Objektiver til EOS R

Canon RF 15-35mm F2.8L IS USM

Canons hurtigste ultravidvinkelzoom og en del af en treenighed af essentielle professionelle objektiver med en Nano USM-motor, 5-trins billedstabilisering plus 3 asfæriske og 2 UD-elementer, der giver forbløffende skarphed.

Indfang konkurrenceånden

Læn dig tilbage, og se en film om, hvordan prisvindende reklame- og livsstilsfotograf Matthew Joseph optog et team eliteroeres forberedelser og træning med EOS R og RF 15-35mm zoom.

Et rigtig godt objektiv til…

 • GENRE

  Kreativ action

  Brug objektivets ultrabrede synsfelt på 15-35 mm til at få masser af ekstra detaljer og drama med masser af farver og kontrast, og opdag en ny og mere dynamisk måde at indfange action på.

 • GENRE

  Landskaber og arkitektur

  Kom ned i højden for at skabe spændende nye vinkler, og nyd 5-trins billedstabilisering til at indfange detaljer med sikker hånd, selv når lysniveauet falder.

 • GENRE

  Rejse og reportage

  Takket være den kompakte størrelse, den enestående L-series konstruktionskvalitet og en hurtig maksimal blænde kan du være sikker på, at dette objektiv vil fortælle din historie med detaljer og klarhed, uanset situationen

Hurtigt og bredt

Fang nye kreative vinkler takket være denne hurtige og skarpe f/2.8-zoom med en dynamisk brændvidde på 15-35 mm og avanceret 5-trins billedstabilisering

Canon Camera

Enestående optisk kvalitet

Bring din fotografering op på et højere niveau takket være tre asfæriske og to UD-linseelementer, avancerede optiske belægninger og en blænde med 9 lameller

Canon Camera

Hurtigtreagerende og præcis

Nyd hurtig og præcis fokusering takket være en Nano USM-motor, der sikrer øjeblikkelig og lydløs autofokus med enestående jævnhed

Canon Camera

L-serie-kvalitet

Optag uden besvær under alle forhold takket være L-seriens kvalitet med vejrbestandig forsegling og fluoritbelægninger på de forreste og bageste elementer for at beskytte mod vanddråber og støv

Canon Camera

Realisér din kreative vision

EOS R-systemet har arvet alle fordelene ved EOS-systemet, og sammen med dets eget sortiment af objektiver giver det fuld kompatibilitet med eksisterende EF- og EF-S-optikker med adaptere samt udvalget af Speedlite-flashes og tilbehør.

Specifikationer

 • F2.8

  Til svagt lys og lav dybdeskarphed

 • Billedstabilisering

  5-trins stabilisering til billeder uden rystelser

 • Asfærisk og UD

  Til usædvanligt skarpe billeder

 • Nano USM-motor

  Til jævn, hurtig og lydløs betjening

 • SubWavelength-strukturbelægning

  For at forhindre overstråling og billedtræk

 • Objektivkontrolring

  For ekstra kontrol over ISO, blænde og lukker

Kassens indhold

 • RF 15-35MM F2.8L USM

 • Modlysblænde EW-88F

 • Objektivtaske LP1222

 • Objektivdæksel

 • E-82 II objektivdæksel

Hænder, der holder et Canon EOS R-kamera og et Canon RF 24-105mm F4-7.1 IS STM-objektiv.

Kan vi hjælpe dig med at vælge dit næste objektiv?

Vores objektivvælger vil føre dig gennem vores udvalg af objektiver og hjælper dig med at finde det perfekte match for dig og dit EOS-kamera.

I hænderne på de professionelle…

Opdag, hvordan Canon har opnået sit ry for enestående innovation og billedkvalitet, og læs mere om, hvordan professionelle over hele verden nyder godt af kameraer og objektiver.

Vidvinkelobjektiver

Canon-vidvinkelobjektiver er ideelle til fotografering af gader og landskaber, og de er designet til at give dig plads til mere i billedet. Se vores udvalg af vidvinkelobjektiver.

Canon RF 15-35mm F2.8L IS USM
Bedømmelser og anmeldelser

Relaterede produkter

Vidvinkelobjektiver

Opnå et bredere synsfelt, og få mere med i billedet med vores udvalg af vidvinkelobjektiver.