Canon EOS R5

Canon EOS R5

Professionelt spejlløst nytænkt

Dit. Lige til at tage med

Canon Inc. annoncerer udviklingen af EOS R5. Et professionelt spejlløst fullframe-kamera, der tilbyder fotografer og filmskabere en række banebrydende nye funktioner.

Registrér din interesse i EOS R-systemet

Vær den første til at modtage de seneste nyheder om EOS R5 og de nye RF-objektiver, tilbud fra Canon, tips og kurser, seneste nyt og invitationer til lokale events.

Tilmeld dig nu

Vil du kontaktes af en Canon-repræsentant?

Udfyld den korte formular med dine oplysninger, så vil du blive kontaktet af en Canon produktspecialist

Udfyld formular

En nyt tidsalder inden for billedkvalitet

Nye standarder for stillbilleder i høj opløsning og fænomenal 8K videokvalitet, der matcher. EOS R5 bringer billedkvaliteten op på et helt nyt niveau for stillbilleder og film med en forrygende elektronisk 20 fps lukker eller mekanisk på 12 fps. EOS R5 er gennemført, raffineret og bygget til storhed.

A new era in image quality

Vær selv filmskaberen

Omdan dit bedste arbejde til imponerende 8K video, og nyd udsigten til spændende nye muligheder for kreativ optagelse. Med intern RAW-optagelse i 8K med fuld sensorbredde med op til 29,97 fps og 4K med op til 119,88 fps* i enten 4:2:2 10 bit Canon Log eller 4:2:2 10 bit HDR PQ giver EOS R5 dig mulighed for til fulde at udvide din verden af filmskabelse og udforske dynamiske nye måder at fortælle din historie på.

*Ekstern optagelse er kun tilgængelig op til 4K 59,94 fps

Be the filmmaker

Mere end man ser ved første øjekast

Nu kommer alt i fokus. Med avanceret AF til sporing af dyremotiver kan EOS R5 genkende hunde, katte og fugle, og det registrerer enten kroppen, ansigtet eller øjet på motivet.

More than face value

Nye standarder for stabilitet

For første gang i Canons historie tilbydes billedstabilisering integreret i huset med 5-akset sensorbevægelse, der er fuldt kompatibel med Canon RF-objektiver for at kombinere optisk billedstabilisering og indbygget billedstabilisering, så du får det ultimative inden for superskarpe billeder og film uden rystelser.

New standards in stability

Cloud-tilsluttet. Og lidt mere

Optag og overfør billeder og video, mens du er på farten, takket være indbygget Wi-Fi, som kan oprette forbindelse til Canons helt nye image.canon-service. EOS R5 er kompatibel med automatisk billedoverførsel og giver dig mulighed for at optage og redigere på farten eller downloade automatisk til din hjemmecomputer.

Cloud connected. And then some

Alsidig og fleksibel

For et resultat, som er ud over det sædvanlige, skal du helt tæt på. Med den effektive kombination af CFexpress- og SD UHS-II-kortstik kan du optage mere i længere tid. Og da EOS R5 er en del af den utrolige EOS R-serie og har den fantastiske RF-fatning, der giver ultimativ kvalitet og fleksibilitet, er den også kompatibel med Canons utrolige EF-objektivserie takket være et udvalg af RF-EF-adaptere, der giver problemfri integration.

Versatile and adaptable

Du vil måske også være interesseret i…

Canon Professional Services

Medlemmer får adgang til CPS-support, både lokalt og ved større events, en prioriteret reparationstjeneste og – afhængigt af dit niveau af medlemskab – gratis låneudstyr.

Tilmeld

Læs mere

Canon Professional Services