KREATIVT PRINT

Hav det sjovt med print: Fem grunde til, at du har brug for en kompakt fotoprinter

Uanset om du er ung eller blot ung i hjertet, er der en lang række kreative måder at vise og dele dine instant-print på.
En samling kompakte Canon-fotoprintere i forskellige farver på en træhylde.

Fra børn til bedsteforældre og alle derimellem – vi er alle snap-glade i disse dage. De fleste af os har tusindvis af fotos på vores smartphones, som vi aldrig ser på, og dyrebare minder går ofte tabt i store fotobiblioteker.

Med en kompakt fotoprinter kan du lave øjeblikkelige print, der holder hele livet*. Derudover kan du printe, når du vil, og gøre dine særlige øjeblikke levende, uanset hvor du er.

Når du har printet dine yndlingsbilleder, er der så meget, du kan gøre med dem – lige fra at lave personlige fotogaver til dem, du holder af, til at fylde scrapbøger med indretningsidéer eller endda dyrebare rejseminder.

Her er fem måder at være kreativ på med din kompakte Canon-fotoprinter.

1. Skræddersyede gaver og kort

En kompakt Canon-printer på en hvid overflade ved siden af et indrammet billede af et smilende barn.

Canon SELPHY CP1500 er ideel til optagelse og deling af livets vigtige milepæle. Den kan printe fotos i postkortstørrelse i professionel kvalitet (KP-36IP, 100x148 mm), der passer perfekt til standardrammer, så du kan skabe personlige gaver af mindeværdige øjeblikke, som du kan sende til familie og venner.

Hænder, der holder en tablet, der viser et billede af et smilende par med en QR-kode i hjørnet og redigeringsmulighederne i SELPHY Photo Layout-appen.

Du kan tilføje stempler eller filtre til dine billeder i Canon SELPHY Photo Layout-appen eller endda generere en QR-kode, der kan føjes til invitationer, der linker til begivenhedens placering.

Det er meningen, at fotos skal deles og nydes, og den brugervenlige Canon SELPHY CP1500 er ideel til at forvandle dine yndlingsbilleder til gaver, postkort og klistermærker.

SELPHY CP1500 fås i tre farver og har et elegant, moderne design og en 8,9 cm LCD-farveskærm med enkel QR-tilslutning. Ud over at fungere problemfrit med smartphones og andre Apple- og Android-enheder via Wi-Fi har den en SDXC-kortholder til print af billeder, der er gemt på hukommelseskort, samt en USB-C-port til nem tilslutning til kameraer og flashdrev.

SELPHY CP1500 kan printe postkort, der er klar til afsendelse, med adresselinjer på bagsiden, som er ideelle til at sende fotos til dem, du holder af, og som derefter kan monteres i en ramme eller udstilles på køleskabet.

Mulighederne for klistermærker i mini- og kreditkortstørrelse betyder også, at du kan tilføje flair til lykønskningskort og fødselsdagsinvitationer. Du kan tage et snapshot af dit barn, der leger med en gave, som det har fået, printe det som et klistermærke og sætte det ind i et takkekort. Det er et dejligt personligt præg og vil vise modtageren, hvor godt deres gave er blevet taget imod.

2. Kreative måder at organisere på

En lille pige printer et ark miniklistermærker fra en kompakt Canon-printer. Ved siden af printeren er der et penalhus fyldt med ting.

Brug Canon SELPHY CP1500-printeren til at printe personlige navneskilte til skolebøger og -mapper.

Et par hænder sætter omhyggeligt et klistermærke med billedet af en lille pige, der løber, på en grøn vandflaske.

Du kan printe på klistermærkepapir i kvadratisk format (KC-18IS, 54 x 54 mm), kreditkortstørrelse (KC-18IF, 54 x 86 mm) eller ministørrelse (KC-18IL, 22 x 17,3 mm), så du kan putte dine print på madkasser eller vandflasker med det samme.

De fleste af os ville elske at være mere organiserede, men er ikke sikre på, hvordan vi skal gøre det. Travle forældre har ikke kun deres egne hektiske tidsplaner at holde øje med, men også deres børns. Canon SELPHY CP1500 er det perfekte værktøj til at hjælpe familier med at tage kontrollen tilbage.

Denne smarte og elegante kompakte printer printer postkort på blot 41 sekunder samt klistermærker i forskellige størrelser. På ingen tid har du navneskilte til skolebøger og penalhuse og etiketter til dine køkkenbeholdere og din familiekalender.

Du kan endda printe ID-fotos, oprette personlige bogmærker og dele links med print af QR-kode via Canon SELPHY Photo Layout-appen.

3. Nem oprettelse af scrapbøger

Hænder sætter fotografier fast i en åben rejsedagbog, der er omgivet af billeder, tape og små tryksager.

Canon SELPHY Square QX10 printer selvklæbende print i høj kvalitet på blot 43 sekunder – perfekt til rejsedagbøger.

De åbne sider i en scrapbog, der viser billeder af katte ved siden af en kompakt Canon-printer.

Gør din scrapbog levende med beskrivelser, tegninger og andre minder.

Hvorfor ikke lave en scrapbog om en særlig begivenhed, en ferie eller endda dit første kæledyr, der leger? Det kan være meget givende, og det er en aktivitet, der kan nydes i alle aldre.

