PRINT

Lav plakater, løbesedler og meget mere med Canon PosterArtist

Find ud af, hvordan små virksomheder kan lave professionelle, opsigtsvækkende plakatdesign hurtigt, nemt og gratis.
Printede Canon PosterArtist-design på et skrivebord foran en Canon MAXIFY-printer.

Uanset om du markedsfører en lille virksomhed, afholder et velgørenhedsarrangement, organiserer et lokalt møde eller promoverer næsten enhver form for service, skal du have dit budskab igennem klart og kreativt. Med et bredt udvalg af skabeloner, billeder og skrifttyper giver Canon PosterArtist dig alle de værktøjer, du har brug for til at lave en plakat online gratis.

Webapplikationen giver hurtig og nem adgang til hundredvis af professionelt designede skabeloner, der dækker alt fra plakater, bannere og brochurer til menuer, festinvitationer, kalendere, certifikater og meget mere.

Skabelonerne er nemme at tilpasse med din egen tekst og dine egne billeder, og du kan endda generere QR-koder – ideelle til at give potentielle kunder en nem måde at få mere at vide om dine services på.

Kom godt i gang med Canons online plakatproducent

Et skærmbillede af Canon PosterArtist, der viser de tilgængelige produkter og temaer.

PosterArtist-skabelonerne gør det hurtigt og nemt at lave et færdigt produkt. En softwareopdatering har introduceret yderligere 300 design, hvilket bringer det samlede antal op på 1.400.

Et skærmbillede af Canon PosterArtist, der viser en skabelon i kategorien Føde- og drikkevarer.

Hvis du f.eks. vil designe en plakat for at promovere et konditori, kan du vælge en skabelon fra kategorien Føde- og drikkevarer.

Canon PosterArtist er kompatibel med Windows og macOS. Du kan logge på med en eksisterende online-konto, f.eks. Google, Facebook eller Twitter, eller oprette dit eget sikre Canon-ID.

På PosterArtist-startsiden kan du vælge, hvad du vil oprette, eller gennemse temaskabelonerne. Kategorierne omfatter detailhandel/distribution, føde- og drikkevarer, skole/uddannelse, arrangementer og meget mere.

Hvis du har travlt, er der også en mulighed for automatisk design . Vælg dit produkt, indtast din kategori, titel, undertekst og meddelelse samt op til tre billeder, så genererer PosterArtist straks et udvalg af muligheder.

PosterArtist v1.1 har tilføjet flere funktioner for at spare tid og gøre dine workflows mere effektive. Der er en række nye skabeloner til dobbeltsidet print, så f.eks. en restaurantejer nemt kan printe tosidede menuer. Du kan nu også importere et Microsoft Excel®-regneark til skabeloner, så du kan oprette personlige eller tilpassede skabeloner af samme design, f.eks. et batch af kuponer, hver med en unik kode.

Tilføjelse af billeder

Et skærmbillede af Canon PosterArtist, der viser en plakatskabelon i kategorien Føde- og drikkevarer med billederne opdateret.

Vælg Tilføj filer i panelet Filer for at overføre dine billeder. Der er også et udvalg af arkivbilleder og forudindlæst indhold at vælge imellem i panelet Fotos .

Et skærmbillede af Canon PosterArtist, der viser en skabelon til plakater med billederne opdateret.

Vælg det skabelonbillede, du vil erstatte, og dobbeltklik på miniaturebilledet i panelet Filer for at importere det nye billede til dit design.

Du kan tilføje dine egne billeder fra den enhed, du bruger, eller fra cloud-baserede tjenester, herunder Google Drev™, Dropbox™ og Microsoft OneDrive®. Der er også mulighed for at søge efter og tilføje royaltyfrie fotos direkte fra en række billedbiblioteker.

Der er forskellige muligheder for fotoredigering, herunder et Auto Photo Fix-værktøj, der anvender baggrunds- og eksponeringskorrektion, samt mulighed for manuelle justeringer af farvekorrektion og skarphed eller for at skifte til sort/hvid eller anvende en sepia-farvetone.

Tilpasning af dit indhold

Et skærmbillede af Canon PosterArtist, der viser en plakat til et lokalt konditori, med redigeringsmuligheder i et panel i højre side.

