Canon EOS R5

Canon EOS R5

Professionelt spejlløst nytænkt

Dit. Lige til at tage med

Canon Inc. annoncerer udviklingen af EOS R5. Et professionelt spejlløst fullframe-kamera, der tilbyder fotografer og filmskabere en række banebrydende nye funktioner.

Registrér din interesse i EOS R-systemet

Vær den første til at modtage de seneste nyheder om EOS R5 og de nye RF-objektiver, tilbud fra Canon, tips og kurser, seneste nyt og invitationer til lokale events.

Tilmeld dig nu

En nyt tidsalder inden for billedkvalitet

Nye standarder for stillbilleder i høj opløsning og fænomenal 8K videokvalitet, der matcher. EOS R5 bringer billedkvaliteten op på et helt nyt niveau for stillbilleder og film med en forrygende elektronisk 20 fps lukker eller mekanisk på 12 fps. EOS R5 er gennemført, raffineret og bygget til storhed.

A new era in image quality

Vær selv filmskaberen

Omdan dit bedste arbejde til imponerende 8K video, og nyd udsigten til spændende nye muligheder for kreativ optagelse. Med så høj opløsning giver EOS R5 dig mulighed for at udvide filmgenren fuldt og helt og udforske nye dynamiske måder at fortælle din historie på.

Be the filmmaker

Nye standarder for stabilitet

For første gang i Canons historie tilbydes billedstabilisering, der er integreret i huset og er fuldt kompatibel med Canon RF-objektiver med IS, så du får det ultimative inden for superskarpe billeder og film uden rystelser. Optag film eller billeder uden et stativ vel vidende, at du altid opnår det jævneste og skarpeste resultat.

New standards in stability

Cloud-tilsluttet. Og lidt mere

Optag og overfør billeder og video, mens du er på farten, takket være indbygget Wi-Fi, som kan oprette forbindelse til Canons helt nye image.canon-service. EOS R5 er kompatibel med automatisk billedoverførsel og giver dig mulighed for at optage og redigere på farten eller downloade automatisk til din hjemmecomputer.

Cloud connected. And then some

Alsidig og fleksibel

For et resultat, som er ud over det sædvanlige, skal du helt tæt på. Dobbelt kortslot betyder meget mere optagelsestid. Og da EOS R5 er en del af den utrolige EOS R-serie og har den fantastiske RF-fatning, der giver ultimativ kvalitet og fleksibilitet, er den også kompatibel med Canons utrolige EF-objektivserie takket være et udvalg af RF-EF-adaptere, der giver problemfri integration.

Versatile and adaptable

Klik på den blå knap for at registrere din interesse og få flere oplysninger om Canons banebrydende nye spejlløse fullframe-kamera.

Tilmeld dig nu

Du vil måske også være interesseret i…

Registrér dit produkt

Fortæl os om dig selv, og tilmeld dig Canons You Connect-nyhedsbrev, der er fuld af inspiration, nyheder og tips.

Canon Professional Services

Medlemmer får adgang til CPS-support, både lokalt og ved større events, en prioriteret reparationstjeneste og – afhængigt af dit niveau af medlemskab – gratis låneudstyr.

Tilmeld

Læs mere

Canon Professional Services