MAXIFY-inkjetprintere til kontoret

MAXIFY-printere til kontoret leverer professionelle kvalitetsprint i farver og høj produktivitet til små kontorer og hjemmekontorer.  MAXIFY-serien, der omfatter både enkle printere og Alt-i-Én-printere med kopierings-, scannings- og faxfunktioner, tilbyder høj effektivitet og et bredt udvalg af tilslutningsmuligheder, herunder print fra mobile enheder samt cloud-tjenester.

MAXIFY printer range video

Printere til hjemmekontoret

Printere til små kontorer

Trådløse printere

Med Wi-Fi-tilslutningsmuligheder på tværs af hele serien kan du ubesværet dele funktionerne i din MAXIFY-printer mellem flere brugere og printe trådløst fra hvor som helst på kontoret. Print nemt fra smartphones og tablets vha. Canons gratis app eller Apples AirPrint™.

Cloud-printere

MAXIFY cloud-printere til kontoret giver dig frihed til at printe fra online cloud-tjenester direkte fra printerskærmen. Du kan også printe hvor som helst via internettet med mobile enheder.

Kvalitetsblæk til kontoret

Blækpatroner med Dual Resistant High Density fremstiller skarp tekst og levende farver. Disse MAXIFY-pigmentblæktyper har en enestående farveægthed, og de er resistente over for markeringspenne og friktion, hvilket gør, at de egner sig perfekt til forretningsdokumenter af høj kvalitet.

Hurtigt print

Ingen ventetid længere på dine dokumenter.  De hurtige dokumentprinthastigheder i både sort/hvid og farver, kombineret med en hurtig Quick First Print, minimerer den samlede tid fra du trykker på printknappen til det øjeblik, printeren er færdig med at printe.

MAXIFY-Productive-Software

Produktiv software

Canons Quick Toolbox-software giver dig nem adgang til alle printerindstillinger ét enkelt, praktisk sted. Du kan starte Scan Utility for din Alt-i-Én-printer til kontoret og konfigurere netværksmappen til scanning af dokumenter. Med fjernbrugerinterfacet, der kan tilgås fra Quick Toolbox, kan du kontrollere printerens status, konfigurere cloud-tjenester og kontrollere forbrugsposter.

Spar penge på blæk og papir

XL-blæktanke med høj kapacitet printer farvedokumenter til en lav pris pr side. En multipack med fire farver indeholder et fuldt sæt af ekstra blækpatroner, hvilket giver endnu mere omkostningseffektive print. Med automatisk tosidet print kan du reducere forbruget af papir og oprette professionelt udseende dobbeltsidede dokumenter.

MAXIFY-Save-money-on-ink-and-paper
MAXIFY-ink-finder

Leder du efter blæk?

Find den rigtige blæktank eller multipack til din MAXIFY-printer med Find forbrugsstoffer.

MAXIFY Support & Downloads

Download drivere, software, firmware, manualer og få adgang til online teknisk support og hjælp til fejlfinding for din MAXIFY-inkjetprinter til kontoret.

Har du brug for hjælp til at finde en printer?

Find den bedste printer til hjemmet eller kontoret med vores printervælger. Sammenlign vores Alt-i-Én-printere, laserprintere og inkjet-fotoprintere.

AirPrint er et varemærke tilhørende Apple Inc.