TIPS TIL PRINT

Skolestart: Hold orden med en Canon-printer

Find ud af, hvordan en Canon-printer kan hjælpe dig og dine børn med at forberede jer til det nye skoleår og gøre læringen sjov.
Et barn sidder på en smilende kvindes knæ og farvelægger print fra en Canon PIXMA-printer. Hænder, der holder en smartphone, kan ses i baggrunden.

De fleste børn elsker skoleferien, og i dag er der flere attraktioner end nogensinde før, som kan fange deres opmærksomhed, men før du ved det, er det tid til, at dine børn skal tilbage til skolen. En Canon-printer kan hjælpe med at udnytte den sommerferiestemning og holde børnene i gang med forberedelserne til det nye skoleår.

Det er nemt at tilslutte PIXMA- og SELPHY CP1500-printere til computere og mobile enheder, så hele familien kan være med. Børn vil også synes, at det er hurtigt og nemt at printe ved hjælp af en af de mange Canon print-apps. Vores vejledning til Canons print-apps og -software hjælper dig med at vælge det rigtige værktøj til dit projekt. Her er et par idéer til at komme i gang.

En Canon PIXMA-printer på et skrivebord i træ sammen med en opslagstavle, bøger og kontorartikler.

Når det kommer til, hvad dit barn får behov for til det kommende skoleår, bør en fleksibel familieprinter stå øverst på din liste. Canon PIXMA TR4750i-serien er et godt valg – den er nem at bruge, prisbillig og kompatibel med din smartphone.

Hænder, der holder en smartphone, der viser en Canon Print-app. Billedet på smartphone-skærmen kommer frem fra printeren i baggrunden.

Med Canon PRINT-appen kan du printe fra en smartphone – og hvis dine børn gerne vil være kreative med deres lektier, kan de redigere og skræddersy deres egne designs i Canon Easy-PhotoPrint Editor-appen og Canon Creative Park-appen.

1. Print skemaer

En hvid Canon SELPHY CP1500, der printer et billede af en lille pige i skoleuniform. Billedet indeholder også en lille QR-kode.

Canon SELPHY CP1500 kan printe QR-koder, så du kan tilføje links til klubber og organisationer på dine print for nem adgang til adresseoplysninger og tidsplaner.

Et billede af en person, der udfylder datoer for september i en hjemmelavet kalender.

Brug din Canon-printer til at forvandle dine yndlingsfamiliefotos til personlige kalendere, så du aldrig går glip af en fritidsaktivitet eller en legeaftale. Du kan endda lave små magneter med Canons magnetiske fotopapir, så du kan sætte dine skemaer og kalendere fast på køleskabet.

Kunst på en mandag, sport på en tirsdag, fysik på en onsdag. Det er svært nok at holde styr på alt, hvad dine børn og teenagere skal huske til de forskellige fag i løbet af ugen – og det er inden I kommer til fritidsklubber og fritidsaktiviteter.

Ved at printe deres skemaer og sætte dem på opslagstavlen eller på køleskabet kan hele familien se, hvad de skal huske at medbringe på en given dag. Slut med at skulle op på kontoret for at aflevere et par glemte fodboldstøvler.

Du kan også printe kalendere via Easy-PhotoPrint Editor-appen, hvor du kan tilføje fødselsdagsfester, legeaftaler eller andre kommende familiebegivenheder og notere, hvem der afleverer eller henter børnene i skolen på en bestemt dag.

Canon PRINT-appen er kompatibel med de fleste PIXMA-printere og gør det nemt at printe trådløst fra din smartphone. Du kan også bruge appen til at printe fra eller scanne til forskellige cloud-baserede tjenester, som mange skoler nu er afhængige af til opgaver i klassen og lektier, herunder image.canon, Dropbox™, Google Classroom™, Google Drev™ og Microsoft OneDrive®. De fleste Canon PIXMA-printere er også kompatible med Apple® AirPrint® og Mopria® for Android efter en indledende opsætning, så du kan printe fra et hvilket som helst af dine Apple-produkter eller Android-enheder med et tryk på en knap, hvor som helst du har en netværksforbindelse.1

2. Sæt selvklæbende etiketter på drikkeflasker og madkasser

En hvid Canon-printer printer et lille stykke papir med det samme billede af en ung pige otte gange.

Brug Canon SELPHY CP1500-printeren til at printe dine skræddersyede etiketter på kvadratisk papir (KC-18IS, 54 x 54 mm), papir i kreditkortformat (KC-18IF, 54 x 86 mm) eller miniklistermærkepapir (KC-18IL, 22 x 17,3 mm).

