RF-objektiver

Canon RF 70-200mm F2.8L IS USM

Fang verden med enestående fleksibilitet og kvalitet med et superkompakt f/2.8-telefotozoomobjektiv med en 5-stops billedstabilisator, der sikrer fantastiske resultater ved håndholdte optagelser, tættere fokusering ned til 0,7 m og den hurtigste AF nogensinde.

Diskret på smukkeste vis med skjulte kræfter

Se, hvordan den prisvindende reklame- og livsstilsfotograf Matthew Joseph opdager det usædvanligt kompetente RF 70-200mm-objektiv og dets evne til at arbejde næsten lydløst med banebrydende fokusnøjagtighed til både stillbilleder og video.

Et rigtig godt objektiv til…

 • GENRE

  Kreativ hverdag

  Brug objektivets synsfelt på 70-200 mm til at få masser af ekstra detaljer og drama med dybe farver og kontrast, og opdag en ny og mere dynamisk måde at indfange action på.

 • GENRE

  Sport og action

  Kom ned i højden for at skabe spændende nye vinkler, og nyd 5-trins billedstabilisering til at indfange detaljer med sikker hånd, selv når lysniveauet falder.

 • GENRE

  Rejse og reportage

  Takket være den kompakte størrelse, L-seriens exceptionelle konstruktionskvalitet og en hurtig maksimal blænde kan du være sikker på, at dette objektiv vil fortælle din historie med detaljer og klarhed, uanset situationen.

Et praktisk og professionelt allround-objektiv

Dette robuste zoomobjektiv har en konstant blænde på F2.8 over hele brændviddeområdet (70-200mm) og er perfekt til rejser, dyreliv, nyheder og sport.

Sikker og responsiv ydeevne

RF 70-200mm F2.8L IS USM er det første Canon-objektiv med dobbelte Nano USM-motorer. De to Nano USM-motorer sætter helt nye standarder mht. hurtig og lydløs kontinuerlig fokusering og gør objektivet perfekt til stillbilleder og video.

Fremragende optisk kvalitet med L-serien

Zoomobjektivet bebuder en ny æra inden for ydeevne med en 5-trins billedstabilisator, en blænde med 9 lameller, asfæriske og Super UD-elementer samt SWC- og Super Spectra-belægninger.

Avanceret konstruktion med L-serien

Dette objektiv i L-serien har vejrbestandig forsegling og fluoritbelægninger, der beskytter mod støv og vand, samt en varmebestandig belægning, der holder objektivet køligt under varme forhold.

Realisér din kreative vision

EOS R-systemet har arvet alle fordelene ved EOS-systemet, og sammen med dets eget sortiment af objektiver giver det fuld kompatibilitet med eksisterende EF- og EF-S-optikker med adaptere samt udvalget af Speedlite-flashes og tilbehør.

Specifikationer

 • F 2.8

  Til svagt lys og lav dybdeskarphed

 • 5-stops billedstabilisering

  Enestående stabilitet, selv ved de laveste lysniveauer

 • Asfæriske og UD-linseelementer

  Til usædvanligt skarpe billeder

 • Dual Nano USM-motor

  Til jævn, hurtig og lydløs kontinuerlig fokusering

 • Kompakt og let

  Lille og pladsbesparende, så den er nem at transportere

 • Objektivkontrolring

  For ekstra kontrol over ISO, blænde og lukker

Stående billede af objektiv RF 70-200mm F2.8L IS USM

Kassens indhold

 • RF 70-200MM F2.8L IS USM

 • Modlysblænde ET-83F (WIII)

 • Blødt objektivetui 1424 med snorelukning

 • Objektivdæksel E-77 II

 • Monteringsring E til stativ (WIII)

Hænder, der holder et Canon EOS R-kamera og et Canon RF 24-105mm F4-7.1 IS STM-objektiv.

Kan vi hjælpe dig med at vælge dit næste objektiv?

Vores objektivvælger vil føre dig gennem vores udvalg af objektiver og hjælper dig med at finde det perfekte match for dig og dit EOS-kamera.

I hænderne på de professionelle...

Opdag, hvordan Canon har opnået sit ry for enestående innovation og billedkvalitet, og læs mere om, hvordan professionelle over hele verden nyder godt af kameraer og objektiver.

 • ARTIKEL

  Fremstilling af Canon-objektiver

  Kom bag kulisserne på Canons™ objektivfabrik i Utsunomiya for at se ingeniørpræstationerne, innovationen og håndværket, der gør objektiverne i L-serien så imponerende.

 • ARTIKEL

  Fotografering af roere

  Fotograf Matthew Joseph fortæller om at bruge Canons™ f/2.8 trinity RF-objektiver, der dækker ultrabrede standard- og telefotozoomområder, til at optage action.

Canon RF 70-200mm F2.8L IS USM
Bedømmelser og anmeldelser

Telefotoobjektiver

Med et telefotoobjektiv kan du fotografere sport, dyreliv og begivenheder på afstand uden at forstyrre. Udforsk Canons telefotoobjektiver, og se, hvor din kreativitet fører dig hen.
Læs mere

Relaterede produkter