1D X Mark II via den indbyggede Ethernet-port eller via en WFT-E9 (tilbehør) og med et revideret brugerinterface, der giver enklere og mere intuitiv betjening, er det nye EOS-1D X Mark III designet til at få arbejdet gjort hurtigere end nogensinde før.

High speed camera communications

Altid klart til at yde uanset situationen

Det nye EOS-1D X Mark III er blevet opgraderet for at give fremragende ydeevne, ikke blot med en lynhurtig billedhastighed på 16 billeder/sek. med den optiske søger, men også 20 billeder/sek. ved brug af enten den mekaniske eller elektroniske lukker i Live View med fuld AE og AF. Kameraet er udviklet til at udmærke sig på alle områder med markant forbedret batterilevetid ved hjælp af LP-E19-batteriet, nye oplyste knapper og en helt ny knap til AF-punktvalg i tillæg til multikontrollen. Alt sammen i et vejrbestandigt kamerahus i magnesiumlegering.

Always ready to perform, whatever the situation

Registrér din interesse i EOS-1D X Mark III

Vær den første til at modtage de seneste nyheder om EOS-1D X Mark III, tilbud fra Canon, tips og kurser, seneste nyt og invitationer til lokale events.

TILMELD DIG NU

Du vil måske også være interesseret i…

Canon Professional Services

Medlemmer får adgang til CPS-support, både lokalt og ved større events, en prioriteret reparationstjeneste og – afhængigt af dit niveau af medlemskab – gratis låneudstyr.

Tilmeld

Læs mere

Canon Professional Services