EOS R7

Spejlløse kameraer

Canon EOS R7

EOS R-teknologi møder APS-C-design for et spejlløst hybridkamera, der er lille, hurtigt og effektivt.

Explore the wild

 • Hvor skal du hen næste gang?

  EOS R7 bærer arven videre fra vores formidable EOS 7D-kameraer og har en topmoderne ydeevne og utrolig hastighed i en næste generation af spejlløse EOS R-kameraer.

 • EOS R-innovation møder APS-C-design

  EOS R7 er bygget op omkring en sensor i APS-C-størrelse, så objektiver giver 1,6x større telefotorækkevidde end den tilsvarende brændvidde på et fullframe-kamera. Du vil opleve, at du befinder dig lige ved siden af dit motiv, og at du kan tage dyreportrætter, der fylder hele billedet, og effektive actionbilleder med masser af effekt.

 • Specifikationer

  • Dual Pixel CMOS AF II

   AF, der genkender og sporer mennesker, dyr og køretøjer

  • Op til 15 billeder/sek. kontinuerlig optagelse

   Plus serier med 30 billeder/sekund med kameraets elektroniske lukker4

  • Sensor i APS-C-størrelse med 32,5 Megapixel opløsning

   Den ideelle balance mellem opløsning, hastighed og ydeevne i svagt lys

  • Fokusering ved svagt lys ned til -5 EV2

   Præcis fokusering ved svagt lys

  • ISO 32000

   Standard maksimal følsomhed

  • Full HD op til 120p

   Til superjævne bevægelser9

  • Samarbejdende billedstabilisering

   Hus- og objektivstabilisering arbejder sammen for op til 7-stops beskyttelse mod kamerarystelser3

  • 4K/60p

   Optagelse af video

  • Elektronisk søger med 2,36 millioner punkter

   Med opdateringshastighed op til 120 fps10

  • 7,5 cm touchscreen, som kan vippes og drejes, med 1,62 millioner punkter

   Få et nyt perspektiv på dit motiv

  • DIGIC X-processor

   Responsiv kontrol og minimal forsinkelse i den elektroniske søger

  VI PRÆSENTERER EOS R7

  Det næste kapitel inden for APS-C-kameradesign

  Se naturfotograf og content creator Dani Connor bruge EOS R7 til at optage sin søgen efter den iberiske los.

  Overblik over EOS R7

 • Næste generations autofokus

  Med AI med deep learning og motivgenkendelse

 • En ny standard for billedstabilisering

  Til 7-stops3 beskyttelse mod kamerarystelser med RF-S 18-150mm F3.5-6.3 IS STM op til 8 stop13 med andre RF-objektiver

 • Hastighed og ydeevne, der slår benene væk under dig

  Det perfekte fotografiske øjeblik varer nogle gange kun brøkdele af et sekund, og derfor har vi designet EOS R7 til at være usædvanligt hurtigt

 • Det næste kapitel inden for billedkvalitet

  Billeder og video, der trodser forventningerne

 • Næste generations autofokus
  Med AI med deep learning og motivgenkendelse

  Vi har givet EOS R7 den deep learning AI og iTR AF-teknologi, som du finder i vores EOS R3-, EOS R5- og EOS R6-kameraer. Det betyder, at det kan genkende mennesker, dyr og køretøjer og holde dem i knivskarp fokus, uanset hvor de bevæger sig i billedet.

  Autofokus, der overgår forventningerne

  Naturfotografer vil elske, hvordan kameraet genkender fugle i luften og holder fuglemotiverne skarpe, når de flyver hen over landskabet. Sportsfotografer vil glæde sig over muligheden for at spore mennesker, når de bevæger sig hurtigt og uforudsigeligt – selv når de har hjelm på, kigger i en anden retning eller vender på hovedet.

  EOS R7s Dual Pixel CMOS AF II-fokuseringssystem dækker og sporer motiver over næsten 100 % af billedet 1 og sikrer hurtig og præcis AF, selv når lysniveauet falder helt ned til -5EV 2 eller med maksimal blænde helt ned til f/22.

