PRINT OG HOBBYHÅNDVÆRK

Print livets vigtige øjeblikke med Canon Zoemini S2

Fra solorejse til de første udstillinger – Vi taler med en gruppe unge om de begivenheder, der har betydet mest for dem, og hvordan de delte disse minder med Canon Zoemini S2 instant-kameraprinteren.
Udstrakte hænder holder flere Canon Zoemini S2-kameraer frem, et, der printer et billede, og en person, der også holder et sort/hvidt print.

Alle har et specielt øjeblik i livet, de er stolte af, eller en oplevelse, der har gjort dem til dem, de er i dag. Uanset om det er en dimission, første ferie med vennerne eller en god karakter ved en eksamen, bør disse præstationer optages og deles.

Betydningen af dette "livets store øjeblik" er måske ikke umiddelbart indlysende, og derfor er det værd at fange så mange minder, som du kan – store som små – til at dele på et øjeblik med venner eller familie, eller til at dekorere dit værelse eller dine ejendele med som en glad påmindelse om gode tider.

Canon udfordrede en gruppe studerende til at fremvise deres store øjeblikke på print. Opdag, hvad de livsforandrende begivenheder var, og find ud af, hvordan de fejrede dem med Canon Zoemini S2 instant-kameraprinteren.

Mød gruppen

Fire unge mennesker poserer til en gruppeselfie i en park, den tages med et Canon-printerkamera.

Vores gruppe fangede det øjeblik, hvor de først mødtes med et billede. Canon Zoemini S2-kameraprinteren har et ringlys og et spejl, hvilket gør den ideel til gruppeselfies, som du kan printe med det samme og dele med alle. Kameraets kompakte natur gør det også nemt at tage med sig, når man er på farten.

En Canon Zoemini S2, smartphone og et udvalg af print er lagt ud på en træoverflade. Der ses en hånd, der betjener touchscreenen på smartphonen.

Canon Zoemini S2 kan bruges som et instant-kamera og printer, så du kan printe fra de eksisterende billeder i din kamerarulle via Canon Mini Print-appen.

Vores gruppe bestod af fire studerende, der studerer på Cardiff University i Wales: Kandidatstuderende Ashvin Tiwana, Megan Gaen og Shubhangi Dua samt førsteårs musikstuderende Evie Ingles. Sammen delte de og printede deres mest stolte øjeblikke i livet til dato.

Gruppen brugte Canon Zoemini S2, et smart 2-i-1 minifotoprinter-kamera, der er perfekt til at gemme dyrebare minder. Med en printtid på ca. 50 sekunder kan du gøre dine fotos levende næsten øjeblikkeligt, mens Canon Mini Print-appen hjælper dig med at få mere ud af dine fotos og forvandle dem til minikunstværker, som du kan fremvise.

Ashvin Tiwana

En person, der bruger Canon Mini Print-appen på en smartphone til at lave fotos til cirkulære klistermærkeprint. