PRINT

Vælg den printer til hjemmet, der passer bedst til dine behov

Uanset om du vil have en printer til hele familien, til hjemmekontoret eller til papirklip og printe fotos, er der en Canon-printer, der passer til dine behov og dit budget.
En kvinde kigger på en stak papirer, en Canon PIXMA-printer og andre kontorartikler, der ligger på bordet.

Det kan være svært at vælge den printer, der passer bedst til dine behov. Nogle af os har kun brug for at printe af og til, mens andre kan være en del af en travl familie, der gerne vil kunne have tillid til, at printeren kan klare alt fra enkle sort/hvid- og farvedokumenter til hjemmearbejde, papirklip, hobbyprojekter og glossy fotoprint.

Trådløse printere er blevet uundværlige. De gør det enkelt at scanne og printe via bærbare computere, smartphones og tablets. Muligheden for at scanne og printe direkte fra clouden er også en vigtig faktor, så man klare nutidens og fremtidens hybridarbejde.

En anden ting, der skal tages i betragtning, er, at patronbaserede inkjet-printere kan være mere omkostningseffektive til lejlighedsvis print, hvorimod MegaTank-printere med deres flasker med genopfyldigt blæk vil reducere de samlede ejeromkostninger ved print af større volumener.

Læs videre for at finde ud af, hvilke Canon-printere der kan være det bedste valg for dig.

Den bedste printer til almindeligt print i hjemmet

En bærbar computer og en Canon PIXMA-printer står på et træbord i et hjem med en sort lampe med udsigt over printeren.

Både Canon PIXMA TS7650i og PIXMA TS7750i giver dig mulighed for at tilmelde dig PIXMA Print Plan1. Denne abonnementsbaserede service overvåger automatisk printerens blækniveau via internettet og sikrer, at du får udskiftningspatroner leveret direkte til døren, før du løber tør.

En alsidig printer til børn, studerende og det almindelige familieliv skal være økonomisk overkommelig og nem at bruge. Vi starter i det enkle med Canon PIXMA TS3450-serien, der er ekstremt nem at installere og bruge, og den bruger kun to FINE-blækpatroner (sort og trefarvet) – med muligheden for patroner med høj kapacitet, der giver endnu større omkostningseffektivitet.

PIXMA TS3450-serien er en kompakt og let printer, men den har en indbygget scanner til scanning og kopiering. Ud over dokumenter i høj kvalitet kan den printe fotos uden kant i formaterne 6x4", 5x5" og 7x5". Den har også indbygget Wi-Fi-tilslutning, så du kan printe fra overalt i hjemmet ved hjælp af din computer, smartphone eller tablet.

PIXMA TS7650i, der tager skridtet videre med ydeevne, alsidighed og brugervenlighed, den har et kompakt design, der passer til hjemmet, men er fyldt med nyttige funktioner og produktivitetsfordele. Nye printerpatroner med indbyggede printhoveder giver hurtige printhastigheder på ca. 15 ipm (sider/min.) i sort/hvid og 10 ipm i farve. Den har også et nyudviklet sort pigmentblæk, hvilket gør den til den første Canon-printer til hjemmet med samme holdbarhed som Canon-virksomhedsprintere. Kopiering med et enkelt tryk sker på samme hurtige måde, og du kan også scanne direkte til en smartphone eller tablet ved hjælp af en QR-kode, der vises på touchscreenen. PIXMA TS7750i omfatter en automatisk dokumentfremfører for nemmere scanning og kopiering af dokumenter på flere sider. Desuden kan du med et strømlinet Switch UI-brugerinterface nemt skifte mellem forskellige livsstils-, studie- og arbejdsopgaver.

En person sidder ved et træbord med en skærm, et tastatur og en Canon-printer på. Der sidder forskellige små ark papir fast på væggen over skrivebordet med noter på.

Canon PIXMA G2570-serien har fire modeller med meget lave driftsomkostninger, der giver meget lave samlede ejerskabsomkostninger. Canon PIXMA G3570-serien, der ses her, har en scanner og Wi-Fi-forbindelse. Alle er nemme at bruge og vedligeholde med hurtige dokumentprinthastigheder og høj sidekapacitet fra genopfyldelige MegaTank-blæktanke, hvilket betyder, at de er fantastiske til alt fra allround-familiebrug til hjemmekontoret.

