PRINT

De bedste printere til papirklip

Canon har den perfekte printer til dine behov, hvad enten du vil lave papirdinosaurer eller plakater til virksomheden.
En kvinde klipper Creative Park-skabeloner ud, mens hun sidder ved et træbord, hvorpå der står en Canon PIXMA-printer og ligger et udvalg af hobbymaterialer.

Uanset om du er en professionel papirklipper, der er afhængig af kvalitetsprodukter til at imponere dine kunder, eller en entusiast, der sætter en ære i dine kreative bestræbelser, kan de rette værktøjer til jobbet gøre en stor forskel. Printere er blevet en vigtig del af håndværksprocessen og har styrken til at ændre et gennemsnitlig håndværk til et sandt mesterværk.

Den rigtige printer kan hjælpe med at gøre indviklede design levende og udforske nye dimensioner i din kreativitet. Det er dog ikke alle printere, der er udstyret til at opfylde de forskellige behov ved håndværk. Her udforsker vi nogle af de bedste Canon-hobbyprintere, og hvordan deres kompatibilitet med en række forskellige papirtyper kan hjælpe med at bringe kvaliteten af dine kreationer op på et helt nyt niveau.

Bedste allround-håndværksprinter

En Canon PIXMA-printer står på et bord, et farverigt print ligger i bakken.

Canon PIXMA TS9550-serien er lille, men kan håndtere A3-papir, så den er perfekt til større hobbyprojekter.

En Canon PIXMA-printer er placeret på en hylde, der er blankt papir i den bageste bakke, og farve-touchscreenen lyser.

Det er nemt at tilslutte din smartphone til en printer i Canon PIXMA TS8750-serien. Du skal blot scanne QR-koden på printerens LCD-skærm, så er du klar til at gå i gang.

Hvis du laver en række hobbyprojekter, eller din husholdning bruger en printer til arbejde eller andre projekter, kan du vælge en printer, der passer til alle, lige fra børn, der arbejder på skoleprojekter, til voksne, der sælger varer online.

Canon PIXMA TS7650i gør printprocessen hurtig og enkel med en 6,7 cm farve-touchscreen og Switch UI, der kan skræddersys til forskellige formål. Den kan producere sort/hvid-print ved 15 ipm (billeder pr. minut) og farveprint ved 10 ipm takket være det lange printhoved, der har flere dyser og optimeret dråbestørrelse, så der er mindre ventetid og mere tid til de sidste detaljer, der tilføjer "wow"-faktoren.

PIXMA TS7650i er Wi-Fi-aktiveret, så den kan bruges sammen med en række Canon-apps for at tilføje ekstra kreativt potentiale, og du kan også scanne direkte til en smartphone eller kopiere ved et tryk på en knap. Den drager også fordel af at være kompatibel med PIXMA Print Plan1. Denne abonnementsbaserede service overvåger dine blækniveauer og leverer nye patroner til døren, så snart den registrerer, at du er ved at løbe tør, så du kan spare op til 50 % på printomkostningerne2.

Hvis du afbalancerer hobbyarbejdet med kravene til hjemmekontoret, er Canon PIXMA TS9550-serien et godt valg. Selvom den har et kompakt A4-format, kan den bageste fremføring rumme op til 50 ark A3-papir til at producere større print til kant, f.eks. plakater til arbejde eller kreative illustrationer til udstilling. Du kan også printe på kartonmedier på 12x12 cm, som er populære størrelser til scrapbøger. Den har en brugervenlig touchscreen, og du kan printe, scanne og kopiere fra en mobil enhed ved hjælp af Canons PRINT-app.

Canon PIXMA TS8750-serien er en anden printer med masser af brugervenlige funktioner. Du kan ikke blot få adgang til funktionerne via den store 10,8 cm touchscreen, men du kan også oprette forbindelse til en mobil enhed via QR-kode. Den producerer print i høj kvalitet takket være systemet med seks blæktanke, og den har også fremførere for og bag, så du kan skifte mellem glossy fotos og almindelige papirdokumenter fra den forreste kassette uden at skulle genopfylde.