Det kompakte og brugervenlige Canon SELPHY Square QX10 fremstiller 68 x 68 mm kvadratiske fotoprint med en kant, så du kan tilføje dine egne håndskrevne billedtekster. Den fås i fire stilfulde farver og bruger en patron, der ikke sviner, og leveres komplet med klistermærkepapir (XS-20L).

Tilslutning til Canon SELPHY Photo Layout-appen giver dig mulighed for at være endnu mere kreativ med dine billeder med mulighed for at tilføje filtre, kanter, overlejringer og meget mere.

4. Pift dit rum op

En hånd, der holder en Canon Zoemini 2 kompakt fotoprinter med to runde fotoklistermærker, der dukker op fra den.

Sæt dit præg på dit rum med Canon Zoemini 2 i lommestørrelse. Canon ZINK TM 1.3" Pre-Cut Circle Sticker Paper gør det muligt at forvandle dine foretrukne selfies til runde klistermærker til spejle og opslagstavler.

Hænder, der klipper miniprint ud til en opslagstavle.

Hvis du bor på kollegieværelse, er miniprint en pæn og omkostningseffektiv måde at tilføre personlighed til det, der ofte er et kedeligt rum.

Uanset om du er teenager, der bor sammen med dine forældre, studerende på universitetet eller den stolte ejer af dit første hjem, er det altid sjovt at gøre dit rum til dit eget.

Den bærbare Canon Zoemini 2-printer er lille nok til at have i en ekstra lomme, og den kører på et internt genopladeligt batteri. Der er intet rod og intet spild takket være ZINK-teknologien (Zero INK), så alt, hvad du behøver, er papir, som fås i pakker med 20 eller 50 ark.

Hvorfor ikke printe dine yndlingsbilleder og hænge dem op på en snor langs væggene i soveværelset eller stuen? Intet slår billeder af familie og venner, når du vil omgive dig selv med ting, der får dig til at smile.

Canons specialudviklede ZINK-fotopapir har en aftagelig (og genanvendelig) bagside, så du også kan sætte dine print fast i en dagbog, scrapbog eller på en opslagstavle. Det er også en sjov måde at tilpasse studiebøger eller mobiltelefoncovers på.

5. Instant-print til deling

To personer, der er fotograferet bagfra, tager en selfie med et Canon mini-fotoprinterkamera.

Canon Zoemini S2 har samme Bluetooth-forbindelse som Canon Zoemini 2, så du kan printe fotos direkte fra din smartphone – praktisk til øjeblikkelig deling.

Hænder, der holder en telefon, mens der tilføjes klistermærker til et billede i Canon Mini PRINT-appen.

Sæt dit eget præg på dine billeder med sjove rammer og klistermærker i Canon Mini Print-appen.

Hvis du er ude med vennerne, på weekendtur eller til en fest eller festival, er Canon Zoemini S2 den perfekte ledsager. Den er kompakt og let og har den samme batteridrevne ZINK-teknologi og 3 x 2"-papirformat som Canon Zoemini 2, og den omfatter et indbygget digitalkamera med spejl og ringlys til perfekte selfies, som du kan printe på mindre end et minut.

Det betyder, at du kan dele fysiske billeder med personer, du møder eller ikke ser særlig ofte – en ny ven på en festival måske, eller en hjælpsom rejseguide, du lige har været på en tur med – og give dem noget at tage med hjem som et minde.

Derudover giver Canon Mini Print-appen dig mulighed for at tilpasse dine billeder med filtre, specialeffekter, tegninger og tekst. Du kan også bruge appen til at printe billeder fra Facebook, Instagram, Google Fotos, DropboxTM og iCloud, og det er gratis at downloade fra App Store og Google Play.

I sidste ende er Canons kompakte printere meget alsidige og gør det muligt at udføre alle slags projekter, uanset hvor i livet du befinder dig. Print kan være vidunderligt sjovt, når du opdager kreative måder at bruge dine fotos på.

* Ved opbevaring i et album. Baseret på accelereret test, forudsat en temperatur på 23 °C og en luftfugtighed på 50 %

Dropbox er et varemærke tilhørende Dropbox, Inc.

Skrevet af Matthew Richards

Relaterede produkter

 • Printere til hjemmet

  SELPHY CP1500

  Skab yderst holdbare print i flotte farver på få sekunder med denne brugervenlige, kompakte fotoprinter.
 • Printere til hjemmet

  SELPHY CP1300

  Elegant og bærbart for smukke trådløse print og ID-fotos fra kompatible mobile enheder og kameraer.
 • Printere til hjemmet

  SELPHY SQUARE QX10

  Gem dine særlige minder som smukt udformede print, som du kan lave hvor som helst, trådløst.
 • Printere til hjemmet

  Canon Zoemini 2

  Få øjeblikkelige print fra din smartphone når som helst og hvor som helst med den batteridrevne Zoemini 2-printer i lommeformat.
 • Instant-kameraer og printere i ét i lommestørrelse

  Canon Zoemini S2

  Tag bedre selfies med en kameraprinter i lommestørrelse, komplet med spejl, ringlys, fjernudløser og live-visning.
 • Relaterede artikler