PRINT

Sådan vælger du den Canon-printer, der passer til dine behov

Hvad skal din printer kunne gøre? Find den ideelle printer til dine behov, uanset om det er almindelig brug, hjemmekontor eller hobbyarbejde, med vores nyttige vejledning.
En kvinde sidder ved et skrivebord i hjemmet, hvor der står en bærbar computer, en skærm og en Canon MegaTank-printer samt fire blækflasker.

Hvis du har en stor familie, der nyder ture sammen, ville det ikke være særlig praktisk at købe en sportsvogn med to sæder. Det samme gælder printere. Hvilken printer der er den rigtige for dig, varierer afhængigt af dine printbehov.

Mange mennesker har primært brug for at printe farve- eller sort/hvid-dokumenter – fra børnenes lektier eller studieprojekter til forretningsdokumenter til hjemmekontoret. Nogle vil måske gerne have mulighed for at lave glossy fotoprint derhjemme eller papirprodukter til papirklip og andre hobbyer. Måske behøver du kun printe en gang imellem eller bruge en printer, der kan udføre et workflow med store volumener. Og af hensyn til brugervenligheden er trådløs tilslutning stadig vigtigere for mange.

Der er et bredt udvalg på markedet, lige fra prisbillige enkeltfunktions-inkjetprintere til højtydende multifunktions-laserprintere. Her vil vi se på udvalget af Canon-inkjetprintere, der er velegnede til de mest almindelige printbehov. I hver kategori vil modeller med konventionelle blækpatroner gøre livet lettere i nogle scenarier, hvorimod MegaTank-printere med genopfyldelige blæktanke med høj kapacitet og lave driftsomkostninger kan være en bedre løsning for andre.

Læs videre for at finde ud af, hvilke Canon-printere der kan være det bedste valg for dig.

Den bedste printer til almindeligt print i hjemmet

En mørkegrå printer står på et bord set ovenfra. Den er omgivet af en række forskellige print, og en hånd holder en smartphone og printer en webside fra den.

Canon PIXMA TS3450-serien er en prisbillig all-rounder til hjemmet. Den har en indbygget scanner, der giver øget alsidighed, et smart interface på en 3,8 cm LCD-skærm og Wi-Fi-forbindelse, så du kan printe fra din mobile enhed overalt i dit hjemmenetværk.

En alsidig printer til børn, studerende og det almindelige familieliv skal være økonomisk overkommelig og nem at bruge. Vi starter i det enkle med Canon PIXMA TS3450-serien, der er ekstremt nem at installere og bruge, og den bruger kun to FINE-blækpatroner (sort og trefarvet) – med muligheden for patroner med høj kapacitet, der giver endnu større omkostningseffektivitet.

PIXMA TS3450-serien er en kompakt og let printer, men den har en indbygget scanner til scanning og kopiering. Ud over dokumenter i høj kvalitet kan den printe fotos uden kant i formaterne 6x4", 5x5" og 7x5". Den har også indbygget Wi-Fi-tilslutning, så du med et enkelt tryk kan printe fra overalt i hjemmet ved hjælp af din computer, smartphone eller tablet.

En person sidder ved et træbord med en skærm, et tastatur og en Canon-printer på. Der sidder forskellige små ark papir fast på væggen over skrivebordet med noter på.

Canon PIXMA G2570-serien har fire modeller med meget lave driftsomkostninger, der giver meget lave samlede ejerskabsomkostninger. Canon PIXMA G3570-serien, der ses her, har en scanner og Wi-Fi-forbindelse. Alle er nemme at bruge og vedligeholde med hurtige dokumentprinthastigheder og høj sidekapacitet fra genopfyldelige MegaTank-blæktanke, hvilket betyder, at de er fantastiske til alt fra allround-familiebrug til hjemmekontoret.

Hvis du printer meget hjemmefra, er der et tidsbesparende og økonomisk alternativ til at købe og udskifte blækpatroner. Canons udvalg af MegaTank-inkjetprintere med genopfyldelige blæktanke har blæktanke med høj kapacitet i stedet for patroner. Blæktankene indeholder nok blæk til op til 6.000 A4-ark i sort/hvid eller op til 7.700 farvesider.1

De er lidt dyrere i indkøb end nogle patronbaserede printere, men driftsomkostningerne er meget lavere, hvilket potentielt reducerer de samlede ejeromkostninger med helt op til 80 %. Når du skal fylde blækbeholderne igen, er det hurtigt, nemt og uden spild. Blækket tilføres fra flaskerne ved hjælp af tyngdekraften uden at klemme dem sammen, og flaskerne har nøgledyser for at fjerne risikoen for at putte den forkerte farve i den forkerte beholder.