De bedste printere til projekter inden for fotohåndværk

En Canon PIXMA-printer er placeret på et træskrivebord og printer farverige ark papir med et udvalg af farveblyanter ved siden af på skrivebordet.

Med en hurtig printhastighed på 13 sider/min. (ipm) for sort/hvid og 6,8 sider/min. (ipm) for farveprint strømliner Canon PIXMA TS7450a-serien håndværksprocessen, så du kan have dine materialer i hænderne på ingen tid og komme i gang med at skabe. Den bageste papirbakke kan indeholde op til 20 ark fotopapir.

En Canon SELPHY CP1500-printer printer et foto med et udvalg af print af familiebilleder ved siden af.

Canon SELPHY CP1500 er kompakt og fås i et udvalg af farver, der passer til din indretning, og den er et godt valg til hobbyfotografer, der arbejder på mindre steder. Den er nem at flytte rundt og lille nok til at lægge i en skuffe eller et skab, når den ikke er i brug.

Til projekter med fotohobbyprojekter er det vigtigt at tænke på printkvaliteten, papirudvalget og kompatibiliteten med kreative apps, der virkelig kan løfte dit arbejde. At lave håndværk med fotos kan føles mere personligt, uanset om det er at skabe en levende multimedie-scrapbog eller bruge en decoupageteknik til at lave betænksomme gaver.

Canon PIXMA TS7650i har et blæksystem med sort pigmentblæk, der sammen med de dybe, farvestofbaserede farver betyder, at brugerne kan printe fotos i høj kvalitet derhjemme. Et tovejs papirfremføringssystem understøtter en lang række medier og printer fotografier i mange forskellige finishes og formater, herunder det populære 13x13 cm kvadratiske fotopapir.

Den lidt større Canon PIXMA TS7750i har en ekstra 35-siders automatisk dokumentfremfører. Ud over Canon PRINT-appen er PIXMA TS7650i- og PIXMA TS7750i-printerne kompatible med Canons Easy-PhotoPrint Editor, som giver værktøjerne til at skabe alle mulige forskellige layout, før de sendes direkte til print.

Fotoprint er også imponerende med Canon PIXMA TS8750-serien. Tilføjelsen af gråt blæk reducerer kornetheden yderligere og giver forbedret billedkvalitet, især i skygger eller sort/hvid-print. Du behøver heller ikke vente længe på dine fotos: Printeren fremstiller et 10x15 cm-foto uden kant i professionel kvalitet på blot 13 sekunder3, og du kan også bruge Canons tykkeste fotopapir, herunder Pro Platinum.

Canon PIXMA TS7450a-serien er en kombination af kvalitet, alsidighed og stil og er en praktisk alt-i-én-printer, der tilbyder flere trådløse print-, scannings- og kopieringsmuligheder samt en brugervenlig OLED-skærm. FINE-printteknologien giver resultater i høj kvalitet hver gang, og den er kompatibel med en række papirtyper, herunder glossy og mat fotopapir, i en række formater, f.eks. 10x15 cm uden kant.

SELPHY CP1500 er en mere kompakt løsning, som findes tilgængelig i forskellige flotte farver, og den er ideel til at producere fotos på en lang række medier. Hurtigttørrende teknologi betyder, at printene er klar til brug, og du kan printe i en række mindre formater, fra 10x14,8 cm postkortformat til miniklistermærker (22x17,3 mm).

Den kompatible SELPHY Photo Layout-app giver dig også mulighed for at redigere og printe direkte fra en række enheder via Wi-Fi.

En god mulighed for at vise børnenes kunstværker er Canon Photo Cube, som ikke blot tilbyder en smart måde at opbevare fotos og kvadratiske print på, men også kan dekoreres med billeder på ydersiden for at gøre dit look personligt. Photo Cube-varianterne leveres også med ekstra blækpatroner (kontrollér kompatibilitet med din printer før køb) og 40 ark kvadratisk Photo Paper Plus Glossy II.