Hvis du printer meget hjemmefra, er der et tidsbesparende og økonomisk alternativ til at købe og udskifte blækpatroner. Canons udvalg af MegaTank-inkjetprintere med genopfyldelige blæktanke har blæktanke med høj kapacitet i stedet for patroner. Blæktankene indeholder nok blæk til op til 6.000 A4-ark i sort/hvid eller op til 7.700 farvesider.2

De er lidt dyrere end nogle patronbaserede printere, men driftsomkostningerne er meget lavere. Når du skal fylde blækbeholderne igen, er det hurtigt, nemt og uden spild. Blækket tilføres fra flaskerne ved hjælp af tyngdekraften uden at klemme dem sammen, og flaskerne har nøgledyser for at fjerne risikoen for at putte den forkerte farve i den forkerte beholder.

Canon PIXMA G2570-serien af printere er også hurtige og printer sider ved 11 ipm (sider/min.) i sort/hvid og 6 ipm (sider/min.) i farve. Canon PIXMA G1530 er en enkeltfunktionsprinter, mens Canon PIXMA G2570 tilføjer en indbygget scanner, og Canon PIXMA G3570-serien har både en scanner og Wi-Fi-forbindelse. Canon PIXMA G4570 tilføjer også en 35-arks automatisk dokumentfremfører og en funktion til direkte fax.

Den bedste printer til hjemmet og medarbejdere på mindre kontorer

En Canon MegaTank-printer på et træbord på et lille kontor. I baggrunden ses flere mennesker i arbejde.

Canon MAXIFY GX4050 er velegnet til både små kontorer og hjemmekontorer og har en touchscreen på 6,9 cm, Ethernet- og Wi-Fi-tilslutning og en automatisk dokumentfremfører til 35 ark og et trevejs papirfremføringssystem, så du kan have forskellige bakker klar til forskellige output. Den automatiske dupleksfunktion gør også dobbeltsidet print nemt.

Mange mennesker arbejder hjemmefra, i det mindste en del af tiden, og de har brug for en mere forretningsfokuseret printer, der kan multitaske forskellige job. Canons MAXIFY-serie, der er designet til hurtigt dokumentprint i høj kvalitet, passer perfekt og er også et godt valg til et lille kontor. Canons MAXIFY GX-serie af printere er MegaTank-modeller med endnu lavere driftsomkostninger på grund af den højere farvesidekapacitet.

Canon MAXIFY GX3050 er et smart og budgetvenligt valg. Det er en hurtig 3-i-1-printer, der er ideel til at behandle forretningsdokumenter, og som printer sider i sort/hvid ved op til 19 ipm (sider/min.) og farvesider ved op til 13 ipm (sider/min.). Du kan holde øje med status for printjob, udføre enkeltstående kopieringsopgaver og kontrollere printerstatus med en 3,4 cm LCD-skærm og et interface med enkle trykknapper. Den har en 250-arks papirkassette foran, en ekstra 100-arks arkfremfører bagpå og en flad bakke til tykkere medier. Den har også automatisk dupleksprint og Wi-Fi-tilslutning.

Canon MAXIFY GX4050 har alt dette og meget mere, hvor der er tilføjet en touchscreen i farver på 6,9 cm samt en 35-arks automatisk dokumentfremfører til nem scanning og kopiering af dokumenter på flere sider. Den har også komplette, enkeltstående faxfunktioner og Ethernet-tilslutning for nem netværksopkobling ud over Wi-Fi og USB.

En kvinde sidder ved en bærbar computer ved et træbord. Ved siden af hende på bordpladen står der en Canon MAXIFY-printer.

Canon MAXIFY GX1050 og MAXIFY GX2050 er meget virksomhedsorienterede. Ligesom PIXMA TS7650i og PIXMA TS7750i har de en vedligeholdelsestank, der kan udskiftes af brugeren, og som er hurtig og nem at skifte ud. Hvis og når vedligeholdelsestanken er fuld, forhindrer den de udgifter og den nedetid, der er forbundet med at skulle sende printeren væk for at blive serviceret.

Når pladsen er begrænset, er Canon MAXIFY GX1050 et klogt valg. Selvom printeren er relativt kompakt og let, er den spækket med funktioner og er designet specifikt til at opfylde og overgå hybridarbejderes behov. Du kan tildele komplicerede, men ofte gentagne opgaver til touchscreenen, der kan tilpasses, hvilket muliggør problemfri integration mellem arbejde hjemme og på kontoret. MAXIFY GX1050 er med fuld frontbetjening, så den kan bruges i små rum og op mod en væg eller et skab. I forretningsøjemed er printkvaliteten meget høj og særligt robust, og de fire pigmentbaserede blæktypers sammensætning er designet til at modstå udtværing og give mulighed for brug af overstregningstuscher. MAXIFY GX2050 omfatter en ADF og fax til scanning, kopiering og fax af dokumenter med flere sider.