Finjustér din plakat ved at justere skriftstørrelsen, baggrundsfarven og tekstafstand eller ved at ændre billedformatet.

Et skærmbillede af Canon PosterArtist, der viser et banner til en lokal konditor.

Når du har færdiggjort dine farver og skrifttyper, kan du prøve kræfter med at oprette matchende bannere og løbesedler.

Tekst kan tilføjes vandret eller lodret, og det er nemt at eksperimentere med farver og de hundredvis af tilgængelige skrifttyper for at få præcis den stil og det udseende, du ønsker. Clipart-funktionerne er ideelle til at skabe skræddersyede logoer.

For at få et design til at skille sig ud er der guld- og sølvmuligheder i den omfattende farvepalet. Fluorescerende staffagefarver er også tilgængelige, hvor de understøttes i Canons storformatprintere i imagePROGRAF GP-serien.

Hvis du er utilfreds med nogen af dine ændringer, er det nemt at fortryde/gentage ved hjælp af pilene tilbage og frem.

Print af dine design

En skræddersyet plakat, der er lavet med Canon PosterArtist fra en Canon MAXIFY-printer.

For at printe dine kreationer skal du bruge en kompatibel Canon-printer, f.eks. Canon MAXIFY GX3050, en omkostningseffektiv løsning til print af store volumener.

Når du er klar til at printe, skal du klikke på knappen Fortsæt til print – du skal downloade og installere et print-plug-in, når du gør det første gang.

En højtydende Canon MegaTank-printer, f.eks. MAXIFY GX3050 eller GX4050, vil være ideel til print af store volumener af dokumenter i høj kvalitet. Begge modeller kan også printe bannere med en længde på op til 1,2 m og er udstyret med en flad bakke bagpå til medier med en tykkelse på op til 0,7 mm, hvilket er ideelt til fremstilling af POS-materialer.

Canon MAXIFY- og PIXMA-printere, der understøtter cloud-baseret print, giver dig mulighed for at oprette design derhjemme eller ved fjernarbejde, der så kan printes på kontoret.

Spred dit budskab

En printet plakat og et banner til promovering af et konditori er arrangeret på et gråt forklæde ved siden af målebægre og en træske.

Eksperimentér med flotte farver, flotte billeder og et mindeværdigt budskab, og skab iøjnefaldende plakater, bannere og løbesedler med minimal indsats.

Det er nemt at tænke på en plakat, et banner, en brochure eller en menu som en rent fysisk ting, men du kan også downloade dine design til brug på websider og sociale mediekanaler.

Designet kan gemmes på din computer, og derudover indeholder PosterArtist-softwareopdateringen indbyggede muligheder for at gemme på Google Drev, Dropbox og Microsoft OneDrive, så du kan få adgang til dem overalt samt dele dem med kolleger, familie og venner.

Fra bagerbannere og burgermenuer til sommerudsalg og jobannoncer – Canon PosterArtist kan gøre det nemt at skabe marketingmateriale til din lille virksomhed.

Matthew Richards & Sarah Bakkland
 1. MacOS er et varemærke tilhørende Apple Inc., registreret i USA og andre lande og områder.
 2. TWITTER er et varemærke tilhørende Twitter Inc. eller dets associerede selskaber.
 3. Google og Google Drev er varemærker tilhørende Google LLC, og denne webside er ikke sponseret af eller tilknyttet Google på nogen måde.
 4. Dropbox er et varemærke tilhørende Dropbox, Inc.
 5. Microsoft Excel og OneDrive er et registreret varemærke tilhørende Microsoft Corporation i USA og andre lande.

Relaterede Produkter

Relaterede artikler

 • PRINT

  Den rigtige Canon print-app til dig

  Vær kreativ og velorganiseret med Canons print-apps - der er en, der passer til ethvert projekt.

 • PRINT

  MegaTank-printere til virksomheder

  Sådan kan kvalitet og lave driftsomkostninger ved MegaTank-printere være en fordel for virksomheden.

 • PRINT

  Sådan bruges en trådløs printer

  Smarte måder at få mest muligt ud af din trådløse printer på.

 • PRINT

  De bedste printere til designere

  Printere er vigtige værktøjer for designere – vi hjælper dig med at vælge den rigtige model til dine behov.