De bedste printere til papirklipprojekter

En Canon PIXMA-printer står på et træbord. En hånd fjerner et print med farvedesign fra bakken.

Canon PIXMA TS7650i har sort pigmentblæk, der giver samme høje kvalitet og holdbarhed som en dedikeret kontorprinter. Det lange printhoved giver mulighed for hurtigt print med lave startomkostninger, så du kan komme i gang med dit hobbyprojekt med det samme. Du får altid fantastiske print – og også til en overkommelig pris.

For dem, der nyder de endeløse muligheder for papirklip, er en printer med gode tilslutningsmuligheder, adgang til kreative apps, kompatibilitet med en række medier og en hurtig printhastighed et must.

Canon PIXMA TS7650i- og PIXMA TS7750i-printere og Canon PIXMA TS9550-serien tilbyder allesammen automatisk tosidet print, som er ideelt, når begge sider af papiret skal udstilles – f.eks. hængende dekorationer og dioramaer.

Deres Wi-Fi-tilslutning kombineret med gratis Canon-apps, herunder Creative Park, betyder, at der er tusindvis af skabeloner, som kan brugertilpasses og printes med et tryk på en knap. På samme måde som Canon PIXMA TS7650i har PIXMA TS9550-serien en printhastighed på 15 sider/min. (ipm) for sort/hvid-print og 10 sider/min. (ipm) for farve, så du kan komme i gang med hobbyhåndværket med det samme.

Derudover har PIXMA TS9550-serien 45 indbyggede mønstre til yderligere kreative muligheder og er kompatibel med papir på op til 300 g/m2 (gram pr. kvadratmeter) – ideel til mere robuste håndværk, f.eks. større modeller og lykønskningskort.

Den bedste software til hobbyprojekter

En hånd holder en smartphone med en vindmølleskabelon fra Canon Creative Park på skærmen. I baggrunden står en Canon PIXMA-printer på et skrivebord.

Fra legetøj og modeller i papirklip til flagpynt og kagepynt til fejringerCanon Creative Park-appen har et bredt udvalg af skabeloner, der kan inspirere til dit næste hobbyprojekt. Hvorfor ikke gennemse websiden på din bærbare computer eller i appen på din smartphone og finde dit næste kunstneriske projekt, så send dem til din Canon-printer, og begynd at samle dem med det samme.

En computerskærm viser Canon PosterArtist-softwaren med et stort udvalg af plakatskabeloner at vælge imellem.

Hvis du bruger din Canon-printer til både hjemmekontoret og hobbybrug, hjælper Canon PosterArtist dig med at kombinere de to ved at tilbyde masser af kreative muligheder for at designe og printe dine egne plakater, brochurer og andet reklamemateriale derhjemme.

Canon tilbyder en række gratis software, der øger omfanget af dine kreative projekter og understøtter din kreativitet gennem hele processen. Uanset om det er en enkel aktivitet på en stille aften, et familievenligt weekendprojekt eller et professionelt design, er der noget, der kan antænde enhver kreativ gnist.

Canon PRINT-appen giver problemfri forbindelse mellem dine mobile enheder og printeren og er et vigtigt værktøj til ubesværet print, kopiering og scanning samt kontrol af din printers status og eventuelle vedligeholdelsesproblemer. Den strømliner processen og er kompatibel med en række filtyper. Du kan endda få adgang til og printe fotos direkte fra dine sociale medier eller cloud-lagring. Smartphone Capture and Copy-funktionen betyder også, at du kan bruge din smartphone som scanner, hvilket er fantastisk til scanning af børnenes kunstværker for enten at gemme eller printe dem, hvor eventuelle forvrængninger korrigeres hen ad vejen.