Hvis dit job kræver print i høj kvalitet og masser af det, er en førsteklasses løsning som f.eks. Canon MAXIFY GX6050 eller MAXIFY GX7050 et godt valg. Begge modeller gør det nemt at printe, scanne og fotokopiere med 6,9 cm vipbare touchscreens i farve samt 50-arks automatiske dokumentfremførere. MAXIFY GX7050 har også en ekstra fremføringsbakke, der giver den en samlet fremføringskapacitet på 600 ark samt direkte faxfunktioner og dobbeltsidet scanning.

Den bedste printer til familier og studerende

En mand sidder ved et bord og arbejder ved en bærbar computer. Ved siden af står der en Canon-printer med et ark papir i printbakken.

Printeren i Canon PIXMA TR4650-serien er ideel til travle familier med børn i skolealderen samt studerende. Den har en lang række funktioner, herunder en scanner og automatisk dokumentfremfører samt enkeltstående faxfunktioner og automatisk dupleksprint.

Hvis du har børn i skolealderen i familien, vil du gerne have en printer, der er nem at bruge til regelmæssige print af opgaver, men som også tilbyder en række kreative muligheder. For studerende og mindre børn samt resten af familien gør en indbygget scanner det nemt at kopiere dokumenter og illustrationer og uploade dem til mobile enheder eller cloud-tjenester, når det er nødvendigt.

Den prisbillige Canon PIXMA TR4650-serie leveres komplet med en 20-arks automatisk dokumentfremfører, der forenkler scanning og kopiering, og den har en automatisk dupleksfunktion til dobbeltsidet print. Den understøtter økonomiske og højtydende XL-patroner – ideelt til studerende på et budget, der skal printe i store volumener, f.eks. når de printer deres afhandling.

For yderligere at reducere driftsomkostningerne giver den førsteklasses Canon PIXMA G3560- og Canon PIXMA G2570-serie dig fordelene ved Canons MegaTank-system med genopfyldelige blæktanke, herunder langtidsholdbar blækkapacitet for effektivt print og mindre nedetid.

Den bedste printer til fotoprint

Et billede set ovenfra af en Canon-printer og et kamera omgivet af en montage af farverige landskabs-, rejse- og portrætprint.

Canon PIXMA G650 er en MegaTank-printer med genopfyldelige blæktanke, der er en ideel printer til store mængder fotoprint på sidestørrelser op til A4 uden kant. De seks farvestofbaserede blæktanke omfatter cyan, magenta, gult og sortsamt rødt og gråt blæk for at udvide farveskalaen og muliggøre uovertruffen sort/hvidt fotoprint.

En Canon-printer og -skærm på et træbord. På væggen ovenfor er der 11 farverige indrammede print med mad.

Med uovertruffen fotokvalitet på glossy og skinnende fotopapir er Canon PIXMA PRO-200 enhver fotografs drøm. Den har otte forskellige farvestofbaserede blæktanke, der giver en virkelig perfekt farvegengivelse og de fineste nuancer samt dramatiske sort/hvid-fotoprint.

Hvis du er fotografstuderende eller en ivrig hobbyfotograf, er der intet bedre end at se dine fotos på print i stedet for blot på skærmen. Fotoprint bevarer særlige lejligheder og minder i en varig form og er også en god gave til venner og familie. Selv hvis du kun en gang imellem vil printe fotos, giver en printer, der kan lave glossy fotoprint, dig mere øjeblikkelige resultater end ved at bestille print online, og den giver en kreativ kontrol over processen.

Den stilfulde, Wi-Fi-aktiverede PIXMA TS8750 3-i-1-printer bruger seks separate blæktanke til at producere farverige fotoprint i høj kvalitet samt sort/hvid- og farvedokumenter i høj kvalitet, hvilket gør den til en god all-rounder. Den kan producere billeder uden kant i høj kvalitet i størrelser op til A4, så du virkelig kan sætte pris på alle detaljerne. Den bygger på succesen med den alsidige PIXMA TS8350a-serie og forenkler Wi-Fi-opsætningen ved hjælp af de oplysninger, der allerede findes på din smartphone, og den omfatter nem Wi-Fi Direct-tilslutning med en QR-kode, der vises på farve-touchscreenen. Du kan også nemt skifte mellem livsstils-, arbejds- og studieopgaver takket være Switch UI-interfacet.

