Canon EOS R10

Spejlløse kameraer

Canon EOS R10

Et kamera, der er så alsidigt, at det kan håndtere stort set alt. Det er den ideelle rejseledsager. Et perfekt værktøj til fremstilling af hybridindhold. Dit kreative udtryksmiddel.

Specifikationer

 • Dual Pixel CMOS AF II

  AF, der genkender og sporer personer, dyr og køretøjer i både foto- og videofunktion

 • 15 billeder/sek. kontinuerlig optagelse1

  Med mekanisk lukker for det ultimative inden for hurtige resultater i høj kvalitet

 • 4K/30p

  Video i høj kvalitet oversamplet fra 6K

 • Fokusering ved svagt lys ned til -4 EV2

  Præcis fokusering ved svagt lys

 • Fotos op til ISO 32000 og video op til 12800

  Kan udvides til ISO 51200 for fotos og ISO 25600 for video

 • 4K/60p3

  Giver jævnere bevægelse i video

 • Elektronisk søger med 2,36 millioner punkter

  Med 60/120 fps valgbar opdateringshastighed4

 • 23 billeder/sek. kontinuerlig optagelse5

  Med elektronisk lukker for endnu højere hastighed og lydløs optagelse6

 • DIGIC X-processor

  Responsiv kontrol og minimal forsinkelse i den elektroniske søger

 • image.canon

  Direkte Wi-Fi-tilslutning for upload til cloud-tjenester

 • 7,5 cm touchscreen, som kan vippes og drejes, med 1,04 millioner punkter

  Få et nyt perspektiv på dit motiv

 • YouTube-livestreaming

  Livestream til din YouTube-kanal7

VI PRÆSENTERER EOS R10

Opdag et kamera, der giver dig mere

Se rejsebloggeren Diana Millos bruge EOS R10 til at optage 48 timer i Sevilla.
Et Canon EOS R10 står ved foden af en keramisk malet søjle.

Lanceringstilbud med Canon-objektivadapter EF-EOS R

Opgradér nemt fra dit digitale spejlreflekskamera takket være vores lanceringstilbud: Canons objektivadapter EF-EOS R medfølger nemlig i kassen. Brug dine eksisterende EF- og EF-S-objektiver fra dit digitale spejlreflekskamera, og bevar den samme kvalitet, ydeevne og funktionalitet med EOS R10. Kun under lanceringen af Canon EOS R7 og EOS R10, afhængigt af tilgængelighed.

Lanceringstilbud med Canon-objektivadapter EF-EOS R

Overblik over EOS R10

 • Større skarphed

  EOS R10 indeholder vores berømte Dual Pixel CMOS AF II-fokuseringssystem, der er programmeret med AI-teknologi med deep learning for avanceret motivgenkendelse.

 • Mere hastighed

  Reager instinktivt, og fang flygtige øjeblikke i tide med hurtige optagelser – ideelt til natur- og sportsfotografering.

 • Mere fleksibelt

  Uanset om du optager fotos, video eller en blanding af de to, leverer EOS R10 enestående billedkvalitet hver gang.

 • Mere enkelt og tilfredsstillende at bruge

  Fra det øjeblik, du tager EOS R10 op, vil du føle dig forbundet med det, som om det er en udvidelse af dit kreative selv.

 • Mere forbundet

  EOS R10 opretter trådløs forbindelse til din smartphone, så du kan dele din kreativitet med venner og følgere.

 • Billedgalleri

  Se, hvad EOS R10 kan producere.

 • Større skarphed

  EOS R10 indeholder vores berømte Dual Pixel CMOS AF II-fokuseringssystem, der er programmeret med AI-teknologi med deep learning for avanceret motivgenkendelse. Det er hurtigt, præcist og utroligt følsomt i svagt lys – fungerer meget præcist i situationer, der kun er oplyst af måneskin.

  Canon EOS R10 – Oplev en ny slags autofokus

  Oplev en ny slags autofokus

  EOS R10 kan genkende personer, køretøjer og dyr – som f.eks. katte, hunde og fugle – og spore dem, når de bevæger sig overalt i billedet8. Selv motiver i hurtig bevægelse gengives knivskarpt.

  Når du fotograferer mennesker, prioriterer EOS R10 dit motivs øjne – det er jo som bekendt "vinduet til sjælen". Hvis disse ikke er synlige, spores ansigtet i stedet. Og hvis dit motiv vender sig væk et øjeblik, er hovedet det næste, der spores, og derefter er det kroppen.