Hobbyentusiaster kan finde en overflod af ressourcer til at skabe alt fra udsmykninger til pop-op-kort og legetøjCanon Creative Park, og det er gratis at registrere sig. Nogle skabeloner er enkle og kræver ikke saks – ideelt for de små – mens andre er mere avancerede til erfarne hobbyentusiaster, der elsker en udfordring.

For dem, der gerne vil bruge deres evner til at producere reklamemateriale, er Canon PosterArtist et brugervenligt værktøj til at bringe plakater, bannere og andre design til live. Uanset om det er skiltning til din virksomhed, brochurer til skoleteater eller menuer til en begivenhed, giver den adgang til automatisk genererede designforslag, skabeloner og millioner af gratis arkivbilleder, der giver dine kreationer den professionelle fordel. Softwaren er kompatibel med en række Canon-printere, herunder imagePROGRAF-, PIXMA-,MAXIFY- og i-SENSYS-serien.

Canon har også software og apps specifikt til fotos. Canon Easy-PhotoPrint Editor er kompatibel med PIXMA- og MAXIFY-printere og giver dig mulighed for at oprette collager, kalendere, gavepapirdesign og meget mere. Du kan også føje talebobler, symboler, tekst og rammer til dine fotos.

For kompatible Canon SELPHY-printere tilbyder SELPHY Photo Layout-appen tips til layout og design, og den giver dig mulighed for at tilføje filtre, kanter og endda QR-koder4. Det giver dig mulighed for at printe tilpassede fotos, klistermærker og bogmærker direkte fra en enkelt mobilapp – du skal blot scanne printerens QR-kode for øjeblikkelig Wi-Fi-forbindelse.

Med så mange måder at være kreativ på kan hobbyentusiaster åbne op for en helt ny verden med Canons printere og kreative apps. Uanset om du er i begyndelsen af din kreative rejse og er på udkig efter inspiration til at lave hurtige, enkle design, ivrig efter at inspirere dine børn med interaktive projekter eller en professionel papirklipper, der er på udkig efter nye måder at strømline processen på, har der aldrig været et bedre tidspunkt at gå i gang med at lave håndarbejde på.Skrevet af Kat Halstead

  1. PIXMA Print Plan stilles kun til rådighed for bosiddende i Belgien, Danmark, Finland, Frankrig, Holland, Irland, Italien, Norge, Schweiz, Spanien, Storbritannien, Sverige, Tyskland og Østrig.
  2. Baseret på gennemsnitlige omkostninger pr. side i forhold til originalt std.blæk til de 20 bedste alt-i-én-inkjetprintere i Vesteuropa, (Keypoint Intelligence-undersøgelse – jan. 2022). Pris pr. side (CPP) i mdl. abonnement på Canon PIXMA Print Plan (200 sider) u. ekstra sider, sammenlignet med omk. pr. side til print af ISO/IEC 24711-sider på de 20 bedste alt-i-én-inkjet-farveprintere, prissat under 200 euro i Vesteuropa med std.kapacitetspatroner. Gennemsnitlig pris pr. side bruges til at bestemme procentvis besparelse i forhold til pris pr. side for Canon PIXMA Print Plan (200-siders plan). Blækkapacitet og priser er baseret på oplysninger fra producentwebsiden i Tyskland. Salgspriser for blæk er ikke medtaget i denne undersøgelse. Keypoint Intelligence-undersøgelse fra jan. 2022, bestilt af Canon, baseret på offentlig info pr. jan. 2022. Printere udvalgt efter enhedssalg i IDC Quarterly Hardcopy Peripherals Tracker – Final Historical 2021Q4, Vesteuropa.
  3. Fotoprinthastigheden er baseret på standardindstillingen ved brug af ISO/JIS-SCID N2 på Photo Paper Plus Glossy II og tager ikke højde for databehandlingstiden på værtscomputeren.
  4. Se produktsiden for den specifikke model for alle tilgængelige funktioner.

Relaterede produkter

Relaterede artikler