INSTANT-PRINTERE

Den lille kameraprinter, der sætter dine billeder fri: Udtryk dig med Canon Zoemini S2

Modebloggeren Izzy Manuel bruger Canon Zoemini S2 til at forbedre sin vintagestil med instant-print.
Tre Canon Zoemini S2'er i hvid, grøn og rosa guld på et bord omgivet af tøj og printede selfies.

Hvornår gennemså du sidst billederne på din smartphone? Der var sandsynligvis nogle overraskelser i din kamerarulle – oplevelser, du havde glemt, der pludselig kom tilbage. "Jeg har i omegnen af 24.000 fotos på min telefon," siger bloggeren inden for bæredygtig mode og livsstil Izzy Manuel, der elsker vintage-tøj. "Halvdelen af dem er selfies. Men den anden halvdel er minder, som jeg gerne vil se mere af – julemiddage eller tilfældige aftener med mine universitetsvenner. Det er ikke kun de store begivenheder, men de små ting, der gør livet til noget særligt, noget vi alle har indset under coronapandemien," tilføjer hun.

I dag tager vi flere billeder med smartphones og bærbare kameraer, uanset hvor vi er. Der tages milliarder af fotos hvert år, men mange af dem ligger på SD-kort eller telefongallerier og samler digitalt støv.

En kvinde, der ligger på en seng og griner og kigger på sin smartphone.

Vintage-modebloggeren Izzy Manuel brugte Canon Zoemini S2 og Canon Zoemini til at udtrykke sin stil og tilføje kanter og filtre for at lave personlige print.

En kvinde, der sidder på et blåt skab, hendes Canon Zoemini S2 balancerer på en stak bøger i forgrunden.

"Du kan tilslutte Canon Zoemini S2 til din smartphone, lægge den på f.eks. en stak bøger, indstille en timer og derefter se, hvad du tager billeder af via telefonen," siger Izzy.

Læg alle debatter om telefon versus kamera til side – de to ting kan arbejde sammen. Du behøver ikke en særlig enhed for at bruge Canon Zoemini S2 og Canon Mini Print-appen, og du kan downloade billeder direkte til appen via din smartphone. Du kan endda overføre billeder fra et digitalkamera som Canon PowerShot G7 X Mark III til din smartphone og printe via appen på denne måde. Du kan også få adgang til billeder, der er gemt på Facebook, Instagram, Google Foto, Dropbox eller iCloud, før du printer dem, mens du er på farten.

Ved at bruge Canons mobile printere viser Izzy os, at du kan være kreativ, puste nyt liv i gamle billeder og lave nye, som du vil se på igen og igen som print, du kan gemme og værdsætte.

1. Tilpas dine print

En kvinde med en smartphone tilføjer ikoner og filtre til et billede i Canon Mini Print-appen.

Ved hjælp af Bluetooth® kan du forbinde Canon Mini Print-appen til dine konti på sociale medier for at hente dine billeder og give dem en makeover ved hjælp af filtre, rammer og klistermærker i appen.

En kvinde, der kigger på de forskellige ikoner og klistermærker i Canon Mini Print-appen.

Ud over ikoner og emojis kan du tilføje tekst til dine Canon Zoemini S2- og Canon Zoemini-print.

Izzy er fra en generation, der er vokset op med det digitale, men som også sætter pris på print og det autentiske analoge udseende. Visuelt passer retrostemningen godt sammen med hendes kærlighed til vintage og bæredygtig mode, og Canon Zoemini S2 er det perfekte værktøj til at opnå denne kombination af moderne og vintage.

Canon Zoemini S2, der fås i et udvalg af farver, er lille og intuitiv at bruge med tre indstillinger – Udendørs, Portræt og Selfie – og producerer billeder, der har en levende, gammeldags stil, med mulighed for at tilføje en kant. "Den har et spejl på forsiden med en lysring på ydersiden, hvilket er fantastisk til selfies," siger Izzy.

Med Canon Zoemini S2 kan du også se en live-visning af dit foto for at sikre, at du og dine bedste venner er i fuldt fokus, før du printer.

Rammer, klistermærker, en række former og layout – Canon Mini Print-appen giver dig masser af måder at tilpasse dine billeder på.

"Jeg er ikke særlig teknisk mindet, men jeg synes, at appen er virkelig nem at bruge," siger Izzy. "Filtrene giver virkelig flotte effekter, og jeg var vild med at tilføje klistermærker med hjerte- og smiley-emojier til selfies, som jeg tog sammen med vennerne for at afspejle, hvad der foregår på billedet på en sjov måde. De er så søde – de minder mig om den japanske idé kawaii."

2. Brug print til planlægning af outfits

En kvinde i en farvestrålende trøje, der henter en jakke ud af et garderobeskab.