Et par hænder sætter omhyggeligt et klistermærke med billedet af en lille pige på en grøn vandflaske.

Du skal blot trække bagbeklædningen af og sætte det på dit barns madkasse eller vandflaske.

Mange skoler beder nu børn om at medbringe deres egen vandflaske hver dag. Men da enhjørninger, dinosaurer og visse tegneseriefigurer er voldsomt populære i indskolingen, kan de nemt blive forbyttet.

Brug den kompakte Canon SELPHY CP1500-printer til at lave dine egne tilpassede etiketter til flasker, madkasser og brilleetuier med Canon SELPHY-klistermærkeark, der fås i mange forskellige størrelser til print af fotos eller dokumenter, i stedet for almindeligt papir. Canon SELPHY Photo Layout-appen har en Label Layout-indstilling, så du kan vælge et foto fra din kamerarulle og tilpasse det med tekst, stempler og farver. Der er også en funktion til at oprette mini-etiketter, som gør det muligt at printe otte mindre billeder – identiske eller forskellige – på ét ark.

Madkasse i metal? Intet problem. Du skal bare bruge din Canon PIXMA-printer til at printe dine etiketter på Canons magnetiske fotopapir. Klistermærkerne klæber til overfladen, og du kan fjerne dem, når du skal vaske madkassen.

3. Vær kreativ med kunst

En sort Canon-printer printer et barns maleri på Canons magnetiske fotopapir. Det originale kunstværk kan ses på bordet ved siden af printeren.

Du kan printe smukke, holdbare billeder med masser af detaljer, så du kan yde dine børns kunstværker retfærdighed. Hvis printeren har en scanner, kan du også scanne deres kunst og printe.

Kunst, der er skabt af børn, er ofte lavet på papir med blyanter, farveblyanter, filtpenne og maling. Med de scannere, der er indbygget i de fleste Canon PIXMA-printere, eller ved at bruge Smartphone Copy, er det hurtigt og nemt at bringe dine børns kunstværker ind i det digitale univers, klar til print eller blot til at lave direkte kopier af originalerne. Du kan også scanne fra din smartphone med Canons PRINT-app. Du kan endda printe nogle på Canons magnetiske fotopapir, så de kan udstilles på køleskabet, så du ikke behøver bekymre dig om, at originalen bliver beskidt, revet i stykker eller slidt. Med hvert ark papir, der kun måler 10 x 15 cm, kan du vise en hel del kunstværker på én gang.

En anden god mulighed for at vise børnenes kunstværker er Canon Photo Cube, som ikke blot tilbyder en smart måde at opbevare fotos og kvadratiske print på, men også kan dekoreres med billeder på ydersiden for at gøre dit look personligt. Børn kan bruge den til at vise deres foretrukne sommerferiebilleder eller endda til projekter som f.eks. at demonstrere de skiftende årstider. Photo Cube leveres med to blækpatroner og 40 ark firkantet Photo Paper Plus Glossy II.

4. Design dine egne bogmærker

Husformede bogmærker, der er oprettet ud fra Canon Creative Park-skabeloner, arrangeret på åbne sider i en bog.

Creative Park har en række bogmærkeskabeloner, herunder disse søde, husformede design.

Et billede taget oppefra af farverige skolebøger, ark med klistermærker og en Canon SELPHY CP1500, der printer et billede af en lille pige i skoleuniform.

SELPHY-printere kan bruges sammen med alle mobile enheder, så du hurtigt og nemt kan lave bogmærker og etiketter.

Børn kan også bruge deres PIXMA- eller SELPHY-printere til at designe bogmærker til skolestart.

PIXMA-brugere kan finde foruddesignede bogmærker på Creative Park-websiden, herunder forskellige slags dyr, eller endda nogle søde pingvinformede sidemærker.

Canon SELPHY Photo Layout-appen giver dig mulighed for at oprette personlige bogmærker på din SELPHY CP1500. Vælg bogmærkelayout og papir i postkortformat (100 x 148 mm), og vælg derefter, om du vil have dine valgte billeder placeret i toppen eller bunden af bogmærket. Funktionen Bogmærkelayout er også nyttig til print af ID-fotos til bus- eller bibliotekskort.

5. Print uden begrænsninger

En smilende kvinde og et barn sidder ved et bord sammen med en Canon PIXMA MegaTank-printer. Kvinden genopfylder printerens blækbeholdere, mens barnet farvelægger et print.

Hvis din printer bruges regelmæssigt af hele familien, lige fra skolematerialer til hjemmearbejde, har Canon PIXMA G3570-serien af MegaTank-printere genopfyldelige blæktanke, som kan være en mere økonomisk løsning til print af store volumener.