For at opnå en MegaTank-fordel, der reducerer de samlede omkostninger ved fotoprint, bruger 3-i-1-printeren Canon PIXMA G650 et udvidet udvalg af seks farvestofbaserede blæktanke til forbedrede farver og gråtoner. Et sæt blækflasker er tilstrækkeligt til op til 3.800 6x4" fotoprint i professionel farvekvalitet med fotos uden kant i størrelser op til A4. Til dokumentprint er et sæt blækflasker nok til op til 3.700 A4-sider i sort/hvid eller op til 8.000 A4-sider i farver3.

Hvis du vil gå stort på dit fotoprint og skabe A3+ (33x43 cm)-print til kant til udstilling og salg af dine print på messer og gallerier, leverer Canon PIXMA PRO-200 uovertruffen fotoprintkvalitet på glossy og skinnende fotopapir takket være de otte farvestofbaserede blæktanke. For mat fotopapir og Fine Art-medier er Canon imagePROGRAF PRO-300 en professionel A3+-fotoprinter, der er førende i sin klasse, og som bruger 10 pigmentbaserede blæktanke for det ultimative inden for farveintensitet og -gengivelse. Begge disse fotoprintere kan også fremstille bannere og panoramaprint på op til 99 cm i længden.

Den bedste printer til kunst og papirklip

En printer står på et skrivebord og printer et stiliseret billede af en sommerfugl, hvor hænder står klar til at tage det op fra bakken. Ved siden af den er der flere pakker printerpapir og farverige sommerfugleudskæringer.

Få mest muligt ud af magnetisk papir og dobbeltsidet mat fotopapir med Canon PIXMA TS5350a-serien. Det er en effektiv printer til hobbyprojekter, der giver fuld kontrol til kreative folk i alle aldre.

Der findes masser af kreativ underholdning til alle aldre med en Canon-printer, lige fra børneprojekter til tilpassede lykønskningskort, festinvitationer, takkekort og meget mere. I Canons Creative Park-app kan du i 'Kids'-afsnittet (Børn) finde farvelægningssider, labyrinter og andre printbare aktiviteter, der kan downloades gratis.

Canon PIXMA TS5350a-serien og Canon PIXMA TS7450-serien er begge ideelle til kunstneriske projekter med mulighed for at printe på en række medier fra magnetisk papir til dobbeltsidet mat fotopapir. Det samme gælder PIXMA TS7650i og PIXMA TS7750i, som kombinerer udtværingsfrit sort pigmentblæk og tre farvestofbaserede cyan, magenta og gule farveblæk.

Som en førsteklasses løsning er Canon PIXMA G650 med sine seks farvestofbaserede blæktanke og genopfyldelige MegaTank-system lige så velegnet til kunst og håndværk som til fotoprint i topkvalitet.

Der er noget for enhver smag i Canons udvalg af inkjetprintere. Uanset om du er ung eller ung i hjertet, studerende, en dedikeret forælder eller en travl professionel, finder du en Canon-printer, der passer til dine behov.

Hvis du vil have mere vejledning i, hvilke printere der passer til dine behov, kan du prøve Canon-printervælgeren.


Skrevet af Matthew Richards og Alex Summersby

 1. PIXMA Print Plan stilles kun til rådighed for bosiddende i Belgien, Danmark, Finland, Frankrig, Holland, Irland, Italien, Norge, Schweiz, Spanien, Storbritannien, Sverige, Tyskland og Østrig.
 2. Sidekapacitet er den estimerede værdi baseret på Canons individuelle testmetode vha. ISO/IEC 29103-diagrammet og kontinuerlig printsimulering med udskiftning efter den indledende opsætning.
 3. Sidekapacitet er den estimerede værdi baseret på Canons individuelle testmetode vha. ISO/IEC 24712-diagrammet og kontinuerlig printsimulering med udskiftning efter den indledende opsætning.

Relaterede produkter

Relaterede artikler

 • PRINT

  De bedste printere til studerende

  Alle studerende har brug for en printer – find de bedste, prisbillige muligheder, der passer til dine behov.

 • TIPS TIL PRINT

  Den bedste printer til hjemmekontoret

  Gør det nemt at arbejde hjemmefra med Canon PIXMA- og MAXIFY-printere.

 • PRINT

  De bedste Canon-printere til fotos

  Uanset om du vil vise dine fotos i en ramme, i en scrapbog eller på et klistermærke, skal du finde den printer, der passer bedst til dine kreative behov.

 • TIPS TIL PRINT

  Ofte stillede spørgsmål om printer, blæk og papir

  Canon-ekspert Suhaib Hussain besvarer almindelige spørgsmål om printerteknologi, blæk og papir.