Canon PIXMA G2570-serien af printere er også hurtige og printer sider ved 11 sider/min. i sort/hvid og 6 sider/min. i farve. Canon PIXMA G1530 er en enkeltfunktionsprinter, mens Canon PIXMA G2570 tilføjer en indbygget scanner, og Canon PIXMA G3570-serien har både en scanner og Wi-Fi-forbindelse. Canon PIXMA G4570 tilføjer også en 35-arks automatisk dokumentfremfører og en funktion til direkte fax.

Den bedste printer til hjemmet og medarbejdere på mindre kontorer

En Canon MegaTank-printer på et træbord på et lille kontor. I baggrunden ses flere mennesker i arbejde.

Canon MAXIFY GX4050 er velegnet til både små kontorer og hjemmekontorer og har en touchscreen på 6,9 cm, Ethernet- og Wi-Fi-tilslutning og en automatisk dokumentfremfører til 35 ark og et trevejs papirfremføringssystem, så du kan have forskellige bakker klar til forskellige output. Den automatiske dupleksfunktion gør også dobbeltsidet print nemt.

Mange mennesker arbejder hjemmefra i det mindste en del af tiden og har brug for en mere forretningsfokuseret printer, der kan multitaske forskellige job. Canons MAXIFY-serie, der er designet til hurtigt dokumentprint i høj kvalitet, passer perfekt og er også et godt valg til et lille kontor. Ligesom Canon PIXMA G2570-serien er Canons MAXIFY GX-serie af printere MegaTank-modeller med endnu lavere driftsomkostninger på grund af den højere farvesidekapacitet.

Canon MAXIFY GX3050 er et smart og budgetvenligt valg. Det er en hurtig 3-i-1-printer, der er ideel til at behandle forretningsdokumenter, og som printer sider i sort/hvid ved op til 19 sider/min. og farvesider ved op til 13 sider/min. Du kan holde øje med status for printjob, udføre enkeltstående kopieringsopgaver og kontrollere printerstatus med en 3,4 cm LCD-skærm og interface med enkle trykknapper. Den har en 250-arks papirkassette foran, en ekstra 100-arks arkfremfører bagpå og en flad bakke til tykkere medier. Den har også automatisk dupleksprint og Wi-Fi-tilslutning.

Canon MAXIFY GX4050 har alt dette og meget mere, hvor der er tilføjet en touchscreen i farver på 6,9 cm samt en 35-arks automatisk dokumentfremfører til nem scanning og kopiering af dokumenter på flere sider. Den har også komplette, enkeltstående faxfunktioner og Ethernet-tilslutning for nem netværksopkobling ud over Wi-Fi og USB.

En computerskærm og kontorprinter står på et skrivebord med en stol foran skærmen.

Canon MAXIFY GX7050 klarer alt med lethed i forbindelse med store mængder dokumenter i professionel kvalitet. Et komplet sæt blæktanke er velegnet til op til 6.000 sider i sort/hvid eller op til 14.000 sider i farver2, op til henholdsvis 9.000 og 21.000 i økonomifunktion (Economy Mode)3. Tid for første print er kun syv sekunder, og den har en automatisk dokumentfremfører til 50 ark og dobbelte inputbakker til 250 ark plus en bakke til 100 ark på bagsiden. Dens evne til at scanne dobbeltsidede dokumenter i en enkelt arbejdsgang kan være en ægte tidsbesparer.

Hvis dit job kræver print i høj kvalitet og masser af det, er en førsteklasses løsning som f.eks. Canon MAXIFY GX6050 eller MAXIFY GX7050 et godt valg. Begge modeller gør det nemt at printe, scanne og fotokopiere med 6,9 cm vipbare touchscreens i farve samt 50-arks automatiske dokumentfremførere. MAXIFY GX7050 har også en ekstra fremføringsbakke, der giver den en samlet fremføringskapacitet på 600 ark samt direkte faxfunktioner og dobbeltsidet scanning.

Den bedste printer til familier og studerende

En mand sidder ved et bord og arbejder ved en bærbar computer. Ved siden af står der en Canon-printer med et ark papir i printbakken.

