Eos R System

Canon EOS R-systemet

Indfang fremtiden

Et system, der er designet til fremtiden, er her nu.

EOS R-systemet bygger på mere end tre årtiers vedvarende EOS-innovation og tager udgangspunkt i en banebrydende objektivfatning, der giver større kreative muligheder og endnu mere dynamiske måder at indfange ethvert øjeblik. Det omdefinerer grænserne for fotografi og filmproduktion.

EOS R the front

Integrér og udvid

EOS R-systemet er designet til at supplere og udvide dine kreative muligheder. Det giver dig en intuitiv måde at optage på, samtidig med at det med lethed passer ind i dit eksisterende EOS-system og kan føre dig nye steder hen som fotograf eller filmskaber takket være de fænomenale RF-objektiver samt kompatibilitet med EF- og EF-S-serien.

Et særligt sortiment af objektiver

Udvid din verden og gør den bedre

Canons sortiment af kameraer med udskiftelige objektiver er designet til at give fotografer og filmskabere på alle niveauer det allerbedste resultat. Takket være EOS R-systemet er Canons sortiment nu endnu mere omfattende og tilgængeligt for alle.

EOS R fullframe spejlløst

EOS R-systemet tager sit udgangspunkt i eksisterende digitale EOS-spejlreflekskameraer med lignende håndtering og ergonomi, men er mindre og lettere. Den åbner nye verdener inden for fotografering og filmproduktion med banebrydende teknologier.

EOS R Full-Frame Mirrorless

EOS digitale spejlreflekskameraer

Digitale spejlreflekskameraer har en optisk søger via en prisme og et refleksspejlsystem, så du kan se motivet med dit eget øje igennem objektivet. Det er en vej til seriøs fotografering og filmproduktion med traditionel håndtering og det bredeste sortiment af objektiver at vælge imellem.

Få mere at vide

EOS DSLR

EOS M spejlløst

Når plads er altafgørende, og du vil være fri for den ekstra størrelse og vægt, som følger med et spejlreflekskamera, tilbyder Canons spejlløse kameraer i EOS M-serien fleksibilitet og bekvemmelighed og høj billedkvalitet i både film og stillbilleder.

Få mere at vide

EOS M Mirrorless

Find det system, der passer til dig

I over 30 år har det legendariske EOS-system givet fotografer og filmfolk et forspring. Med vores udvalg af kameraer og objektiver har vejen til større kreativitet aldrig været nemmere.

SE MERE

Canon EOS 5D Mark IV, EOS R & EOS M50

Realisér din kreative vision

EOS R-systemet har arvet alle fordelene ved EOS-systemet, og sammen med dets eget sortiment af objektiver giver det fuld kompatibilitet med eksisterende EF- og EF-S-optikker med adaptere plus serien af Speedlite-flashes og tilbehør.

Få mere at vide

Realise your creative vision

Relaterede produkter

I hænderne på professionelleFind ud af, hvordan professionelle fotografer og filmfolk har bragt højere kvalitet og flere detaljer til deres historier med EOS R-systemet.

Se alle artikler