Feature Hero Module
alt text goes here

SELPHY
Kompakte fotoprintere

Skab og print flotte holdbare fotos fra din smartphone, dit digitalkamera, SD-kort og meget mere – med en brugervenlig, kompakt SELPHY-fotoprinter.

SELPHY Square QX10

Canon SELPHY SQUARE QX10

Gem dine særlige minder som smukt udformede print, som du kan lave hvor som helst, trådløst.

Featured article1

Printere

Fast lab quality

Hurtige print i professionel kvalitet

De viste funktioner er også tilgængelige på andre Wi-Fi-aktiverede SELPHY-printere og i Canon PRINT-app'en.

Se video

Print fra mobil enhed

For den bedste smartphone-fotoprinter i SELPHY-serien skal du vælge SELPHY CP1300. Den tilbyder hurtigt og nemt trådløst print fra iOS- og Android-smartphones og -tablets enten direkte fra enheden eller via Canon PRINT-app'en.

Smart Device Printing

Der fås en række SELPHY-medier til forskellige printprojekter. Fra postkortprint til firkantede klistermærker, som er perfekte til print fra smartphones: Der er en fotoprintløsning til alle.

ID photos

ID-fotos

Opret og print ID-fotos til personlig eller professionel brug med ID Photo Print. Vælg mellem almindeligt anerkendte standardstørrelser, eller angiv en brugerdefineret størrelse. Du kan printe flere ID-fotos i samme størrelse eller forskellige størrelser på ét ark for at spare papir.

Square Prints

Kvadratiske print

Ideelle til dekorationer og fantasifulde projekter med billeder fra populære smartphone-apps og kompaktkameraer.

Credit Cards

Kreditkort

Print i kreditkortformat er fantastisk til mindre rammer og billeder, som du kan have i din tegnebog eller taske.

Mini Stickers

Miniklistermærker

Brug miniklistermærker til sjove og kreative kunstprojekter og dekorationer.

Sæt med blæk og papir

Sæt med blæk og papir til SELPHY kommer med præcis den rigtige mængde blæk og papir for det antal fotos, du vil printe, så du kan erstatte begge på én gang. Print med medier fra KC-serien kræver en papirkassette i kortformat, der sælges separat.

Overkommelige og faste omkostninger pr. print

Pixel to Print

Fra pixels til print

Med SELPHY kan du fremstille print i forskellige størrelser, kombinere flere billeder på en enkelt side med Layout Print eller lave smukke fotomontager med farveeffekter ved hjælp af Shuffle Layout. De bedste resultater opnås ved at anvende Automatisk billedoptimering til automatisk at forbedre printkvaliteten.

Billedoptimering

Billedoptimeringen finder og retter små fejl på billederne, justerer ansigternes lysstyrke og farve og gør printene ekstra klare og farvemættede.

Billedoptimér grå

Image optimize
Dye Sub

Farvesublimering

Farvesublimeringsteknologi sikrer print i professionel kvalitet, der vil vare op til 100 år i et album. En særlig beskyttende belægning sikrer, at hvert print er fuldstændig tørt og modstandsdygtigt over for vand, fingeraftryk og ridser.

100 årFarvesublimering

Print fra enhver enhed – hvor som helst

Uanset hvor dine billeder er gemt, er det let at printe dem på en SELPHY. Print fotos direkte fra din mobile enhed, dit kamera, hukommelseskort, USB-nøgler eller en computer. Brug Party Shuffle-funktionen på Canon PRINT-app'en til trådløst at lave unikke collager med billeder fra flere smartphones.

Print Anywhere

Nem at transportere overalt

SELPHY er også så lille og mobil, at du nemt kan tage den med på ferie og familiebesøg eller til fester, så alle kan printe med det samme og dele smukke minder.

Easy to Carry

Support

Bliv inspireret, tilmeld dig nu

Gå aldrig glip af de seneste tilbud fra Canon, tips og kurser, nyheder og invitationer til lokale begivenheder.

Tilmeld dig nu

iPad, iPhone, iPod og iPod touch er varemærker tilhørende Apple Inc. registreret i USA og andre lande. AirPrint™ og AirPrint-logoet er varemærker tilhørende Apple Inc.

Android™, Google Cloud Print™ og Picasa™ er registrerede varemærker tilhørende Google Inc.

Windows® og Windows-logoet er varemærker tilhørende gruppen af virksomheder under Microsoft.