Printeren i Canon PIXMA TR4650-serien er ideel til travle familier med børn i skolealderen samt studerende. Den har en lang række funktioner, herunder en scanner og automatisk dokumentfremfører samt enkeltstående faxfunktioner og automatisk dupleksprint.

Hvis du har børn i skolealderen i familien, vil du gerne have en printer, der er nem at bruge til regelmæssige print af opgaver, men som også tilbyder en række kreative muligheder. For studerende og mindre børn samt resten af familien gør en indbygget scanner det nemt at kopiere dokumenter og illustrationer og uploade dem til mobile enheder eller cloud-tjenester, når det er nødvendigt.

Den prisbillige Canon PIXMA TR4650-serie leveres komplet med en 20-arks automatisk dokumentfremfører, der forenkler scanning og kopiering, og den har en automatisk dupleksfunktion til dobbeltsidet print. Den understøtter økonomiske og højtydende XL-patroner – ideelt til studerende på et budget, der skal printe i store volumener, f.eks. når de printer deres afhandling.

For yderligere at reducere driftsomkostningerne giver den førsteklasses Canon PIXMA G3560- og Canon PIXMA G2570-serie dig fordelene ved Canons MegaTank-system med genopfyldelige blæktanke, herunder langtidsholdbar blækkapacitet for effektivt print og mindre nedetid.

Den bedste printer til fotoprint

En Canon PIXMA-printer og forskellige farveprint på et træbord.

Med sort pigmentblæk og fem farvestofbaserede blæktanke til flot farvegengivelse producerer Canon PIXMA TS8350a-serien dokumenter med perfekt tekst og grafik samt enestående fotoprint i høj kvalitet. Den er en fremragende all-rounder og meget intuitiv at bruge med en 10,8 cm touchscreen i farver.

Hvis du er fotografstuderende eller en ivrig hobbyfotograf, er der intet bedre end at se dine fotos på print i stedet for blot på skærmen. Fotoprint bevarer særlige lejligheder og minder i en varig form og er også en god gave til venner og familie. Selv hvis du kun en gang imellem vil printe fotos, giver en printer, der kan lave glossy fotoprint, dig mere øjeblikkelige resultater end ved at bestille print online, og den giver en kreativ kontrol over processen.

Den stilfulde, Wi-Fi-aktiverede Canon PIXMA TS8350a 3-i-1-printer bruger seks separate blæktanke til at producere farverige fotoprint i høj kvalitet samt sort/hvid- og farvedokumenter i høj kvalitet, hvilket gør den til en god all-rounder. Den kan producere billeder uden kant i høj kvalitet i størrelser op til A4, så du virkelig kan sætte pris på alle detaljerne.

Et billede set ovenfra af en Canon-printer og et kamera omgivet af en montage af farverige landskabs-, rejse- og portrætprint.

Canon PIXMA G650 er en MegaTank-printer med genopfyldelige blæktanke, der er en ideel printer til store mængder fotoprint på sidestørrelser op til A4 uden kant. De seks farvestofbaserede blæktanke omfatter cyan, magenta, gult og sortsamt rødt og gråt blæk for at udvide farveskalaen og muliggøre uovertruffen sort/hvidt fotoprint.

En Canon-printer og -skærm på et træbord. På væggen ovenfor er der 11 farverige indrammede print med mad.

Med uovertruffen fotokvalitet på glossy og skinnende fotopapir er Canon PIXMA PRO-200 enhver fotografs drøm. Den har otte forskellige farvestofbaserede blæktanke, der giver en virkelig perfekt farvegengivelse og de fineste nuancer samt dramatiske sort/hvid-fotoprint.

For at opnå en MegaTank-fordel, der reducerer de samlede omkostninger ved fotoprint, bruger 3-i-1-printeren Canon PIXMA G650 et udvidet udvalg af seks farvestofbaserede blæktanke til forbedret farver og gråtoner. Et sæt blækflasker er tilstrækkeligt til op til 3.800 6x4" fotoprint i professionel farvekvalitet med fotos uden kant i størrelser op til A4. Til dokumentprint er et sæt blækflasker nok til op til 3.700 A4-sider i sort/hvid eller op til 8.000 A4-sider i farver2.

Hvis du vil gå stort på dit fotoprint og skabe A3+ (33x43 cm) print til kant til udstilling og salg af dine print på messer og gallerier, leverer Canon PIXMA PRO-200 uovertruffen fotoprintkvalitet på glossy og skinnende fotopapir takket være de otte farvestofbaserede blæktanke. For mat fotopapir og Fine Art-medier er Canon imagePROGRAF PRO-300 en professionel A3+-fotoprinter, der er førende i sin klasse, og som bruger 10 pigmentbaserede blæktanke for det ultimative inden for farveintensitet og -gengivelse. Begge disse fotoprintere kan også fremstille bannere og panoramaprint på op til 99 cm i længden.