  Autofokus, der overgår forventningerne

  En ny standard for billedstabilisering
  Til 7-stops beskyttelse mod kamerarystelser3

  Forestil dig, at du kan optage fotos med lang eksponering håndholdt og med vilje sløre motiver i bevægelse uden at skulle bruge stativ. Eller optag superjævn video, mens du går med kameraet. Den indbyggede billedstabilisator (IBIS) i EOS R7 låser op for alle mulige nye måder at være kreativ på og får dig måske til at komme i tanke om nye måder at bruge dit kamerasystem på.

  7-stops beskyttelse mod kamerarystelser
  Holder optagelsen stabil, selv når du ikke kan

  Holder optagelsen stabil, selv når du ikke kan

  Kameraets IBIS arbejder sammen med det optiske IS, som er indbygget i mange af vores RF-objektiver. Takket være RF-fatningens lynhurtige kommunikationshastighed og brede fysiske bredde er det muligt at opnå op til 7 stop3 med RF-S 18-150mm F3.5-6.3 IS STM og op til 8 stop13 med andre RF-objektiver med stabilisering over 5 akser, hvilket giver mulighed for stabil håndholdt fotografering af lange eksponeringer uden kamerarystelser.

  Og når du optager med objektiver uden billedstabilisering (f.eks. Hurtige objektiver med fast brændvidde), giver EOS-R-systemets brede objektivfatning EOS R7s IBIS mulighed for stadig at levere meget effektiv stabilisering mod kamerarystelser.

  EOS R7 Panorama

  Systemet hjælper også med at nivellere skrånende horisonter og holde motiver skarpe, når du panorerer eller optager panoramabilleder.

  Helt jævne og stabile filmoptagelser

  Når du optager video, får IBIS- og Optical IS-systemer selskab af et tredje stykke teknologi: Movie Digital IS. Tilsammen udjævner disse systemer kamerabevægelser i en sådan grad, at man skulle tro, at optagelserne var blevet optaget med et kamera på stativ.

  På nærmest ingen tid…
  Hastighed og ydeevne, der slår benene væk under dig

  Det perfekte fotografiske øjeblik varer nogle gange kun brøkdele af et sekund, og derfor har vi designet EOS R7 til at være usædvanligt hurtigt. Optag RAW-, JPEG- og HEIF-filer med hele 15 billeder/sek.6 – eller op til 30 billeder/sek.4 ved brug af kameraets lydløse elektroniske lukker7 – med kontinuerlig AF og AE, der reagerer konstant, mens du optager. En elektronisk lukkertid på 1/16000 sek. afslører detaljer, der ofte overses med det blotte øje.

  DIGIC X-processor

  Bygget til at reagere hurtigt

  Kameraets DIGIC X-processor leverer hurtig, livlig håndtering og eliminerer stort set søgerforsinkelse, så du får en virkelig hurtig optagelsesoplevelse. Op til 42 RAW-filer og 126 JPEG-filer kan optages i en enkelt burst på 30 billeder/sek.8

  Flydende bevægelse, optaget perfekt på video

  Ved optagelse af video er billedhastigheder på op til 60p tilgængelige i 4K og op til 120p ved optagelse af Full HD-optagelser9. optager motiver i bevægelse med utrolig præcision og skaber superjævne slowmotion-effekter i efterproduktionen.

  Flydende bevægelse, optaget perfekt på video

  Det næste kapitel inden for billedkvalitet.
  Billeder og video, der trodser forventningerne

  Uanset om du optager stillbilleder eller video, leverer EOS R7 CMOS-sensoren med 32,5 Megapixel og DIGIC X-billedprocessen fantastiske resultater. De tekniske fordele ved EOS R-systemet kombineres med vores ekspertise inden for optik og sensordesign, så du får bedre billedkvalitet end noget andet, du har oplevet før.

  Fotografering af verdens mest truede kat

  Billedkvalitet, der overgår forventningerne

  Fotos er fyldt med detaljer, farver og dynamikområde – selv i svagt lys takket være en maksimal følsomhed på ISO 32000. 4K-videooptagelser i meget høj kvalitet kan produceres ved oversampling af 7K-sensoroutput, mens Canon Log 3 sikrer et bredt dynamikområde og redigeringsmuligheder efter optagelse.