  Mere hastighed

  Reager instinktivt, og fang flygtige øjeblikke i tide med hurtige optagelser – ideelt til natur- og sportsfotografering. EOS R10 kan optage kontinuerlige serier af RAW-, JPEG- eller HEIF-billeder med op til 15 billeder1 pr. sekund (eller 23 billeder pr. sekund5 ved hjælp af kameraets elektroniske lukker). Alt imens kameraet sporer motivet hen over billedet, justerer det kontinuerligt fokus og eksponering som reaktion på den skiftende scene.

  Optagelse af øjeblikke i splitsekunder

  Optagelse af øjeblikke i splitsekunder

  I RAW Burst-funktion kan du optage fotos med op til 30 billeder/sek. med en beskæring på 75 %, hvor billederne gemmes i en enkelt filmfil, så det er nemt at organisere dem. Individuelle billeder kan derefter udpakkes, behandles og redigeres med vores gratis Digital Photo Professional-software (DPP). Når foroptagelse er aktiveret i kameraets menu, optager EOS R10 0,5 sekunders action, før udløserknappen trykkes ned, så du altid kan fange det magiske perfekte øjeblik.

  Hurtig reaktion

  Kameraet reagerer også hurtigt på dine kommandoer, hvilket giver dig en enorm fordel, når det drejer sig om at fange det afgørende øjeblik. En DIGIC X-processor leverer responsiv håndtering og minimal forsinkelse i søgeren eller blackout, så du altid er forbundet med dit motiv.

  Canon EOS R10 – Digic X-processor

  Mere fleksibelt

  Uanset om du optager fotos, video eller en blanding af de to, leverer EOS R10 enestående billedkvalitet hver gang. Den er også bærbar og vejer kun 429 g9, så du altid kan tage den med dig.

 • Overtag styringen

  Fotografer kan vælge at optage enten JPEG- eller HEIF-filer eller optage RAW-filer for maksimal fleksibilitet i efterbehandlingen. Vores Dual Pixel RAW-teknologi giver dig endda mulighed for at optimere dine billeder ved at mikrojustere skarphed og bokeh og reducere ghosting.

 • Den perfekte balance

  En sensor på 24,2 Megapixel giver dig den ideelle balance mellem detaljer, hastighed og ydeevne i svagt lys. En maksimal følsomhed på ISO 32000 (kan udvides til ISO 51200) giver flere detaljer og mindre støj ved optagelse i mørke. Der er også en indbygget flash, som giver dig lidt ekstra, når du har brug for det.

 • Canon EOS R10 – Scenefunktioner for panorama og panorering

  Scenefunktioner for panorama og panorering er inkluderet på EOS R10, hvilket gør det nemmere at få fremragende resultater, når du optager med disse teknikker.

  Lys, kamera, action!

  4K, der trodser forventningerne

  4K, der trodser forventningerne

  EOS R10 optager enestående 4K-videooptagelser, der ser fantastiske ud på UHD-skærme og muliggør beskæring uden tab af kvalitet ved redigering af Full HD-projekter. Filmskabere kan vælge mellem 4K/60p3 for at opnå en helt jævn og problemfri gengivelse af motiver i bevægelse og slowmotioneffekter eller fantastisk oversamplet 4K/30p, der er skabt ud fra 6K-outputtet fra kameraets sensor på 24,2 Megapixel. Man skal se resultaterne, før man tror på dem.

  Superjævn bevægelse

  Ved optagelse i Full HD kan der bruges billedhastigheder på op til 120 billeder/sek., hvilket afslører endnu flere finesser i motivernes i bevægelser.10 Og til scener med langsom gengivelse giver muligheden for at udvide dit kreative arsenal med fantastiske 4K- og Full HD-timelapse-film i kameraet.

  Superjævn bevægelse

  Mere enkelt og tilfredsstillende at bruge

  Fra det øjeblik, du tager EOS R10 op, vil du føle dig forbundet med det, som om det er en udvidelse af dit kreative selv. Knapper og drejeknapper ligger instinktivt under dine fingre og tommelfingre, og kameraets elektroniske søger (EVF) giver et klart og præcist billede af omgivelserne.

