TIPS TIL PRINT

Fremvis, giv som gave, nyd: Vær kreativ med Canon Photo Cube

Sig hej til Photo Cube – den perfekte måde at personliggøre, gemme, fremvise og give dine yndlingsbilleder et personligt præg.
En Canon Photo Cube, der står på en skænk ved siden af fotorammer, en vase og andre fotoprint.

Uanset om det er at dokumentere vores børns milepæle, fange den perfekte feriestemning eller udødeliggøre et vigtigt venskab, tager mange af os hele tiden billeder og skaber minder. Men ofte bliver vores yndlingsbilleder enten gemt på et kamera, hukommelseskort, i clouden eller printet ud og glemt i hjemmets kaos.

At lave fysiske kopier af dine fotos gør dem til en del af dit miljø, så de får den opmærksomhed, de fortjener, og du kan gennemse særlige minder med venner eller vise dem frem på et fremtrædende sted, så du kan smile, hver gang du passerer dem. Canon Photo Cube er specielt designet til at holde dine billeder sikre og nemme at få adgang til, og den tilbyder ikke blot den perfekte opbevaringsløsning, men også masser af muligheder for at være kreativ og fremvise dine dyrebare øjeblikke.

Hvad er Canon Photo Cube?

Canon Photo Cube er en sjov måde at opbevare kvadratiske billeder på, der appellerer til alle generationer – uanset om de minder dig om retro-print fra dine ungdom eller mere moderne billeder på sociale medier – og hjælper med at skabe et bærbart fotoalbum, som hele familien kan nyde.

Photo Cube kan udstilles hvor som helst i dit hjem, blive en del af indretningen, eller den kan være en betænksom personlig fotogave til en særlig person. Med en række forskellige pakker og valgmuligheder er der noget, der passer til en række behov.

Value Pack

En Canon Photo Cube Value Pack er placeret ved siden af en pakke med papir- og blækpatroner.

Canon Photo Cube måler 14 x 13,9 x 13,5 cm og er designet til at opbevare kvadratiske 12,7 x 12,7 cm fotos. Den har den perfekte størrelse til kreativ fremvisning af fotos i dit hjem, uanset om det er på et sengebord, en bogreol eller en kaminhylde, og den er let nok til at løfte op og nyde.

For dem, der ønsker inspiration til at printe deres yndlingsfotos og opbevare dem på en sjov måde, leveres Canon Photo Cube Value Pack med en flot rød opbevaringskasse, der gør det nemt at organisere og få adgang til dine fotos, og den fungerer også som en fantastisk gaveæske til at dele dyrebare minder med familie og venner.

Du kan købe Photo Cube Value Pack med sorte og farvede Canon-blækpatroner afhængigt af din PIXMA TS-printermodel (PG-560/CL-561 PIXMA FINE- eller PG-540/CL-541 PIXMA FINE-patroner) samt 40 ark kvadratisk, glossy fotopapir, så du kan begynde at printe og gemme dine billeder, så snart du åbner kassen.

Creative Pack og Frame

En Canon Photo Cube Creative Pack med siderne dekoreret med familiefotos står ved siden af et udvalg af kvadratiske fotoprint.

At lave en personlig gave er en fantastisk måde at vise en person, at du holder af dem, og Canon Photo Cube giver uendelige muligheder for at få dine kære til at smile. Det kan være den perfekte jubilæumsgave, dekoreret med billeder af familieøjeblikke og fyldt med flere af yndlingsminderne indeni.

Hvis du gerne vil tilføje endnu mere personligt præg, giver Canon Photo Cube Creative Pack mulighed for at dekorere selve kassen ved at sætte dine foretrukne firkantede fotos på de seks sider. Det åbner op for flere muligheder for at fremvise dine billeder rundt omkring i dit hjem eller lave en gaveæske, der er endnu mere unik.

På samme måde som Value Pack kan du vælge at inkludere sorte og farvede blækpatroner og 40 ark glossy fotopapir. Der er også mulighed for at tilføje en Photo Cube Frame – en magnetisk akrylfotoblok, der er et moderne twist på den traditionelle billedramme. Den står op af sig selv, så den kan placeres hvor som helst, og du kan sætte forskellige billeder i på hver side. Det er nemt at skubbe et nyt billede ind, når du har lyst til at skifte ud – du skal blot vælge et andet billede fra din Photo Cube og lægge det gamle tilbage i kassen for at holde det beskyttet.

Sådan bruger du din Canon Photo Cube

En bærbar computer står åben på et skrivebord med Canon Easy-PhotoPrint-softwaren på skærmen, Canon-papir til venstre og en Canon-printer til højre.

Før du printer dine billeder, kan du være lige så kreativ, som du vil, ved at bruge Canons apps til at tilføje tekst, rammer, mønstre eller andre detaljer. Canon Easy-PhotoPrint Editor er et fantastisk sted at starte og er kompatibelt med PIXMA- og MAXIFY-printere.

