PRINT

Udnyt dit kreative potentiale med Canons print-apps og software

Canon tilbyder en række printløsninger - til scrapbøger, administrativt print, promovering af din virksomhed og meget mere. Find ud af, hvad der er det rigtige til dit næste projekt.
En bærbar computer står åben på et skrivebord med Canon Easy-PhotoPrint-softwaren på skærmen, Canon-papir til venstre og en Canon-printer til højre.

Print kan hjælpe dig med at opnå så meget, lige fra at udtrykke din kreativitet på spændende nye måder til at få styr på dine administrative opgaver. Canon tilbyder en række printapps og software, der hver især hjælper dig med at få det bedste ud af din Canon-printer, uanset om det er til vigtige arbejdsdokumenter, kunst og papirkreationer eller til at gøre dine dyrebare fotos levende.

Men ikke alle apps er rigtige til alle formål eller kompatible med alle printere, så hvordan ved du, hvilken der skal bruges? For at hjælpe dig med at beslutte, hvilken Canon-app der passer bedst til dine behov, har vi sammensat denne praktiske vejledning, så du kan gennemgå en række printopgaver og apps og software, der kan hjælpe med at gøre dem hurtigere, nemmere og mere kreative.

Perfekt fotoprint: Canon PRINT

En tablet med Canon PRINT-appen åben placeret oven på en Canon-printer med et foto, der kommer ud, andre fotos er spredt ved siden af den på et skrivebord.

Canon PRINT-appen er ikke kun til trådløst print - den kan også bruges til kopiering og scanning. Scanninger kan sendes direkte til din smartphone, så du kan bruge eller dele dem, som du vil.

Kompatible printere: Canon PIXMA- og MAXIFY-modeller

Kompatible enheder: IOS og Android

Den bedste måde at vise et utroligt foto på er med et lige så smukt print. På samme måde kan dårlig print ødelægge alt det hårde arbejde og den kreativitet, du har lagt i dine billeder, så det er vigtigt at gøre det rigtigt, når du forvandler din fotosamling til en fysisk portefølje. Når du printer fotos fra din smartphone, er Canon PRINT-appen det perfekte værktøj til at forvandle digitale billeder til smukke kunstværker. Du kan endda bruge appen til at kontrollere din printers status og blækniveauer og sikre, at dine print kommer perfekt ud hver gang.

Vær kreativ: Canon Creative Park

En hånd holder en smartphone med Creative Park-appen åben ved siden af et udvalg af papir og skabeloner til kreativt håndarbejde.

Canon Creative Park er det ideelle sted for alle, der kan lide at lave ting selv. Uanset om du laver dekorationer til fødselsdagsfester, laver julekort i hånden eller bare leder efter noget at foretage dig med familien på en regnfuld dag, har appen masser af design at vælge imellem.

Kompatible printere: Understøttede Canon Inkjet-modeller

Kompatible enheder: IOS og Android

Når det drejer sig om at være kreativ, er den eneste reelle grænse din fantasi, men det hjælper at have en bred vifte af ressourcer til rådighed til ideer og til at printe skabeloner eller design. Canon Creative Park-appen er stedet for alle, der elsker kreative papirprojekter, alene eller sammen med familien. Den er nem at navigere og søge i og har mere end 4.000 gratis skabeloner og design, fra kort til origami-modeller. Og så kan du redigere og tilpasse design og printe dem med det samme fra din Canon-printer.

Gør opmærksom på din virksomhed: Canon PosterArtist

En plakat for en virksomhed kaldet Maria's Cakes er fastgjort til en væg, firmalogoet i midten og billeder af kager omkring den.

Uanset hvad din virksomhed gør, så ønsker du, at den skiller sig ud fra konkurrenterne. Canon PosterArtist giver dig adgang til hundredvis af professionelt designede skabeloner, som du kan redigere med dine egne ord og billeder.

Kompatible printere: Canon MegaTank-, MAXIFY- og PIXMA-modeller

Kompatible enheder: MacOS- og Windows-computere

Mens Canon Easy-PhotoPrint Editor-appen kan hjælpe dig med at få de mindre administrationsopgaver under kontrol, så kan du promovere din virksomhed eller dig selv ved at bruge Canon PosterArtist. Webapplikationen giver dig adgang til tusindvis af arkivbilleder og designideer, der kan hjælpe dig med at skille dig ud.

