Canon Pro Platinum PT-101

Pro Platinum PT-101

Fotopapir med professionelt studiefinish giver enestående fotokvalitet og modstandsdygtighed over for falmen. Med sin omfattende farvegengivelse udvider dette blanke, kraftige fotopapir de kreative muligheder for fotografer.

Fordele

  • Ultimativ højglansfinish
  • Fremragende modstandsdygtighed over for falmen
  • Overflade med høj klarhed
  • Enestående farvegengivelse
  • Fremragende til blæktyperne Canon Lucia og ChromaLife100+

Funktioner

Kig nærmere på Canon Pro Platinum PT-101

Professionelle


Professionelle fotografer har brug for papir med den bedst tænkelige blanke overflade for at få deres arbejde til at tage sig bedst muligt ud, og Canon har det papir, der tager sig perfekt ud i ethvert galleri - Photo Paper Pro Platinum. Der kan opnås optimale studieresultater med høj optisk tæthed takket være konstruktionen med seks lag.

Fotos, der tørrer med det samme


Originalt Canon-fotopapir har en mikroporøs belægning, der hurtigt suger blækket langt ned under overfladen for at forhindre, at overskydende blæk bliver hængende på papirets overflade. Resultatet: Fotoprint, der tørrer med det samme.

Perfekt glans


Blankt fotopapir fra Canon låser blækket længere nede under den blanke overflade sammenlignet med andre papirtyper. På den måde forbliver en blank finish altid blank.

Fotos, der holder hele livet


Pro Platinum fotopapir er en fremragende ledsager til Canon Lucia- og ChromaLife100+-blæktyperne. Kombinationen af Canons FINE-printhoved, blæk og ægte fotopapir beskytter fotos imod gasser i luften og lys, så de kostbare minder bevares til fremtidige generationer.

Produktspecifikationer

Få mere at vide om Canon Pro Platinum PT-101, dets funktioner og hvad det kan.

300-gsm

Vægt i gram pr. kvadratmeter

0.30-mm

Tykkelse i mm

Fotosoftware

Bringer minder til live igen med software, der inspirerer til kreative måder at printe på.

Læs mere