Printede fotos ligger ved siden af en Canon-printer, mens en hånd holder en telefon, der viser et billede på skærmen.

En idé til at få mest muligt ud af din Canon Photo Cube er at bruge den som et sjovt alternativ til et traditionelt feriealbum. Du kan bruge dine yndlingsfotos til at dekorere ydersiden af kassen og gemme alle dine andre minder indeni for at bladre igennem dem eller dele dem med familie og venner.

1. Vælg de billeder, du vil printe på din bærbare computer, tablet eller smartphone. Du kan vælge at bruge din Canon Photo Cube til at gemme og vise feriebilleder, bruge den som et familiealbum, der udvikler sig hele tiden, eller som gave til en persons fødselsdag. Tænk over, hvilke billeder der passer bedst til dine behov.

2. Hvis du vil tilføje ekstra kreative elementer eller personliggøre din Photo Cube, skal du bruge en af Canons printapps for at tilføje de sidste detaljer til dine design, f.eks. Canon Easy-PhotoPrint Editor for at tilføje tekst, rammer eller symboler.

3. Din Photo Cube-pakke leveres komplet med kvadratisk glossy fotopapir, så du lægger det ind i din kompatible Canon-printer, f.eks. Canon PIXMA TS5150, og print de endelige billeder.

4. Hvis du har Creative Pack, skal du vælge seks af dine yndlingsbilleder, eller dem, du tror vil have størst effekt, og sætte dem på ydersiden af din Photo Cube.

5. Læg resten af billederne i Photo Cube, så du kan opbevare dem sikkert.

6. Hvis du har Creative Pack med Photo Cube Frame, skal du vælge et billede og sætte det i rammen. Husk, at du kan arrangere to billeder med bagsiderne op mod hinanden, så der vises et forskelligt billede på hver side.

7. Nu er du klar til at fremvise din Photo Cube og Frame i dit hjem eller forære dem som en særlig gave.

Vær kreativ med unikke udstillingsidéer

En Canon Photo Cube med billeder af børnefest rundt om siderne står på en overflade ved siden af andre fotos og småting.

Det kan være svært at beslutte, hvilke dyrebare øjeblikke i dine børns tidlige år, der skal fremvises i rammer, men Canon Photo Cube giver dig mulighed for at vise flere på én gang og samtidig give dig et sted at opbevare flere. Børn vil nyde at have deres egen kasse fuld af minder, som de kan finde frem og sætte pris på, når de har lyst.

En Canon Photo Cube med ferie- og rejsefotos rundt om toppen og siderne står på en overflade ved siden af et udvalg af andre fotografier.

En Photo Cube, der er dekoreret med og fyldt med feriefotos, er en vidunderlig måde at huske en særlig rejse på, og det ville være en dejlig gave til en partner.

Du kan bruge Canon Photo Cube som et spændende hobbyprojekt, enten alene eller som familie, på utallige kreative måder. Et barn kan dekorere den som en del af skolelektierne og vise sine kreative evner. Det kan være en del af en øvelse i mindfulness, hvor der tilføjes mantraer til fotos med Canons apps, så man kan tage dem ud af kassen til daglig inspiration.

At bruge den til at vise og gemme billeder af mindeværdige øjeblikke – fester, bryllupper, rejseoplevelser og meget mere - betyder, at du kan genopleve disse oplevelser og dele dem med folk omkring dig. Din Photo Cube kan være stolt placeret på en hylde eller en kaminhylde, eller du kan placere den på et sofabord, så gæster og familiemedlemmer kan udforske den. Det er en fantastisk måde at starte samtaler på og mindes.

Opret en personlig gave

To Canon Photo Cubes står på en rød overflade omgivet af andre fotoprint.

Canon Photo Cube Frame er en nyttig valgfri tilføjelse i Creative Pack, der giver endnu flere muligheder for at vise dine billeder frem med stolthed. I en tid, hvor de fleste fotografier udelukkende findes som gemte filer eller på sociale mediesider, bringer den dine minder ud i dit hjem, og selve Photo Cube betyder, at det er nemt at gemme og skifte billeder ud, når du har lyst til en forandring.

Canon Photo Cube er en fantastisk fotogaveidé til en særlig lejlighed, der fortæller dine nærmeste, hvor meget du holder af dem, og give dem noget personligt, som de kan værdsætte.

Canon Creative Park har en række skabeloner til inspiration, herunder muligheder for bryllups- eller babyminder. Måske flytter en af dine kære langt væk, og du vil dele dine yndlingsminder, eller din teenager er på vej til universitetet, og en Photo Cube med billeder fra hjemmet kan få dem til at føle sig forbundet.

Det kan også være et tankevækkende valg til et særligt jubilæum eller den perfekte gave fyldt med nuttede kæledyrsportrætter til katteelskeren. Derudover er en Photo Cube-gave den perfekte kasseform til gaveindpakning, så du ikke skal kæmpe med vanskelige vinkler og irriterende tape!