Print plakater, bannere og foldere for at fange nye kunders interesse, eller skilte for at vise dine seneste tilbud. Brug de intuitive redigeringsværktøjer til at tilpasse skabelonerne og skabe design, der afspejler din virksomhed og din personlighed. Du kan endda generere QR-koder - perfekt til at give potentielle kunder en nem måde at få mere at vide om dine tjenester på.

Collager, scrapbøger og kalendere: Canon Easy-PhotoPrint Editor

En kvinde, der holder en side fra en kalender foran en Canon-printer, med Canon Easy-PhotoPrint Editor åben på en bærbar computer ved siden af hende.

Canon Easy-PhotoPrint Editor-softwaren er designet med hele familien i tankerne. Med indstillingen Kalender kan du designe din egen kalender, vise familiebilleder året rundt eller give som en personlig gave til en, du holder af.

Kompatible printere: Understøttede Canon PIXMA- og storformatmodeller

Kompatible enheder: IOS og Android, macOS og Windows-computere

Gem alle dine minder med dine nærmeste på ét sted ved at lave en collage eller en scrapbog med fotos ved hjælp af Canon Easy-PhotoPrint Editor på dine mobile enheder og computere.

Med layouteditoren og udvalget af skabeloner kan du bruge Easy-PhotoPrint Editor til at designe printbare collager eller printe klistermærker, der kan komme direkte ind i din scrapbog eller på bagsiden af telefonetuiet. Du kan også bruge appen til at oprette kalendere med dine yndlingsfotos.

Der er en grund til, at denne app har "Easy" i navnet - Easy-PhotoPrint Editor er enkel og ligetil at bruge, så du kan fokusere på at designe og printe dine dyrebare minder.

Mindre administration: Canon Easy-PhotoPrint Editor

Et skærmbillede fra Canon Easy-PhotoPrint Editor-appen, der viser muligheder for skabeloner, herunder visitkort, ID-fotos, scrapbøger og collager.

Canon Easy-PhotoPrint Editor tilbyder forskellige muligheder for at gøre dine projekter levende, fra visitkort og ID-fotos til scrapbøger og collager.

En kvinde, der bruger Canon Easy-PhotoPrint Editor-appen på sin telefon, mens hun sidder i en sofa ved siden af et smilende spædbarn.

Du kan vælge billeder og dokumenter direkte fra din enhed eller fra cloud-lagring eller sociale konti og derefter blot redigere og printe.

Hvis du har mange ting på din opgaveliste, kan Canon Easy-PhotoPrint Editor-appen hjælpe dig med at spare tid og kræfter ved at gøre administrationsprint hurtigere med dens udvalg af skabeloner. Hvis du lige har sparket en ny opstart i gang, kan du bruge skabelonen til visitkort til at få dit navn ud der eller Photo ID-skabelonen til at få styr på dine medarbejderbadges. Skal du have styr på opbevaring? Du kan også bruge Easy-PhotoPrint Editor's disklabelskabeloner til at organisere dine fysiske medier.

Forenklet arbejdsgang: Canon Easy-Layout Editor

Et skærmbillede af Canon Easy-Layout Editor, med en boks til venstre til at slippe filer til og indstillinger, herunder Indsamling og print, Gratis layout og Flise/Plakat til højre.

Canon Easy-Layout Editor er en hurtig og nem måde at samle forskellige typer dokumenter på ét sted, så du kan kombinere filer som PDF-filer og billeder på en enkelt side.

Et skærmbillede af Canon Easy-Layout Editor, der viser et billede af en hund, der er opdelt i fire i indstillingen Flise/Plakat.

Canon Easy-Layout Editor har også en praktisk funktion til Flise/Plakat, som giver dig mulighed for at opdele et billede i flere ark og printe som ét stort billede.

Kompatible printere: Canon Inkjet-modeller

Kompatible enheder: Windows-computere

Uanset om du opretter materialer til den store præsentation på arbejdet, eller du blot har brug for din fysiske dokumentation organiseret korrekt, kan du med Canons Easy-Layout Editor-software til Windows-computere hurtigt og nemt arrangere PDF-filer, tekstdokumenter, billeder og websider, så du ikke behøver at printe fra flere apps.

Med Easy-Layout Editor kan du sortere og organisere en række fil- og dokumenttyper, så du sparer papir og tid ved at placere alt vigtigt på ét sted.

Sjov med minibilleder: Canon SELPHY Photo Layout

En telefon, der viser Canon SELPHY Photo Layout-appen på et skrivebord ved siden af en bærbar Canon SELPHY Square QX10-printer og et telefonvedhæng med perler.

