PRINT

Smarte måder at bruge din trådløse printer på

Med en trådløs Canon-printer og Canon-apps kan du printe alt, hvad du vil, fra hvor som helst med en Wi-Fi-tilslutning og holde styr på arbejdet, studierne og hjemmeadministration fra din smartphone. Opdag de mange muligheder.
En person bruger Easy-PhotoPrint Editor-appen på en tablet til trådløst at printe et billede af en familie på en Canon PIXMA-printer på et skrivebord.

Alle kontorer og klasseværelser har brug for en printer – og efterhånden som tiderne ændrer sig, og flere af os vælger at arbejde og studere hjemmefra, har alle hjem også brug for en.

En af de bedste ting ved at arbejde hjemmefra er, at du kan arbejde i det rum, der er mest bekvemt for dig. Hvis du tilføjer en trådløs og cloud-aktiveret printer, behøver du ikke sidde ved siden af din printer – du kan printe fra et hvilket som helst sted. Så hvis du vil arbejde på sofaen om morgenen og gå ud i haven for at få noget solskin om eftermiddagen, kan du det. Send dine dokumenter til print, når du er klar, og hent dem, når du har brug for dem.

En bruger holder en smartphone, der viser en skærm, der opretter forbindelse til en printer i Canon PIXMA G3570-serien via Wi-Fi.

Canons trådløse printere er nemme at konfigurere og nemme at bruge. Med Wi-Fi-tilslutning og apps som f.eks. Canon PRINT-appen kan du styre dine printerfunktioner fra din smartphone eller tablet – mere om det senere. Opsætningen er ligetil ved hjælp af smartphone-appen eller Canons online supportguide – du skal blot finde printerens modelnummer og følge den trinvise guide.

Trådløst print til det smarte hjem

En person kigger på et print, der kommer ud af en Canon PIXMA-printer på et bord.

PIXMA TR4650-serien er kompakt, men meget alsidig og er et fremragende valg til trådløst print i hjemmet. Der er mulighed for at spare penge på de sorte og trefarvede patroner med høj kapacitet, og den er nem at bruge til print, scanning, fotokopiering og endda fax.

En Canon MegaTank-printer står på et hvidt skrivebord mellem en bærbar computer, en plante og nogle kontorartikler.

MAXIFY GX6050 er en MegaTank-printer, der er lige velegnet på både det lille kontor og på hjemmekontoret, og den har blækbeholdere med høj kapacitet, der giver utroligt lave samlede ejeromkostninger sammenlignet med konventionelle laser- og inkjetprintere. De individuelt tilpassede, klemmefri flasker med udskiftningsblæk gør genopfyldning til en hurtig, ligetil og fuldstændig problemfri proces.

Livet derhjemme er vævet sammen af Wi-Fi i dag. Enkeltpersoner, par og familier er ofte afhængige af et udvalg af computere, bærbare computere, tablets og smartphones dagligt. Tilføj en Canon-printer til dit Wi-Fi-hjemmenetværk, så kan du printe trådløst fra alle disse enheder og meget mere, uanset hvor i hjemmet du befinder dig. Desuden kan du med Canons apps printe eller scanne eksternt fra længere afstand, uanset hvor du har en Wi-Fi-tilslutning, f.eks. printe dokumenter eller fotos på din printer derhjemme, mens du sidder i toget eller på en café.

Ud over at være nyttig til fremstilling af breve og labels til den daglige drift, kan en printer hjælpe dig med at være mere produktiv og effektiv. Hvis du læser et print, er der langt mindre sandsynlighed for, at du bliver distraheret af beskeder på skærmen eller indkommende e-mails. Det er også værd at huske på, at dine øjne har brug for regelmæssige pauser fra skærmen.

Den Wi-Fi-aktiverede PIXMA G3570-serie (se video ovenfor) er ideel til det travle, smarte hjem, da den kombinerer print, scanning og fotokopiering med blæktanke med høj kapacitet, der leverer op til 6.000 dokumenter i sort/hvid og 7.700 i farver.1 Canons MegaTank-system gør det også nemt at genopfylde med enkle, spildfri og meget omkostningseffektive blækflasker. PIXMA G4570 tilføjer en automatisk dokumentfremfører til ubesværet flersidet scanning og fotokopiering.

Et vigtigt værktøj for studerende på skoler og universiteter

En teenager sidder på en seng og kigger i lærebøger. Der er en Canon PIXMA-printer på bordet ved siden af sengen.