  Billedkvalitet, der overgår forventningerne

  Taget med EOS R7

  • f/11
  • 1/80
  • 32000

  Det næste store hit inden for EOS-design
  Nye funktioner, instinktiv fornemmelse

  Tag dine næste kreative skridt med et kamera, der giver dig ny teknologi lige ved hånden, men som alligevel føles lige så velkendt og instinktivt som dit digitale spejlreflekskamera. Nye designfunktioner – f.eks. den kombinerede AF-punktvælger og det bageste kontrolhjul – får følgeskab af klassisk EOS-håndtering og let genkendelige menusider, så du kan føle dig hjemme lige fra starten.

 • Elektronisk søger

  Selv den imponerende elektroniske søger med 120 billeder/sek10. og 2,36 millioner punkter har en OVF Assist-funktion, som hjælper med at skifte fra spejlreflekskameraer.

 • LCD-skærm, der kan vippes og drejes

  En skærm, der kan vippes og drejes, gør det nemt at optage fra komplicerede vinkler. Lodret videooptagelse understøttes også, hvilket gør det nemt at optage fortællinger til sociale medier.

 • Kombineret AF-punktvælger

  Nye designfunktioner omfatter den kombinerede AF-punktvælger og det bageste kontrolhjul.

 • Fordelen ved APS-C

  Fordelen ved APS-C

  EOS R7 er bygget op omkring en sensor i APS-C-størrelse, så objektiver giver mere telefotorækkevidde end den samme brændvidde på et fullframe-kamera. Det mindre sensorformat gør også EOS R7 mere bærbart – perfekt på naturture, fotografering af luftshows eller optagelse af action.

  Integrér og udvid

  Og når du taler om objektiver, kan du tage alle dine eksisterende EF- og EF-S-objektiver med til EOS R7 via et udvalg af Canon-objektivadaptere, hvor de vil fungere, som du husker – hvis ikke bedre, takket være EOS R-systemets større funktionalitet.

  Du kan tilpasse dit EOS R7, så det fungerer, som du ønsker det. Brugertilpassede knapper supplerer brugerdefinerede optagelsesmetoder og en programmerbar Min Menu-skærm.

  Integrér og udvid

  "AT HAVE ET KAMERA MED R-SYSTEMETS HASTIGHED OG RÆKKEVIDDE KOMBINERET MED EN APS-C-SENSOR ER UTROLIGT."

  Det næste ord i kommunikationen
  Del, send, stream og behandl

  EOS R7 er et forbundet kamera, der kan arbejde sammen med din smartphone, tablet eller computer via Canon Camera Connect-appen. Et Bluetooth Low Energy-link opretholder en forbindelse til din mobile enhed, så du kan gennemse, downloade og dele billeder og video i fuld eller reduceret størrelse ved hjælp af Wi-Fi – uanset hvor du optager. EOS R7 er også udviklet til iPhone11, så du kan tilslutte ved hjælp af et højhastigheds-USB-C-kabel.

  Opdatér dine følgere på sociale medier med spændende begivenheder, mens de sker, eller send billeder direkte til en kunde. Hvis du arbejder professionelt, gør EOS R7 det endda muligt at streame video direkte til YouTube5.

  Forbindelsesdiagram

  Start din redigeringsproces tidligt

  Indbygget Wi-Fi gør det nemt at oprette forbindelse uafhængigt til vores online-gateway, image.canon, for problemfri direkte overførsel12 af dine billeder og videoklip til cloud-lagring med henblik på senere gennemsyn. Overfør alle billeder, så de er klar og venter på dig, når du kommer hjem, eller vurdér, vælg og overfør kun de billeder, du foretrækker.

  Start din redigeringsproces tidligt

  Canon har som mål at blive CO2-emissionsfri i virksomhedens aktiviteter inden 2050

  Vi vil opnå dette ved at levere en gennemsnitlig forbedring på 3 % om året i indekset for forbedring af CO2-emissioner pr. produkt. Dette, hvis det opretholdes, ville betyde en reduktion på ca. 50 % i forhold til 2008-niveauet i år 2030. Vi erkender, at dette er i overensstemmelse med det reduktionsniveau, som Paris-aftalen kræver.

  Vi vil fortsætte med at foretage målvurderinger ud fra et langsigtet perspektiv som en metode til at kontrollere vores bidrag til realiseringen af et samfund med lavt kulstofindhold.

