Mini Print app
alt text goes here

Canon

Mini Print-app

Giv dine Canon Zoemini- og Canon Zoemini S2-fotos et personligt præg.

Download til iOS

Download til Android

Gør dine snaps levende

Med eksklusiv adgang til smarte og kreative muligheder og direkte links til alle dine snapshots fra sociale medier er Mini Print-appen den perfekte partner til unikke, delbare og personlige print fra Canon Zoemini og Canon Zoemini S2.

Optag og skab

Smil, optag og indfang det perfekte øjeblik med Mini Print-app’en, eller gå på opdagelse i dine billedfiler og Facebook-, Instagram-, Google Photo-, Dropbox- eller iCloud-konti for at forvandle dine billeder til seje minder. Hvert enkelt 2x3"-foto med klæbende bagside er trykt med ZINK™-teknologi, der giver udtværingsfri, slidstærke og vandbestandige snaps, der er klar til øjeblikkelig deling.

Capture and create

Billedskøn

Giv dine fotos personlighed med Mini Print-app'ens smarte indstillinger for nye designs. Prøv en ramme, læg et filter på, eller tilføj dine egne kruseduller eller skriblerier for et mere originalt præg. Hvis du vil tage en anderledes selfie, skal du afprøve live camera-effekten og AR for at få et print, der kan deles og indeholder en ekstra overraskelse.

Picture-perfect

Kreative samlinger

Blær dig med dine kreative evner, og omdan dine yndlingsbilleder til en collage med app'ens smarte collageværktøj, eller brug flisefunktionen til at lave en flot selvklæbende plakat med fire eller ni mindre snapshots.

Creative collections

Opstilling

Få endnu mere kreativ kontrol med Mini Print-appen til din Canon Zoemini S2. Hvis du vil have en perfekt opstillet selfie eller et sjovt gruppebillede, skal du bruge appens selvudløserindstilling og fjernbetjente lukker. Indstil en forsinkelse på op til 3 sekunder med timeren, og brug fjernudløseren til at give dig og dine venner tid til at posere.

Tailor-made

Mini Print-app-kompatibel

Denne app er fuldt kompatibel med Canon Zoemini og Canon Zoemini S2 og fås gratis til både iOS- og Android-enheder.

Kræver en mobil enhed, der kan oprette forbindelse til Canon Zoemini eller Canon Zoemini S2 via Bluetooth® og Canon Mini Print-appen, som kan downloades gratis fra App Store og Google Play. Kompatibel med mobile enheder med iOS 9.0 eller nyere og Android-enheder med Android 4.4 eller nyere.

Optag og print på farten

Forvandl minder til print med en printer i lommestørrelse - den ideelle makker, når du er på farten