Som modeblogger har Izzy et helt garderobeskab fyldt med forskellige farverige outfits, som hun bruger til optagelser, som hun nyder at fotografere med Canon Zoemini S2.

En kvinde, der tager et billede af sig selv i et spejl med Canon Zoemini S2.

At lave print af forskellige outfits var en fantastisk måde for Izzy at skabe forskellige tøjkombinationer og vise sin stil frem.

I Izzys arbejde som modeblogger har Canons mobile printere vist sig at være fantastiske værktøjer til planlægning af looks. "Hvis jeg havde en stor optagelse, hvor jeg havde flere forskellige outfits på, kunne jeg på forhånd tage billeder af mig selv i alle outfits og printe dem, så jeg har en optegnelse over, hvad jeg har på," siger hun. Canon Zoemini S2 har en selvudløser, som gør processen virkelig nem at lave, og med det elegante, slanke udseende, er det et modetilbehør i sig selv, tilføjer Izzy. "Den metalliske effekt og farverne er så fine. Hvis jeg lavede en optagelse, ville jeg den i hånden som en rekvisit!"

Uanset din passion bringer Canon Zoemini S2-kameraprinteren den til live. "Du kan fotografere din have eller dit yndlingssted i naturen hele året for at vise, at det ændrer sig i takt med årstiderne," siger Izzy.

3. Fremvis dine billeder på en kreativ måde

En kvinde, der fremviser print på en trådramme.

Du kan dele dine Canon Zoemini S2-print med dine venner som et værdsat venskabsminde lige så nemt, som du kan dele dem på de sociale medier.

En person, der holder et billede, mens det printes fra en Canon Zoemini-printer.

De hvide kanter, du kan tilføje på Canon Zoemini S2, giver billeder en nostalgisk, analog stemning, der passer til Izzys vintage-stil. Du kan tilføje kanter i Canon Mini Print-appen, når du bruger Canon Zoemini, og du kan også gøre dette i kameraet med Canon Zoemini S2 ved hjælp af knappen på bagsiden.

"Da jeg var på universitetet, havde jeg en hel væg, der bare var dækket af collagebilleder af mine venner," husker Izzy. Canon Zoemini-printeren og Canon Zoemini S2 gør det supernemt at forvandle dine digitale billeder til holdbare 2x3"-print med klæbende bagside på få minutter. Hvert foto er trykt med ZINK™-teknologi, der gør det udtværingsfrit, slidstærkt og vandafvisende. Du kan også bruge collageværktøjet til at lave klæbende plakater, der består af fire eller ni fliseinddelte billeder. Med Canons mobile printere kan du være spontan, tage billeder og printe dine billeder med det samme.

Denne mulighed, og deres mobilitet, gør dem til en fantastisk tilføjelse til fester eller bryllupper, f.eks. at have din egen personlige fotostand. "Du kan oprette en tidslinje for begivenheden i realtid eller dele en historie om dit år ved at tage to billeder om måneden," siger Izzy. Når de er printet, kan du arrangere dine billeder som kunstværker eller historier i scrapbøger, på vægge eller andre steder, fra køleskabsdøre til fødselsdagskort.

En person, den putter den blå Canon Zoemini S2 i en håndtaske.

Canon Zoemini S2-kameraprinteren har samme størrelse som en smartphone og er nem at lægge i din håndtaske eller lomme og tage med dig overalt, så du kan fange alle spontane øjeblikke.

En person, der tager en selfie med Canon Zoemini S II ved hjælp af spejlet og lysringen.

Spejlet og lysringen på forsiden af Canon Zoemini S2 gør den ideel til at tage perfekte selfies.

At kunne skrive tekst på billeder og printe dem på farten har andre fordele, som Izzy forklarer. "Det ville også være praktisk at tage visuelle noter, når jeg er på farten. Jeg ville bruge det på samme måde som Pinterest, men uden at skulle se konstant på en skærm. Hvis jeg gik forbi noget, der inspirerede mig, kunne jeg tage et foto, beholde printet i lommen og derefter henvise til det, når jeg er ude at købe vintage-tøj, så jeg kan genskabe det samme look på en mere overkommelig og bæredygtig måde.

"Vær aldrig genert over at ville tage billeder. Hvis der er én ting, vi har lært i løbet af det seneste halvandet år, er det, at du skal gribe enhver mulighed, du kan." Bevæbnet med et alt-i-ét-kamera og en printer som Canon Zoemini S2 eller med en "kamera-printer"-kombination som f.eks. din smartphone eller vlogging-kamera og Canon Zoemini-printeren kan du forvandle hverdagens øjeblikke til magiske, varige minder. Den eneste grænse for, hvor dine print vil føre dig hen, er din egen fantasi.

Find ud af, hvordan du deler din kreativitet og Free Your Story.Skrevet af Rachel Segal Hamilton

Relaterede Produkter

Relaterede artikler