I et hjem, hvor alle bruger samme printer, kan det være trygt at vide, at det tovejs papirfremføringssystem har en høj kapacitet – du kan fylde din printer fra Canon PIXMA TR4750i-serien med op til 100 ark almindeligt papir i den justerbare kassette på forsiden eller op til 20 ark fotopapir. Den er også i stand til automatisk dobbeltsidet print, hvilket kan minimere papirforbruget og reducere spild.

Canon PIXMA TR4750i-serien har også et patronsystem med to blæktyper (sort og farve) for levende resultater. Patronerne fås i standardstørrelse eller XL – du kan printe dobbelt så mange sider med XL-patronen, hvilket sænker prisen pr. print. Til scanning, kopiering og endda fax har printeren en scanner med høj opløsning og en automatisk dokumentfremfører til 20 ark, som er ideel til at få skolelitteratur og færdiglavede lektier ud på flere ark papir.

Med PIXMA TR4750i-serien og et udvalg af andre PIXMA-printere kan du abonnere på PIXMA Print Plan2. Det overvåger automatisk printerens blækniveau og sikrer, at der leveres nye patroner til døren, før du har brug for dem, hvilket gør det ideelt til forældre, der gerne vil sikre, at ældre børn, der studerer på universitetet, aldrig løber tør for blæk. Der er forskellige prislag, der passer til dine behov.

PIXMA G3570-serien er en anden god løsning til travle husstande med større printvolumener. Disse MegaTank-printere har store genopfyldelige tanke, der fyldes op med enkle, spildfri blækflasker. Et komplet sæt af blækflasker leverer op til 8.1003 sider til en brøkdel af prisen på patroner, hvilket gør driftsomkostningerne ved store printvolumener meget billigere.

Et nyt semester medfører organisatoriske udfordringer for forældre og omsorgspersoner samt for børn. De kan være endnu større, når et barn starter et nyt skoleår eller endda starter på en ny skole. Med sin alsidighed, fleksibilitet og mange tilslutningsmuligheder kan Canons udvalg af printere forenkle hele processen, hjælpe hele familien med at blive organiseret og samtidig give sjov og kreativitet undervejs.

Skrevet af Matthew Richards, Claire Gillo og Rachel Segal Hamilton

 1. Dropbox er et varemærke tilhørende Dropbox, Inc.
  Google, Google Classroom og Google Drev er varemærker tilhørende Google LLC, og denne webside er ikke sponseret af eller tilknyttet Google på nogen måde.
  Microsoft OneDrive er et registreret varemærke tilhørende Microsoft Corporation i USA og andre lande.
  Apple og Airprint er varemærker tilhørende Apple Inc. registreret i USA og andre lande og regioner.
  Mopria er et varemærke tilhørende Mopria Alliance, Inc.
 2. PIXMA Print Plan stilles kun til rådighed for bosiddende i Østrig, Belgien Danmark, Finland, Frankrig, Tyskland, Italien, Norge, Holland, Spanien, Sverige, Schweiz, Irland og Storbritannien.
 3. Økonomifunktionen (Economy Mode) reducerer forbruget af sort blæk ved at reducere farvetætheden, og der kan printes 26 % flere sider end i standardfunktion. Sidekapacitet er den estimerede værdi baseret på Canons individuelle testmetode vha. ISO/IEC 29103-diagrammet og kontinuerlig printsimulering med udskiftning efter den indledende opsætning.

Relaterede produkter

 • Canon PIXMA G3570

  MegaTank-printere

  PIXMA G3570-serien

  Print, kopiér og scan derhjemme med denne hurtige, Wi-Fi-udstyrede printer med genopfyldeligt blæk
 • Printere til hjemmet

  SELPHY CP1500

  Skab yderst holdbare print i flotte farver på få sekunder med denne brugervenlige, kompakte fotoprinter.
 • Inkjet-printere

  Magnetic Photo Paper MG-101

  Skab større kreativitet og interaktive muligheder i dine fotoprint med Canons magnetiske fotopapir MG-101.
 • Relaterede artikler

 • KREATIVT PRINT

  Print lister, planer og mål

  Vær kreativ med en Canon PIXMA-printer, og hold dig velorganiseret og mindful hele året rundt.

 • PRINT

  De bedste printere til hjemmekontorer

  Gør det nemt at arbejde hjemmefra med Canon PIXMA- og MAXIFY-printere.

 • PRINT

  Sådan bruges en trådløs printer

  Smarte måder at få mest muligt ud af din trådløse printer på.

 • PRINT

  De bedste printere til studerende

  Alle studerende har brug for en printer – find de bedste, prisbillige muligheder, der passer til dine behov.