Which is the best EOS System for me?

Hvilket EOS-system er det bedste til mig?

Alle de digitale spejlreflekskameraer med udskifteligt objektiv i EOS-serien har en række funktioner og fordele, der er designet til at hjælpe dig med at få mere ud af din fotografering eller filmproduktion.

EOS-filosofien

EOS-serien er designet til at hjælpe dig med at optage de bedste fotos og film. Hvert system tilbyder forskellige teknologiske og designmæssige forskelle, hvor kamerahuse fås i digitalt spejlrefleks og spejlløst og med APS-C- eller fullframe-sensorer. Uanset om du lige er begyndt og skal have et kamera, der kan hjælpe dig med at tage det næste skridt på din kreative rejse, eller du er en erfaren, professionel fotograf, der leder efter et alsidigt værktøj designet til at klare alle situationer, er et EOS-kamera den perfekte vej til større kreativitet.

Which EOS System Should You Choose?

Hvilket EOS-system skal du vælge?

Den professionelle fotograf Richard Walch guider dig gennem udvalget af forskellige EOS-systemer, så du bedre kan beslutte, hvilket kamera med udskifteligt objektiv du skal vælge.

Se video

Lille men effektiv: EOS M-serien

EOS M-serien er designet til at være lille og let og giver digital spejlreflekskvalitet med et stort udvalg af udskiftelige EF-M-objektiver. Disse kameraer er perfekte til at indfange hverdagsøjeblikke med enestående kreativitet.

Opdag serien

Small but powerful: the EOS M range

Alsidighed til alle: Digitale EOS-spejlreflekskameraer med APS-C

Digitale spejlreflekskameraer med APS-C giver en traditionel optageoplevelse med et større hus, udskiftelige objektiver og en optisk søger, så du kan se præcis, hvad du optager, direkte igennem objektivet.

Se udvalget til entusiaster

Versatility for all: APS-C EOS DSLRs

En ny æra af EOS: EOS R-fordelen

Dette spejlløse fullframe-kamerasystem er bygget op omkring den banebrydende EOS R-objektivfatning, der muliggør hurtigere fokuseringshastighed, bedre billedkvalitet og mere lysstærke objektiver. Det kan også integreres med eksisterende EOS-systemer.

Læs mere

A new era of EOS: the EOS R advantage

Ultimativ kreativitet: Digitalt fullframe EOS-spejlreflekskamera

Udvalget af digitale EOS-spejlreflekskameraer har nogle af Canons mest ydedygtige kameraer til avancerede amatører og professionelle og giver traditionel og holdbar betjening samt en optisk søger, når du ser gennem objektivet.

Opdag serien

Ultimate creativity: the Full-Frame EOS DSLR

Canons objektiver

Canons objektiver giver dig et bredt udvalg og kan bruges med både APS-C- og fullframe-kameraer. Fra specialiserede objektiver med fast brændvidde til allround-zoom, der gør det muligt for dig at udforske mange kreative vinkler og perspektiver.

RF-objektiver EF L-serien EF-S EF-M

Se alle objektiver

The Canon lens range

Sådan arbejder EOS-serien sammen

Serien af digitale EOS-spejlreflekskameraer og EF- og EF-S-objektiver er udviklet med kompatibilitet i tankerne, så brugere med sindsro kan opgradere til et nyt EOS-kamera, velvidende at deres eksisterende objektiver stadig vil passe og fungerer efter hensigten.

Kompatibilitet med EOS R-systemobjektiv

Ud over dets egne objektiver kan EOS-R-fullframesystemet bruge EF- og EF-S-objektiver med forskellige objektivadaptere.

  • EOS R-kameraer er kompatible med alle RF-objektiver
  • EOS R-kameraer er kompatible med alle EF-objektiver med en adapter
  • EOS R-kameraer er kompatible med alle EF-S-objektiver med en adapter

Opdag EOS R-systemet

EOS R System lens compatibility

Kompatibilitet med digitale fullframe EOS-spejlreflekskameraer

Canons digitale fullframe-spejlreflekskameraer accepterer fullframe-EF-objektiver. Disse spænder fra ultravidvinkel til supertelefoto samt optikker med tilt/shift-perspektivkontrol og meget brede blændeåbninger.

  • Digitale fullframe EOS-spejlreflekskameraer er kompatible med alle EF-objektiver

Se digitale EOS-spejlreflekskameraer

Full-Frame EOS DSLR compatibility

EOS APS-C-kompatibilitet

Digitale spejlreflekskameraer, der er bygget op omkring APS-C-sensorer i standardstørrelse, kan bruge både EF-S- og fullframe-EF-optik, hvilket giver fotografer et kæmpe udvalg. Ved brug af EF-objektiver giver de mere telefotoagtig beskæring sammenlignet med samme objektiv på et fullframe-EOS, hvilket gør dem særligt velegnede til sports- og naturfotografering.

  • Digitale EOS APS-C-spejlreflekskameraer er kompatible med alle EF-objektiver
  • Digitale EOS APS-C-spejlreflekskameraer er kompatible med alle EF-S-objektiver

Oplev digitale spejlreflekskameraer til begyndere

Se digitale spejlreflekskameraer til entusiaster

EOS APS-C compatibility

EOS M-kompatibilitet

Spejlløse Canon APS-C-kameraer har deres egen serie af kompakte og transportable EF-M-objektiver, men de kan også bruge EF- og EF-S-objektiver med en objektivadapter. Dette giver fotografer, der allerede har investeret i andre EOS-systemer, mulighed for at eje et spejlløst kompaktkamera.

  • Spejlløse EOS M-kameraer er kompatible med alle EF-M-objektiver
  • Spejlløse EOS M-kameraer er kompatible med EF-objektiver med en adapter
  • Spejlløse EOS M-kameraer er kompatible med EF-S-objektiver med en adapter

Se spejlløse EOS M-kameraer

EOS M compatibility

Du vil måske også være interesseret i