  Photographer looking down view finder
  Købsmuligheder for EOS-kit

  INDKØBSMULIGHEDER

  Den rigtige opsætning til dig

  Et udvalg af kit, så du kan konfigurere det, du har brug for.

  EOS R7 – Kassens indhold

  Kassens indhold

  Alt, hvad du skal bruge for at tage dine næste skridt inden for fotografering og video.

  • EOS R7-kamerahus

  • Kameradæksel R-F-5

  • Kamerarem ER-R7

  • Skodæksel ER-SC2

  • Batterioplader LC-E6E

  • Batteripakke LP-E6NH

  • Batteripakkedæksel

  • Strømkabel

  • Sæt med brugervejledninger

  Tilbehør/objektiver/forbrugsvarer

  Relaterede artikler

  Relaterede produkter

  Canon EOS R7
  Bedømmelser og anmeldelser

  1. Gælder, når motivrammen vises under sporing, og der er monteret et kompatibelt objektiv på kameraet, mens AF med fuldt zoomområde er aktiv, eller motivet registreres korrekt i en anden områdefunktion. Du kan finde flere oplysninger om understøttede objektiver i [Supplerende oplysninger] for EOS R7 i "cam.start.canon".
  2. Ved optagelse af stillbilleder med et f/1.2-objektiv, midterste AF-punkt, One-Shot AF, ved 23 °C, ISO100. Uden RF-objektiver med Defocus Smoothing-belægning
  3. 7-stops baseret på CIPA-standarden med RF-S 18-150mm F3.5-6.3 IS STM ved en brændvidde på 150mm
  4. Kontinuerlig optagelseshastighed kan være langsommere afhængigt af motiv-/optagelsesforholdene eller kameraopsætningen eller det anvendte objektiv osv. Se den avancerede brugervejledning for yderligere oplysninger. Du kan finde oplysninger om objektiver, der understøtter den maksimale kontinuerlige optagelseshastighed med servo AF, i supplerende oplysninger om EOS R7 på websiden "cam.start.canon". Afhængigt af motivets eller optagelsesforholdene kan der forekomme rullende forvrængning af billedet.
  5. Kameraets livestreamingtjeneste understøtter kun livestream på YouTube. Før du bruger livestreamingtjenesten, skal du registrere dig på image.canon. Se YouTube for at få de seneste krav. Livestreaming på YouTube kan ændres, stoppes eller afsluttes uden varsel. Canon påtager sig intet ansvar for tjenester, der leveres af tredjeparter, herunder deres livedistribution på YouTube.
  6. Kontinuerlig optagelseshastighed kan variere afhængigt af forskellige forhold. Se specifikationerne for at få flere oplysninger.
  7. Der kan genereres andre lyde end lukkeren (blænde, lyd fra fokus på objektivdrev og elektronisk lyd osv.).
  8. Under Canons teststandarder med 32 GB UHS-II-kort (under One-Shot AF, ISO 100, Standard Picture Style) afhænger antallet af billeder af forskellige indstillinger og det anvendte objektiv. Se "cam.start.canon" for at få flere oplysninger om understøttede objektiver
  9. I filmfunktionen Høj billedhastighed optages der ikke lyd
  10. Den maksimale billedhastighed under AF, halvt tryk på udløserknappen eller kontinuerlig optagelse er 59,94 billeder/sek. Bemærk, at skærmens billedhastighed kan være lavere afhængigt af det objektiv, du bruger, og optagelsesforholdene.
  11. Apple, Apple TV, Apple Watch, iPad, iPad Air, iPad Pro, iPhone og Lightning er varemærker tilhørende Apple Inc., registreret i USA. og andre lande. tvOS er et varemærke tilhørende Apple Inc.
  12. Automatisk billedoverførsel ved kameraopstart understøttes, når automatisk afsendelse er aktiveret. Automatisk overførsel sker ikke efter hvert enkelt billede, men når kameraet slukkes og tændes igen.
  13. Drejnings-/hældningsretning, baseret på CIPA-standarden, 8,0 stop med RF 24-105mm F4 L IS USM ved en brændvidde på 105mm. Afhængigt af købstidspunktet skal objektivets firmware opdateres. Du kan finde flere oplysninger om understøttede objektiver i de supplerende oplysninger for EOS R7 på websiden "cam.start.canon"