 • OVF Assist

  Der findes endda OVF Assist, som hjælper brugere, der skifter fra kameraer med optiske søgere, f.eks. digitale spejlreflekskameraer.

 • Elektronisk søger

  EOS R10s EVF med 2,36 millioner punkter viser præcis, hvordan et optaget billede vil se ud, fra dybdeskarphed til hvidbalance og billedets stilart. Det er komfortabelt, nemt at bruge og kan tilpasses, så du kan se de oplysninger, du har brug for.

 • Touchscreen-display, som kan vippes og drejes

  Den elektroniske søger suppleres af en stor 7,5 cm touchscreen, der kan vippes og drejes, med 1,04 millioner punkter, så du kan komponere og optage fra høj til lav og se dit motiv på en anden måde.

 • APS-C kommer nu til EOS R-systemet

 • Et system, der er designet til fremtiden, er her nu

  EOS R10 er medlem af EOS R-systemet – en samling af kameraer, objektiver og tilbehør, der er designet fra bunden til at levere fremragende fotografering og video, nu og i fremtiden. En hurtigere, bredere (54 mm) objektivfatning giver mulighed for nye niveauer af ydeevne, så du kan være kreativ på nye måder.

 • Integrér og udvid

  Men du kan stadig bruge dine eksisterende EF- og EF-S-objektiver takket være tre objektivadaptere. Disse kan også tilføje ekstra funktionalitet, f.eks. brugertilpassede knapper eller et variabelt ND-filter.

 • Sammenligning af APS-C og fullframe

  Fordelen ved APS-C

  Da EOS R10 er bygget op omkring en sensor i APS-C-størrelse, giver objektiver 1,6x større telefotorækkevidde end tilsvarende brændvidder på et fullframe-kamera. Gå helt tæt på dit motiv for at få billeder af vilde dyr og action med masser af effekt.

  Lær og udvikl dig, mens du optager

  For dem, der er nybegyndere inden for EOS, eller som er nye inden for fotografering, hjælper et guidet brugerinterface dig med at udvikle dine færdigheder og lære dig, hvordan dit kamera fungerer. Når du er klar til at gå solo, er kameraets standardinterface så intuitivt og brugervenligt, at du nemt glemmer, at det er der.

  Lær og udvikl dig, mens du optager

  "JEG ELSKER, HVORDAN KAMERAET FUNGERER. DET ER VIRKELIG, VIRKELIG HURTIGT, OG AUTOFOKUS ER FANTASTISK."

  Mere forbundet

  EOS R10 opretter trådløs forbindelse til din smartphone, så du kan dele din kreativitet med venner og følgere. Udgiv indhold på sociale medier, send videoklip til venner, og upload billeder til cloud-konti, så de er klar og venter, når du kommer hjem.

  Canon-tilslutningsmuligheder
  Canon EOS R10 – Fordele – Mere tilsluttet

  Hold forbindelsen

  Indbygget Bluetooth Low Energy-funktion opretholder en altid aktiveret forbindelse, hvilket gør det muligt at aktivere 2,4 GHz Wi-Fi uden problemer, når billeder skal overføres. Det er også muligt at fjernbetjene kameraet fra din mobile enhed, der kører Canon Camera Connect-appen: Se, hvad kameraet ser, skift indstillinger og optag fotos og video. Den trådløse BR-E1 Bluetooth-controller er også tilgængelig for enklere fjernbetjening.

  EOS R10 har også USB-C til opladning i kameraet og kabelforbundet optagelse til pc-/Mac-computere.

 • Påvirk dine følgere

  Vloggere og indholdsudviklere kan bruge EOS R10 til at streame video i overlegen kvalitet direkte til deres følgere på YouTube7. Du skal blot slutte kameraet til dit Wi-Fi-netværk – der kræves ingen computer. En LCD-skærm, der kan vippes og drejes, kan roteres, så du får en nøjagtig visning, hvis du præsenterer.

  EOS R10 understøtter også lodret videooptagelse – perfekt til optagelse af indhold til historier på sociale medier.

 • Din kreativitet i clouden

  Vores image.canon-gateway placerer dit indhold lige der, hvor det skal være. Billeder og film kan uploades uden problemer – direkte fra kameraet til image.canon-cloudtjenesten via hjælp af Wi-Fi. Herfra kan de flyttes til langtidslagring på andre cloud-platforme eller downloades til en pc eller Mac til redigering.

