EOS 6D

Et digitalt spejlreflekskamera med 20,2 Megapixel, som indeholder en fullframe-sensor og har et kompakt design. Det er ideelt til portrætfotografering og på rejser, giver stor kontrol over dybdeskarphed og mulighed for at bruge det sammen med et stort udvalg af EF-vidvinkelobjektiver.

Fordele

  • 20,2 Megapixel fullframe-sensor
  • Robust, let konstruktion
  • Maks. ISO 25600 (kan udvides til ISO 102400)
  • 11-punkts AF, følsom ned til -3EV
  • GPS* registrerer din position
  • Wi-Fi** filoverførsel og fjernbetjening
  • Full HD-video

Funktioner

Kig nærmere på Canon EOS 6D

20,2 Megapixel fullframe CMOS-sensor


EOS 6D er bygget op omkring en 20 Megapixel fullframe CMOS-sensor og en kraftig DIGIC 5+-billedprocessor. Tilsammen giver det klare billeder med stor detaljerigdom. Farver gengives præcist, og farveovergangene er diskrete og naturlige.

Fordelen ved fullframe


Få muligheden for at bruge EF-vidvinkelobjektiver, og opdag nye metoder til at fotografere landskaber, indendørs motiver og gademotiver. Den ekstra kontrol over dybdeskarphed, som fullframe-sensoren giver dig, er perfekt til at give dine portrætter ekstra gennemslagskraft.

Designet til den rejsende


Let nok til at tage med over alt, og stærkt nok til at modstå strabadserne ved rejsefotografering. Enkel betjening og intuitiv ergonomisk design gør EOS 6D nemt og hurtigt at bruge.

Imponerende ydeevne ved svag belysning


Når lyset svinder, leverer EOS 6D stadig fantastiske billeder. ISO-følsomheden går fra ISO 100 op til ISO 25600 (kan udvides til L:50, H1:51200, H2:102400), og et autofokussystem med 11 punkter fungerer helt ned til -3EV. Det er følsomt nok til, at du kan bruge kameraet i månelys.

Komponér nemt billeder


Arbejd intuitivt med EOS 6D's skarpe fullframe-søger. En 7,6 cm (3,0") Clear View II LCD-skærm med 1.040.000 punkter gør Live view-optagelse af stillbilleder og Full HD-video til en sand fornøjelse.

Kreative funktioner designet til dig


Indfang detaljer både i skarpt lys og skygge med EOS 6D's høje dynamikområde (HDR), og skab sammensatte billeder med dets multieksponeringsfunktioner. ±5-trins eksponeringskompensation og ±3-trins automatisk eksponeringsbracketing giver fleksibilitet og gør det muligt at finjustere eksponeringen.

GPS sporer alle dine bevægelser


Indbygget GPS bestemmer din præcise placering og geotagger alle billedfiler med oplysningerne. I GPS Logger registreres din rute, selv når kameraet er slukket.

Wi-Fi giver uovertrufne tilslutningsmuligheder


Lav fjernoptagelser fra alternative vinkler: Opret forbindelse til dit EOS 6D, og styr det med din pc, Mac, tablet eller smartphone. Du kan overføre billeder trådløst og dele dem med familie og venner.

Full HD-video


Optag Full HD-video med en opløsning på 1080p, og brug objektiver med hurtig blænde og fuld manuel kontrol til at opnå visuelle effekter i biografkvalitet.

* Brug af GPS kan være begrænset i visse lande og omgivelser. Brug af GPS skal foregå i overensstemmelse med lovgivningen og regulativerne i det land og det område, hvor produktet betjenes, herunder alle restriktioner i forhold til brug af elektronik.
** Wi-Fi-understøttelse afhænger af enhed og område

Produktspecifikationer

Få mere at vide om Canon EOS 6D, dets funktioner og hvad det kan.

EOS Remote iOS / Android App

Betjen dit EOS 6D eller gennemse dine billeder på afstand vha. den nye Canon EOS Remote-app, som fås til iOS- og Android-smartphones og -tablets

EOS Remote