Vælg det rigtige valg til dig og din printer

En Canon Photo Cube er placeret på et skrivebord, en Canon-printer, planter, fotorammer og andre småting står ved siden af.

Der findes en række forskellige pakker, herunder både papir og blæk, så du kan begynde at printe dine fotos, så snart du åbner kassen. Du skal blot vælge dine favoritter på din smartphone og printe via Canon PRINT-app, eller sende dem til din Canon-printer fra din computer.

Canon Photo Cube er designet til at vise kvadratiske billeder og fungerer sammen med enhver Canon-printer, der er kompatibel med Canons kvadratiske fotopapir. Hvis du køber en pakke – enten Value eller Creative – der indeholder blækpatroner, skal du huske at kontrollere, at de passer til din printer.

Canon Photo Cube Value Pack og Creative Pack med PG-560/CL-561 PIXMA FINE-blækpatroner og kvadratisk PP-201 Glossy II Photo Paper Plus-papir er kompatible med en række Canon-printere, herunder Canon PIXMA TS7440a-serien og PIXMA TS5340a-serien.

Canon Photo Cube Value Pack og Creative Pack med PG-540/CL-541 PIXMA FINE-blækpatroner og PP-201 Glossy II Photo Paper Plus Square-papir er kompatible med Canon PIXMA TS5150-printere.

Hvis du vælger Canon Photo Cube Creative Pack, der leveres med kvadratisk PP-201 Glossy II Photo Paper Plus-papir og Photo Cube Frame uden blækpatroner, er den kompatibel med alle ovennævnte modeller plus printerne PIXMA G550, PIXMA G650, PIXMA G7050, PIXMA TS705a, PIXMA TS3150-serien, Canon PIXMA TS3350-serien, PIXMA TS3450-serien, PIXMA TS5350-serien, PIXMA TS6350-serien, PIXMA TS6350a-serien, PIXMA TS8350-serien, PIXMA TS8350a-serien og PIXMA TS9550-serien samt MAXIFY GX3050, GX4050, GX5050, GX6050 og GX7050.

Med et udvalg af pakker, der passer til forskellige kreative ambitioner og budgetter, tilbyder Canon Photo Cube uendelige muligheder for at opbevare og vise dine yndlingsfotos med masser af måder at komme i kontakt med familie og venner på, tilføje en sjov opfriskning til dit hjems indretning eller sætte kulør på en elsket persons dag.Skrevet af Kat Halstead

Relaterede produkter

 • Inkjet-printere

  Plus Glossy II PP-201

  Canons Photo Paper Plus Glossy II er det perfekte fotopapir til print i overlegen kvalitet med en blank finish. Det leverer den perfekte finish til digitalfotos og alle dine efterfølgende print.
 • Printere til hjemmet

  PIXMA TS5150-serien

  Lille, prismæssigt overkommelig og tilsluttet Alt-i-Én-printer til enkel print og scanning i hjemmet for hele familien.
 • Printere til hjemmet

  PIXMA TS5350a-serien

  Vis dine designs frem med PIXMA TS5350a-seriens alsidige mediehåndtering, coole kreative apps og enkle tilslutning til smartphones
 • Printere til hjemmet

  PIXMA TS7450a Series

  En stilfuld alt-i-én-printer til de teknologibevidste med en række kreative printfunktioner samt ADF-teknologi, der forenkler kopieringen og scanningen af flere forskellige ark.
 • Printere til hjemmet

  PIXMA TS3350-serien

  Multifunktionalitet med førsteklasses tilslutningsmuligheder, print uden kant og mulighed for at anvende XL-patroner – og det hele til en overkommelig pris.
 • PIXMA 650

  Printere til hjemmet

  PIXMA G650

  PIXMA G650 er den første multifunktionsprinter i PIXMA G-serien med seks genopfyldelige, farvestofbaserede blækbeholdere. Den kombinerer uovertruffen fotokvalitet med muligheden for at fremstille store volumener til ekstremt lave omkostninger.
 • Relaterede artikler

 • PRINT

  De bedste Canon-printere til fotos

  Uanset om du vil vise dine fotos i en ramme, i en scrapbog eller på et klistermærke, skal du finde den printer, der passer bedst til dine kreative behov.

 • KIT

  Mød Canons Light & Speaker ML-A-højttalerlampe

  Kombinér stil og funktionalitet med denne alt-i-én-lampe og Bluetooth-højttaler, som kan være en fordel både i forhold til produktivitet og afslapning.

 • PRINT OG HOBBYHÅNDVÆRK

  De bedste tips til betænksomme gaver af papir

  Find ud af, hvordan du kan lave betydningsfulde gaver ved hjælp af Canons Creative Park og din PIXMA-printer.

 • FAMILIEFOTOGRAFERING

  11 tips til familiefotografering

  Opdag tips og tricks til at tage fantastiske familieportrætter med Canon-ambassadøren Helen Bartlett.