  Hvis du vil udtrække hver eneste dråbe billedkvalitet fra EOS R10, skal du prøve at behandle RAW-billeder i canon.image-cloudtjenesten.11 Der anvendes en neural netværksbilledgenerator for at løfte billedkvaliteten til nye højder.12

 • Canon har som mål at blive CO2-emissionsfri i virksomhedens aktiviteter inden 2050

  Vi vil opnå dette ved at levere en gennemsnitlig forbedring på 3 % om året i indekset for forbedring af CO2-emissioner pr. produkt. Dette, hvis det opretholdes, ville betyde en reduktion på ca. 50 % i forhold til 2008-niveauet i år 2030. Vi erkender, at dette er i overensstemmelse med det reduktionsniveau, som Paris-aftalen kræver.

  Vi vil fortsætte med at foretage målvurderinger ud fra et langsigtet perspektiv som en metode til at kontrollere vores bidrag til realiseringen af et samfund med lavt kulstofindhold.

  Photographer looking down view finder
  EOS R10-sæt

  INDKØBSMULIGHEDER

  Den rigtige opsætning til dig

  Et udvalg af kit, så du kan konfigurere det, du har brug for.

  Canon EOS R10 – Kassens indhold

  Kassens indhold

  Alt, hvad du skal bruge for at tage dine næste skridt inden for fotografering og video.

  • EOS R10-kamerahus

  • Kameradæksel R-F-5

  • Kamerarem ER-R10

  • Skodæksel ER-SC2

  • Batterioplader LC-E17E

  • Batteripakke LP-E17

  • Batteripakkedæksel

  • Strømkabel

  • Sæt med brugervejledninger

  Objektiver og tilbehør

 • RF-S-objektiver

  RF-S 18-45mm F4.5-6.3 IS STM

  Et standardobjektiv med APS-C-zoom til EOS R-serien, der er perfekt til hverdagssituationer som f.eks. familie, livsstil, portrætter og ferier.
 • RF-S-objektiver

  RF-S 18-150mm F3.5-6.3 IS STM

  Et APS-C-zoomobjektiv med vidvinkel-til-telefoto i EOS R-serien, der er perfekt til rejser, dyreliv, sport og livsstil.
 • RF-objektiver

  RF-S 10-18mm F4.5-6.3 IS STM

  Et lille og let zoomobjektiv med ultravidvinkel og en alsidig brændvidde på 10-18mm, ideelt til rejser, vlogging og landskabsfotografering.
 • Canon stativgreb HG-100TBR

  Stativ

  Tripod Grip HG-100TBR

  Stativgrebet HG-100TBR er et lille, let og meget alsidigt stativgreb, der giver trådløs fjernbetjening.
 • Tilbehør

  Retningsbestemt stereomikrofon DM-E1D

  Hvis du ønsker en ren og klar digital lyd, skal du vælge den retningsbestemte stereomikrofon DM-E1D til multifunktionssko for at opnå driftssikkerhed samt hurtig adgang til indstillinger via et kompatibelt kameras LCD-skærm.
 • EF-EOS R-objektivadapter

  Objektiver til EOS R

  Mount Adapter EF-EOS R

  Standard-objektivadapteren EF-EOS R gør det muligt at bruge EF-S- og EF-objektiver sammen med EOS R-kameraer helt gnidningsfrit.
 • EF-EOS R-objektivadapter med kontrolring

  EOS-tilbehør

  Control Ring Mount Adapter EF-EOS R

  Objektivadapter EF-EOS R med kontrolring tilbyder samme objektivfatningskonvertering som objektivadapteren EF-EOS R, men tilføjer også en objektivkontrolring.
 • Tilbehør

  Multifunktionsskoadapter til Smartphone Link AD-P1

  Tilslut din smartphone og dit kamera med denne multifunktionsadapter for nye workflow-muligheder

  • Designet til EOS R3-kameraet
  • Hold din Android-smartphone og dit kamera tilsluttet
  • Lille, kompakt, let
 • Relaterede artikler

 • REJSEFOTOGRAFERING

  10 tips til rejsefotografering

  Fotograf og blogger Diana Millos deler sine bedste tips til fantastiske rejsebilleder.

 • REJSEFOTOGRAFERING

  En tur i Sevilla med EOS R10

  Blogger Diana Millos opdager, hvorfor dette kreative kamera er den perfekte rejseledsager.

