Canon Everyday Use Glossy GP-501

Everyday Use Glossy GP-501

Blankt fotopapir til hverdagsprint af fotografier og efterfølgende print i fotolab-kvalitet. “Everyday Use”-fotopapir gør det muligt for dig at producere fotos med en blank finish derhjemme på en billig måde.

Fordele

  • Blank finish
  • Godt til almindelige fotoprint
  • Fremragende ledsager til blæk af typen Canon ChromaLife100+

Funktioner

Kig nærmere på Canon Everyday Use Glossy GP-501

Feriebilleder


Når du vil printe dine feriebilleder, har du brug for en kvalitet, der kan konkurrere med fotolaboratoriets, og her er Glossy Photo Paper "Everyday Use" det oplagte valg.

Fotos, der tørrer med det samme


Originalt Canon-fotopapir har en mikroporøs belægning, der hurtigt suger blækket langt ned under overfladen for at forhindre, at overskydende blæk bliver hængende på papirets overflade. Resultatet: Fotoprint, der tørrer med det samme.

Perfekt glans


Blankt fotopapir fra Canon låser blækket længere nede under den blanke overflade sammenlignet med andre papirtyper. På den måde forbliver en blank finish altid blank.

Fotos, der holder hele livet


Glossy Photo Paper "Everyday Use" er en fremragende ledsager til Canon ChromaLife100+-blæktyper. Kombinationen af Canons FINE-printhoved, blæk og ægte fotopapir beskytter fotos imod gasser i luften og lys, så de kostbare minder bevares til fremtidige generationer.

Produktspecifikationer

Få mere at vide om Canon Everyday Use Glossy GP-501, dets funktioner og hvad det kan.

200-gsm

Vægt i gram pr. kvadratmeter

0.21-mm

Tykkelse i mm

Fotosoftware

Bringer minder til live igen med software, der inspirerer til kreative måder at printe på.

Læs mere