EOS R-system

EOS R-SYSTEMET

Med vores intelligente AF-teknologi og et utroligt udvalg af RF-objektiver tilbyder det prisbelønnede EOS R-system en meget intuitiv tilgang til fotografering og video, der arbejder problemfrit sammen med dig for at holde dig fokuseret på dit motiv og dit håndværk.

"EOS R gør det nemmere for mig at fokusere på at være kreativ"

Brent Stirton, Canon-ambassadør
EOS R by Brent Stirton, Canon Ambassador

Bygget op omkring dig. For dig.

 • Fordi vi forstår dig

  Vi designer og bygger fleksible, responsive billedteknologier, der hjælper dig med at fange din verden.

 • Teknologi, der kan hjælpe dig med at præstere dit bedste

  Smart, dyb læringsteknologi og optisk design, der giver dig kontrollen.

 • Klar til fremtiden. Lige nu.

  Et system, der opfylder dine kreative behov, ikke kun i dag, men for fremtiden.

The new EOS generation

Den nye EOS-generation. Hvordan det startede, hvor det er på vej hen.

Opdag, hvordan Canons ingeniører satte sig for at udvikle EOS R-serien og dens revolutionerende objektivfatning – med en bredere diameter, kort bagfokus og hurtigere kommunikation – og kom bag kulisserne i dette unikke system, som giver den bedste balance mellem mekanisk, elektrisk og optisk design – alt sammen med ubegrænsede fremtidsmuligheder.
Læs hele historien

Banebrydende teknologi, der flytter grænser

Forstå de vigtigste fordele ved EOS R-systemet, og opdag, hvordan Canons banebrydende teknologi fanger ekstraordinære ting, som du aldrig ville have troet var muligt.

 • Forbløffende optisk overlegenhed

  Den næste generation af objektiver, som kun Canon kan fremstille.

 • Hurtig og driftssikker fokusering

  AF, der er mere utrolig end nogensinde før takket være Dual Pixel CMOS AF II.

 • Effektive optiske og indbyggede billedstabilisatorer

  Utrolig stabilisering, der kompenserer for, hvordan du bevæger dig og trækker vejret – og selv hvordan Jorden roterer.

 • Intuitivt, ergonomisk design

  Fremragende ergonomi, der er førende i klassen.

Forbløffende optisk overlegenhed

RF-objektiver giver optisk kvalitet, fantastisk design og en driftssikker ydeevne under alle forhold.

Stunning optical RF Lenses
RF 70-200mm F2.8L IS USM

RF 70-200mm F2.8L IS USM – Kompromisløst design med enestående billedkvalitet. Alt sammen fra et lille, kompakt hus, der er mindre end noget andet professionelt 70mm-objektiv. Ingen troede, at vi kunne gøre det, men det gjorde vi. Og det hele er takket være de fordele, som RF-fatningen giver.

RF 600mm og 800mm F11 IS USM-objektiver

RF 600mm og 800mm F11 IS USM-objektiver – Kompakte og lette f/11-telefotoobjektiver, der bringer kreativitet med stor forstørrelse til alle. Takket være RF-designet og EOS R-systemkameraer med Dual Pixel CMOS AF er der nu nye muligheder for foto og video.

RF 50mm F1.2L USM

RF 50mm F1.2L USM – RF-objektivet sætter nye standarder for optisk konstruktion og leverer uovertruffen skarphed, ekstra kreativ kontrol og en ydeevne i svagt lys, der ganske enkelt er bemærkelsesværdig.

RF 5.2mm F2.8L DUAL FISHEYE

RF 5.2mm F2.8L DUAL FISHEYE – Fang verden i imponerende 8K Virtual Reality med dette banebrydende L-serie-objektiv, der kun kunne skabes takket være RF-fatningen og det korte bagfokusdesign.

Hurtig og driftssikker fokusering

Uanset hvor dit motiv er placeret, vil kameraer i EOS R-serien finde det takket være følsom og intelligent AF – uanset forholdene. Deep learning AI er blevet programmeret med evnen til at genkende mennesker samt køretøjer og dyr og låser sig fast på øjne, ansigt, hoved eller krop af motiver.

Fast dependable focusing
Canon EOS R - Low Light

Svagt lys

Selv når lysniveauet falder, betyder det ikke, at du skal bekymre dig om at gå glip af billedet eller række ud efter en flash, der kan ødelægge stemningen. Canons billedstabiliseringssystem leverer enestående ydeevne under de mørkeste forhold.

Video og stillbilleder

Canon var de første til at indføre Full HD-video i et digitalt spejlreflekskamera for mere end ti år siden, og nu med EOS R-systemet er det hele mundet ud i nye verdener med 8K-video og stillbilleder i høj opløsning takket være hybridkameraer, der udnytter det bedste fra alle vores banebrydende teknologier.