En trådløs printer er et værdifuldt værktøj for elever i skolen og studerende på universitetet, som kan bruge den til at printe opgaver eller til at lægge en sidste hånd på deres arbejde. PIXMA Cloud Link understøtter også Google Classroom, hvilket gør det nemmere for studerende at holde kontakten med deres lærere, mens de studerer derhjemme.

Det er ikke kun professionelle, der nyder godt af en trådløs printer derhjemme. PIXMA Cloud Link understøtter også Google Classroom, hvilket betyder, at det er nyttigt for studerende på skoler og universiteter. Google Classroom er designet til at støtte kommunikationen mellem lærere og studerende. Når man bruger PIXMA Cloud Link med Google Classroom, kan studerende printe undervisningsplaner og printe opgaver direkte fra printerskærmen eller fra deres mobile enhed via Canon PRINT-appen. En yderligere fordel for lærerne er, at de nemt kan printe klasselister for at se eleverne i en valgt klasse.

Canon-apps bringer dig længere

En person tager fat i et print, der kommer ud af en Canon PIXMA-printer. På bordet ved siden af printeren er der flere andre print.

Canon PRINT-appen er den perfekte printpartner for både familier og kontormedarbejdere. Du kan scanne, printe, kopiere og endda oprette forbindelse til clouden.

En person holder en tablet med et billede af en gruppe venner på skærmen. I baggrunden printer en Canon PIXMA-printer det samme billede.

Canons udvalg af apps, herunder Easy-PhotoPrint Editor og PosterArtist webbaseret software, gør print enkelt og giver dig også mulighed for at slippe din kreative side løs.

For at opnå det ultimative inden for enkelhed, alsidighed, effektivitet og kreativitet tilbyder Canon en lang række gratis apps og software til at forbedre den trådløse printoplevelse. Canons PRINT-app giver dig mulighed for at printe, kopiere og scanne trådløst fra mobile enheder samt ændre printindstillinger, kontrollere blækniveauer og køre vedligeholdelsesrutiner.

Som vi har set, gør Canons apps det nemt at printe direkte fra din telefon til en trådløs printer. Når du arbejder hjemmefra eller uden for kontoret, kan du ved hjælp af Canons PRINT-app med PIXMA Cloud Link oprette trådløs forbindelse til en kontorprinter, så du kan dele dokumenter med andre medarbejdere. Du kan også scanne dokumenter via fjernadgang ved hjælp af din smartphones kamera og printe dem, når du vender tilbage, eller scanne dokumenter på kontoret ved hjælp af printeren og sende dem til en smartphone. Det går i begge retninger.

Easy-PhotoPrint Editor-appen tilføjer et kreativt pift og giver dig mulighed for at forvandle dine digitale fotos til stilfulde print og unikke gaver med skabeloner til kalendere, kort, plakater og meget mere.

Der er også PosterArtist-onlinetjenesten, hvor du kan lave dine egne plakater, bannere og foldere. MAXIFY GX3050- og MAXIFY GX4050-MegaTank-printerne er særligt gode til dette formål med en flad bakke bagpå, der gør det muligt at oprette bannere med en længde på op til 1,2 m og på karton med en tykkelse på op til 0,7 mm.

Easy-Layout Editor er et nyttigt udvidelsesmodul til Windows-computere til printerdrivere, der giver dig en eksempelvisning på skærmen til layout og print af flere billeder. Eller selv uden at downloade en app giver Canon-printere, der er kompatible med Chromebooks, Apple AirPrint og Mopria® til Android dig mulighed for at oprette trådløs forbindelse og printe trådløst via den indbyggede printprotokol på din smartphone eller tablet.

En Canon PIXMA-printer på et bord printer en skabelon af en solsikke, mens en far og datter i baggrunden laver den samme solsikke.

Trådløst print betyder, at du ikke behøver sidde ved siden af din printer, du behøver ikke have et dedikeret hjemmekontor, og du kan arbejde – og lege – hvor du vil.

I sidste ende er Canons Wi-Fi-aktiverede printere og udvalg af apps udviklet til at fungere problemfrit sammen. Fra printerens fysiske kontrolpaneler til appens funktioner og interfaces – alt er designet til at være nemt og intuitivt at bruge, samtidig med at du har frihed til at udføre alle former for scannings- og printopgaver så hurtigt og nemt som muligt. Med Canon ved din side bliver trådløst print ikke nemmere.


Skrevet af Angela Nicholson og Matthew Richards

  1. Sidekapacitet er en anslået værdi baseret på Canons individuelle testmetode ved brug af ISO/IEC 24712-diagrammet og simulering af konstant print med en ny blækpatron efter den indledende opsætning.

Relaterede produkter

Relaterede artikler