 • KIT

  Canon EOS R7 sammenlignet med EOS R10 – hvilket er det rette til dig?

  Opdag de vigtigste ligheder og forskelle mellem den næste generation af APS-C-kameraer i det spejlløse EOS R-systemsortiment.

 • TEKNOLOGI

  Forklaring af forskellen mellem APS-C og fullframe

  Hvad er forskellen mellem APS-C- og fullframe-kameraer, og hvilket er det rigtige for dig?

 • Relaterede produkter

  • Spejlløse kameraer

   EOS R7

   Udforsk naturen med et kamera, der byder på sensationel hastighed og billedkvalitet i et bærbart APS-C-hus, der er designet til fremtiden.
  • Spejlløse kameraer

   EOS RP

   Et lille, let og intuitivt spejlløst fullframe-kamera, der er designet til rejser og fotografering i hverdagen.
  • Digitale spejlreflekskameraer

   EOS 90D

   Et digitalt spejlreflekskamera med alle funktioner, der fører dig tættere på, giver dig mulighed for at optage hurtigere og tage fantastiske billeder med 32,5 Megapixel opløsning.

  Canon EOS R10
  Bedømmelser og anmeldelser

  1. Kontinuerlig optagelseshastighed kan være langsommere afhængigt af motiv-/optagelsesforholdene eller batteritilstanden eller kameraopsætningen eller det anvendte objektiv osv. Se den avancerede brugervejledning for yderligere oplysninger. Du kan finde oplysninger om objektiver, der understøtter den maksimale kontinuerlige optagelseshastighed med servo AF, i de supplerende oplysninger om EOS R10 på websiden "cam.start.canon".
  2. Ved optagelse af stillbilleder med et f/1.2-objektiv, midterste AF-punkt, One-Shot AF, ved 23 °C, ISO100. Uden RF-objektiver med Defocus Smoothing-belægning.
  3. 4K 60p-optagelsesmetode er beskåret til 64 % af det vandrette område.
  4. Den maksimale billedhastighed under AF, halvt tryk på udløserknappen eller kontinuerlig optagelse er 59,94 billeder/sek. Bemærk, at skærmens billedhastighed kan være lavere afhængigt af det objektiv, du bruger, og optagelsesforholdene.
  5. Kontinuerlig optagelseshastighed kan være langsommere afhængigt af motiv-/optagelsesforholdene eller kameraopsætningen eller det anvendte objektiv osv. Se den avancerede brugervejledning for yderligere oplysninger. Du kan finde oplysninger om objektiver, der understøtter den maksimale kontinuerlige optagelseshastighed med servo AF, i de supplerende oplysninger om EOS R10 på websiden "cam.start.canon". Afhængigt af motivets eller optagelsesforholdene kan der forekomme rullende forvrængning af billedet.
  6. Der kan genereres andre lyde end lukkeren (blænde, lyd fra fokus på objektivdrev og elektronisk lyd osv.).
  7. Kameraets livestreamingtjeneste understøtter kun livestream på YouTube. Før du bruger livestreamingtjenesten, skal du registrere dig på image.canon. Se YouTube for at få de seneste krav. Livestreaming på YouTube kan ændres, stoppes eller afsluttes uden varsel. Canon påtager sig intet ansvar for tjenester, der leveres af tredjeparter, herunder deres livedistribution på YouTube.
  8. Gælder, når motivrammen vises under sporing, og der er monteret et kompatibelt objektiv på kameraet, mens AF med fuldt zoomområde er aktiv, eller motivet registreres korrekt i en anden områdefunktion. Du kan finde flere oplysninger om understøttede objektiver i [Supplerende oplysninger] for EOS R10 i "cam.start.canon".
  9. Med et hukommelseskort og batteri, baseret på CIPA-retningslinjer.
  10. I filmfunktionen Høj billedhastighed optages der ikke lyd.
  11. Tjenesten lanceres i slutningen af juli 2022, og opdatering af kameraets firmware vil være påkrævet.
  12. RAW-billeder, der er taget med RAW Burst-funktion, kan ikke fremkaldes. Cloud RAW-billedbehandling er en betalt tjeneste. Køb af et abonnement via Canon Imaging App-tjenesteabonnementer er nødvendigt. Du kan finde flere oplysninger på: https://sas.image.canon/

   Wi-Fi® er et registreret varemærke.
   Bluetooth® er et registreret varemærke.