Canon EOS R - Video and Stills 8K
Canon EOS R - Fast moving subjects

Motiver i hurtig bevægelse

EOS R-systemet omdefinerer, hvad der er muligt med autofokus. Vores motivsporingsteknologi har sat standarden for kontinuerlig AF, hvilket giver utrolige niveauer af fokuseringsnøjagtighed.

Vladimir Rys

"Du skal blot pege objektivet i den rigtige retning, og alt andet gøres for dig."

Vladimir Rys, Canon-ambassadør

Effektive optiske og indbyggede billedstabilisatorer

Optag med ro i sindet, selv når forholdene er imod dig, takket være Canons optiske og indbyggede billedstabiliseringsteknologier.

Powerful Optical and In-body image stabliser
Sure and stable video

Helt rolige resultater på farten

Håndholdte, lange eksponeringer behøver aldrig at være et problem. Takket være kameraer med Canons IBIS-teknologi (In-Body Image Stabilizer) arbejder de sammen med kompatible RF-objektiver for at levere op til 8-stops stabilisering*.

Rock Steady results on the move

Sikker og stabil video

Optag med ro i sindet, selv når forholdene er imod dig, med Movie Digital IS. Når denne ekstra funktion kombineres med Canons optiske og indbyggede billedstabiliseringsteknologier, tilføjer den et ekstra jævnt lag til dine film.

Intuitivt, ergonomisk design

Processen med at tage et billede skal være intuitiv. Canons kameraer i EOS R-serien er designet til at passe til din krop. Vores ergonomi er verdenskendt og bringer kameraet og huset sammen på banebrydende nye måder.

Intuitive, ergonomic design

Kameraer, der ligger behageligt i dine hænder – Canons teknikere stræber efter at gøre vores kameraer så tæt på en udvidelse af kroppen som muligt. Alt dette starter med et design, der er udviklet fra mange forskellige prototyper for at nå frem til et greb, der passer perfekt i dine hænder.

Intuitive betjeningsknapper, der aldrig distraherer – en kontrol, der er så ubesværet, at du næsten ikke er klar over, at du gør det. Takket være det smarte design af vores kameraer er din opmærksomhed altid rettet mod motivet – selv når du foretager justeringer.

Objektivkontrolring til justeringer på farten – takket være RF-objektivernes design og deres evne til at kommunikere hurtigere og mere dynamisk med kameraet giver en justérbar kontrolring på objektivet yderligere finjusteringsmuligheder i forhold til kameraindstillinger, mens du optager.

Klare menuer giver et klart overblik – navigér nemt gennem EOS-menusystemet, som er blevet omhyggeligt forbedret for at bevare velkendte indstillingsgrupper og justeringsmuligheder.

Tilpas og gør kameraet til dit eget - tilpas din optagelsesstil til dit kamera, og finjustér de indstillinger, du skal bruge for at hjælpe dig med at gøre det, du gør, hurtigere – og bedre.

Lad os hjælpe dig med at finde det perfekte Canon-kamera

Vores kameravælger vil føre dig gennem vores udvalg af kameraer og hjælper dig med at finde det perfekte match for dig.
Hjælp mig med at vælge

Når stort er bedst. Fullframe EOS R-kameraer

Canons serie af spejlløse fullframe EOS R-kameraer, der er designet til den rastløse skaber, tilbyder fantastisk billedkvalitet sammen med den allerbedste teknologi for at opnå de bedste resultater. Fordi du ikke forventer mindre.

 • Spejlløse kameraer

  EOS R8

  Gå et niveau op til fullframe-fotografering og -video, og virkeliggør dine kreative ambitioner.
 • Spejlløse kameraer

  EOS R6 Mark II

  Stillbilleder eller video, action eller portræt – EOS R6 Mark II's blanding af ydeevne og billedkvalitet lader din kreativitet trives
 • Spejlløse kameraer

  EOS R3

  Med hastigheden i centrum er dette det spejlløse kamera, som professionelle sports-, nyheds- og naturfotografer har ventet på.
 • Spejlløse kameraer

  EOS R5

  Glem alt, hvad du har lært om spejlløse kameraer. EOS R5's kompromisløse ydeevne vil revolutionere din fotografering og filmproduktion.
 • Cinema EOS System

  EOS R5 C

  Optag imponerende 8K-video og stillbilleder på 45 Megapixel med vores mindste Cinema EOS-kamera, der er klar til hvad som helst.
 • Spejlløse kameraer

  EOS R6

  Uanset hvad du optager, kan du med EOS R6 være kreativ på måder, du aldrig havde troet var muligt.
 • Spejlløse kameraer

  EOS R

  Spejlløst fullframe-kamera, der åbner op for nye kreative muligheder for fotografer og filmskabere.
 • Spejlløse kameraer

  EOS RP

  Et lille, let og intuitivt spejlløst fullframe-kamera, der er designet til rejser og fotografering i hverdagen.
 • Nå længere. Fordelen ved APS-C

  APS-C-formatet har mange fordele, ikke mindst en mindre kamerastørrelse, der bringer EOS R-teknologi til alle, der ønsker at udforske deres kreativitet.

