A printout on a printer tray of an iron-on transfer of a polar bear. different print applications, smartphone, cloth bag, T-shirt, party glasses

KREATIVT PRINT

Din verden på print: Tilpas, skab, inspirér!

Der er en lang række måder at være kreativ på derhjemme med Canons papir, apps og en printer.

Når du vil gøre dine idéer levende, behøver du ikke lede længere end Canons udvalg af papir til kreative print. Mat fotopapir eller dobbeltsidet mat papir i høj kvalitet giver en professionel kant til lykønskningskort, scrapbøger eller kreaprojekter fra Creative Park. Blankt fotopapir er perfekt til print af billeder fra dine foretrukne sociale medier, så du kan vise dem frem på dine vægge.

Det kunne ikke være nemmere at linke din printer til alle snaps på din smartphone ved hjælp af Canon PRINT-app'en, og Easy-PhotoPrint Editor-app'en er ideel til at redigere dine fotos eller oprette collager, kort og andre individuelt tilpassede ting.

Så find noget papir, se disse sjove idéer og prøv dig frem med at personliggøre, tilpasse dine yndlingsfotos og gøre dem levende.

Kom i gang med kreative projekter med Creative Park

A selection of paper-crafted animals from Canon's Creative Park, including an owl, a squirrel and a hedgehog.
Creative Park er en fantastisk måde at bringe hele familien sammen på. Hvorfor ikke tage ting udefra ind og skabe en samling søde dyrevenner?

Hvis du er på udkig efter inspiration, kan du tage et kig på det fantastiske udvalg af skabeloner, der findes på Creative Park, Canons side med gratis indhold til papirhåndværk til din Canon-printer. Der er virkelig noget for enhver smag. Måske kaster du dig ud i at lave en gigantisk panda i 3D, en sød pindsvinehånddukke eller en række flipflapdukker, der skildrer Rødhætte-eventyret? Du skal blot vælge, hvad du vil lave, downloade skabelonen og de letforståelige instruktioner, printe på det anbefalede papir, så er du klar til timevis af sjov!

Har du mod på en større udfordring? Hvorfor ikke prøve at skabe en miniatureversion af et vartegn som f.eks. Tower Bridge i London, en Tyrannosaurus eller Triceratops eller en klassisk åben Mercedes Benz 500K? Eller hvis du har lyst til at tilføje lidt farve rundt om i hjemmet, er der skabeloner til en sommerfugluro, dekorative kranse og endda et udvalg af blomster og vaser, så du kan printe og lave en papirbuket.

Giv dit hjem nyt liv

Photos printed on Canon Magnetic Photo Paper MG-101 arranged on the front of a fridge.
Vælg dine yndlingsbilleder, og print dem på magnetisk fotopapir for at personliggøre dit køkken med en farverig collage på dit køleskab.

Læg magnetisk fotopapir i printeren, så kan du skabe din helt egen udstilling til dit køleskab – og det er nemt at lave noget andet, når du er klar til noget nyt. Eller hvorfor ikke gøre dit hjemmekontor lysere med en magnetisk humørtavle, så du kan fokusere på dine idéer? Du kan redigere dine magneter med Canons Easy-PhotoPrint Editor-app for at skabe en iøjnefaldende udstilling på ingen tid.

Del kærligheden

A woman holding printed sunglasses (left). A printed banner spelling 'Happy Birthday' (right).
Dekorér dit hjem med printede bannere, eller lav tilbehør, som du kan have det sjovt med.

Uanset om du fejrer med bofæller og familie eller deler en begivenhed online, kan alle deltage med deres egen festdragt og -tilbehør fra Creative Park – her er fyldt med håndlavede idéer til festunderholdning, og Canons matte fotopapir i høj kvalitet er perfekt til fremstilling af dine tematiserede dekorationer.

a rope with pegged images with writing on them

Hold festen i gang ved at printe billeder af venner, der kan hænges på væggen. Læg noget 5 x 5" Plus Glossy II kvadratisk fotopapir i din printer (eller 3,5 x 3,5, hvis det er kompatibelt med din printer), så kan du printe dine yndlingsbilleder i Instagram-format. Disse retroagtige print ser fantastiske ud overalt, men de er en favorit til at hænge på en snor eller et bånd for at tilføje farve til en væg eller hylde og skabe feststemning.

two greeting cards on the left folded and one open card on the right with a picture of 2 hands making a heart shape

Selvom I ikke kan mødes for at fejre en fødselsdag eller en anden særlig dag, kan du dele kærligheden ved at sende et skræddersyet kort. Canons dobbeltsidede matte papir på 7 x 10" leveres med en forudlavet midterfoldning, så du kan sende personlige kort i de medfølgende kuverter – hvilken fantastisk måde at vise dine kære, hvor meget du holder af dem!

Skrevet af Angela Nicholson

Relaterede artikler
Printer fun for everyone

KREATIVT PRINT

Printersjov for alle

Seks måder, hvorpå din PIXMA-printer kan give energi til dit hjem, dine familieaktiviteter og dine enheder.

A table filled with paper craft items and a child making them under adult supervision.

PRINT OG KUNSTHÅNDVÆRK

Opdag hundredvis af gratis, sjove papirprojekter

Fra dukketeatre til brætspil og hjælpemidler til læring til spændende labyrinter – brug Creative Parks udvalg af papirhåndarbejde til at holde børnene beskæftiget og underholdt.

Printing bespoke cards

KREATIVT PRINT

Print af skræddersyede kort

Seks trin til at skabe smukke skræddersyede lykønskningskort.

Relaterede produkter

Relaterede produkter

Relaterede produkter

Anbefalede apps

Relaterede artikler

'Bliv inspireret' er din vigtigste kilde til nyttige fototips, købsguider og interessante interviews – alt, hvad du behøver for at finde det bedste kamera eller den bedste printer og gøre din næste kreative idé til virkelighed.

Tilbage til alle tips og teknikker