Den bedste printer til kunst og papirklip

En printer står på et skrivebord og printer et stiliseret billede af en sommerfugl, hvor hænder står klar til at tage det op fra bakken. Ved siden af den er der flere pakker printerpapir og farverige sommerfugleudskæringer.

Få mest muligt ud af magnetisk papir og dobbeltsidet mat fotopapir med Canon PIXMA TS5350a-serien. Det er en effektiv printer til projekter, der giver fuld kontrol til kreative folk i alle aldre.

Der findes masser af kreativ underholdning til alle aldre med en Canon-printer, lige fra børneprojekter til tilpassede lykønskningskort, festinvitationer, takkekort og meget mere. I Canons Creative Park-app kan du i 'Kids'-afsnittet (Børn) finde farvelægningssider, labyrinter og andre printbare aktiviteter, der kan downloades gratis. Du kan endda give dit printbare indhold et personligt præg ved at bruge redigeringsfunktionen til at tilpasse skabelonerne.

For ekstra spænding er der en bred vifte af printbare spil på Canon Creative Park-websiden, herunder bingo, ringspil og dit helt eget skakspil. Disse kan nemt printes hjemme og er lige så sjove at lave som at spille. Der er også et stort udvalg af papirklip og 3D-modeller, der kan printes, herunder legetøj og dyr.

Canon PIXMA TS5350a-serien og Canon PIXMA TS7450-serien er begge ideelle til kunstneriske projekter med mulighed for at printe på en række medier fra magnetisk papir til dobbeltsidet mat fotopapir.

Som en førsteklasses løsning er Canon PIXMA G650 med sine seks farvestofbaserede blæktanke og genopfyldelige MegaTank-system lige så velegnet til kunst og håndværk som til fotoprint i topkvalitet.

Der er noget for enhver smag i Canons udvalg af inkjetprintere. Uanset om du er ung eller ung i hjertet, studerende, en dedikeret forælder eller en travl professionel, finder du en Canon-printer, der passer til dine behov.

Hvis du vil have mere vejledning i, hvilke printere der passer til dine behov, kan du prøve Canon-printervælgeren.


Skrevet af Matthew Richards og Alex Summersby

 1. Sidekapacitet er den estimerede værdi baseret på Canons individuelle testmetode vha. ISO/IEC 29103-diagrammet og kontinuerlig printsimulering med udskiftning efter den indledende opsætning.
 2. Sidekapacitet er den estimerede værdi baseret på Canons individuelle testmetode vha. ISO/IEC 24712-diagrammet og kontinuerlig printsimulering med udskiftning efter den indledende opsætning.
 3. Økonomifunktionen (Economy Mode) reducerer forbruget af blæk ved at reducere tætheden, og der kan printes 50 % flere sider end i standardfunktion.

Relaterede produkter

Relaterede artikler

 • A woman sits working at a laptop, with a Canon MegaTank printer on the desk next to her.

  PRINT

  MegaTank-printere til virksomheder

  Sådan kan kvalitet og lave driftsomkostninger ved MegaTank-printere være en fordel for virksomheden.

 • En sort Canon SELPHY CP1500, en grøn Canon SELPHY Square QX10, en Canon Zoemini S2 i Teal og Canon Zoemini 2 i Rose Gold er spredt ud på en grå baggrund, omgivet af print, klistermærker og tilbehør.

  KREATIVT PRINT

  De bedste bærbare Canon-printere

  Udforsk Canons udvalg af kompakte printere for at finde ud af, hvad der passer til dig.

 • A top-down image of a Canon PIXMA printer outputting a large photo print. A phone displaying a camera roll is on the desk beside it.

  PRINT

  De bedste Canon-printere til fotos

  Uanset om du vil vise dine fotos i en ramme, i en scrapbog eller på et klistermærke, skal du finde den printer, der passer bedst til dine kreative behov.

 • En ung mand med ryggen til kameraet læner sig op ad et skrivebord, hvor der står en Canon PIXMA-printer, planter og kontorartikler.

  PRINT

  De bedste printere til studerende

  Alle studerende har brug for en printer – find de bedste, prisbillige muligheder, der passer til dine behov.