  • Spejlløse kameraer

   EOS R50

   Lav dit bedste indhold, som får dig til at scrolle tilbage, med dette spejlløse EOS R-kamera, fra skarpe stillbilleder til 4K-film og livestreams. En dedikeret Alt-i-én-enhed.
  • Spejlløse kameraer

   EOS R7

   Udforsk naturen med et kamera, der byder på sensationel hastighed og billedkvalitet i et bærbart APS-C-hus, der er designet til fremtiden.
  • Spejlløse kameraer

   EOS R10

   Tag dine næste skridt inden for fotografering og video med et spejlløst EOS R-systemkamera, der er bygget op omkring en sensor i APS-C-størrelse.

  RF-objektiver

  RF-objektiver giver optisk overlegenhed og dynamisk ydeevne under alle forhold, mens EF-til-EOS R-adaptere gør det muligt at bruge EF-S- og EF-objektiver på EOS R-kameraer
  Se alle objektiver Se alle adaptere

  I hænderne på professionelle

  Se, hvad EOS-systemet er i stand til i hænderne på professionelle fotografer og filmfolk

 • FILMMAKING

  Canon-kittet bag FX's Pistol

  Opdag Canon-kameraerne og -objektiverne, som filmfotografen bag Pistol, Anthony Dod Mantle, brugte til at bringe punk-subkulturen op på lærredet.

 • ARTIKEL

  Off-road med Canon EOS R3

  Motorsportsfotograf Vladimir Rys prøver Canon EOS R3's banebrydende AF til racerbilsporing på sin første elektriske rallybiloptagelse.

 • ARTIKEL

  Første optagelser med Canon EOS R5: Naturen fanges i smukke detaljer

  Ulla Lohmann og Robert Marc Lehmann om, hvordan Canon EOS R5's 45 Megapixel sensor og AF med øjensporing hjalp dem med at tage fænomenale udendørs billeder.

 • ARTIKEL

  Optagelse af en biograflignende rejsefilm med EOS R5 C

  Sådan fangede filmskaberen Kevin Clerc et unikt syn på Madeira med Canons komplette hybridkamera.

 • ARTIKEL

  Dans ind i lyset: Optagelse med Canon EOS R6

  Canon-ambassadør Wanda Martin om hendes kunstinspirerede modeoptagelse, de første stillbilleder med Canon EOS R6.

 • ARTIKEL

  Test af Canon EOS R til grænserne for svag belysning

  Fotojournalist Daniel Etter fotograferede mørke, arkaiske forhold i rumænske kulminer ved hjælp af Canons spejlløse fullframe EOS R-system.

 • ARTIKEL

  Eventyrfotografering med EOS RP

  Udendørs livsstils- og actionfotograf Jake Baggaley forklarer, hvordan det lette Canon EOS RP giver ham en kreativ fordel.

 • Relaterede produkter

  Udforsk resten af Canons kameraserier

  • Spejlløse kameraer

   Stor kvalitet, lille størrelse. EOS M- og EOS R-serierne af spejlløse fullframe-kameraer leverer samme styrke som et digitalt spejlreflekskamera i et kompakt kamera.

  • Digitale spejlreflekskameraer

   Vores EOS-serie af digitale spejlreflekskameraer giver fremragende billedkvalitet, uanset dit erfaringsniveau

  • Digitale kompaktkameraer

   De bærbare alt-i-ét PowerShot- og IXUS-kameraer spænder fra professionelle kreative kompaktkameraer til superzoom og nemme peg-og-skyd-muligheder.

  • EOS VR-system

   Skab medrivende tredimensionelt indhold ved hjælp af et kompatibelt EOS fullframe-kamera og RF 5.2mm F2.8L DUAL FISHEYE-objektivet, samtidig med at du får et mere effektivt og enklere workflow med EOS VR-SYSTEMET.

  • Cinema EOS System

   Exceptionel billedkvalitet, ubegrænset kreativ kontrol. Uanset om du optager virkningsfulde indie-dokumentarer, vanedannende dramaserier eller prisvindende spillefilm, er der et Canon Pro Video-produkt, der kan katapultere din kreativitet til nye højder.

  1. * 8 stop baseret på CIPA-standarden, afhængigt af det anvendte objektiv.