Canon SELPHY Photo Layout-appen er hurtig, intuitiv og nem at bruge og passer perfekt til Canon SELPHY-printere som f.eks. SELPHY Square QX10. Print dine smartphone-fotos direkte fra appen, så du kan optimere dine billeder, mens du er på farten, og opnå perfekt afbalancerede udskrifter.

En skærm i Canon SELPHY Photo Layout-appen med et billede af en hund til højre og mulighed for forskellige printmuligheder til venstre.

Appen indeholder en række overflader og overmalinger, så du kan tilpasse dine billeder for at opnå det look, du ønsker.

Kompatible printere: Canon SELPHY CP1500, SELPHY CP1300 og SELPHY Square QX10

Kompatible enheder: IOS og Android

Hvis du bruger en af Canons SELPHY-printere, er Canon SELPHY Photo Layout-appen til iOS og Android ideel til redigering og sjov med dine fotos. Den giver dig mange skabeloner at vælge imellem, så du kan lave enkelte eller flere billeder på én gang - der er endda et lodret bogmærkelayout, så du kan lave dine egne bogmærker1.

Appen giver dig også mulighed for at tilpasse dine billeder med tekst, kanter og stempler, så dine fotos bliver helt unikke. Du kan vælge finish på dine print, skræddersy udseendet og fornemmelsen af det endelige produkt og printe klistermærker til scrapbøger eller gøre dit tech personligt.

Med SELPHY Photo Layout-appen kan du også tilføje QR-koder1, som kan bruges til at linke til en webside, onlinealbum eller videoer. Det er ideelt, når du giver billeder til venner og familie, da du kan overraske dem med en hel række af dine yndlingsminder. Som du sikkert forventer er SELPHY Photo Layout-appen intuitiv at bruge og tilbyder en hurtig og problemfri måde at printe direkte fra din smartphone til en SELPHY-printer.

Tilføj et personligt præg: Canon Mini Print

Et par hænder holder en smartphone og en Canon Zoemini 2-printer ved hjælp af Canon Mini Print-appen til at lave en collage.

Canon Mini Print-appen giver dig mulighed for at udnytte den fulde bærbarhed i din Canon Zoemini 2 eller Canon Zoemini S2. Rediger billeder hurtigt på farten, uanset om du tog dem med på din smartphone eller Canon Zoemini S2, og print direkte fra appen til gaver til venner og familie.

Kompatible printere: Canon Zoemini-modeller

Kompatible enheder: IOS og Android

Hvis du ejer en af Canon Zoemini-modellerne, vil du sikkert gerne sætte dit præg på dine instant-fotos. Med Canon Mini Print-appen kan du udtrykke din kreativitet ved at tilføje sæsonbestemte klistermærker, rammer, filtre og tekst til dine billeder af familie, venner og eventyr - flotte detaljer, før du printer dine klistermærkebilleder. Canon Mini Print-appen til dem der er vilde med scrapbøger giver dig også mulighed for at slippe din individualitet løs og vække dine billeder til live med kruseduller og noter.

Mini Print-appen kan nemt tilsluttes din kamerarulle og kan også forbindes med dine sociale medier og cloud-lagerkonti, så du også kan redigere og printe dine smartphone- og kamerabilleder. Appen kan også bruges til at tage billeder ved hjælp af live-effekter og augmented reality - til selfies, der er lige så unikke, som du er.


Skrevet af Peter Wolinski og Claire Gillo


MacOS er et varemærke tilhørende Apple Inc., registreret i USA og andre lande og områder.

 1. Funktionen er ikke tilgængelig for alle printere. Se tabellen over funktionskompatibilitet.

Relaterede Produkter

Relaterede artikler

 • PRINT

  De bedste Canon-printere til fotos

  Uanset om du vil vise dine fotos i en ramme, i en scrapbog eller på et klistermærke, skal du finde den printer, der passer bedst til dine kreative behov.

 • PRINT OG HOBBYHÅNDVÆRK

  Papirtyper kort forklaret

  Udforsk de forskellige typer Canon-papir med denne praktiske køberguide.

 • PRINT

  Bedste printere til papirklip

  Fra familieprojekter til en professionel finish – Canon har den perfekte printer til dig.

 • KREATIVT PRINT

  Print lister, planer og mål

  Vær kreativ med en Canon PIXMA-printer, og hold dig velorganiseret og mindful hele året rundt.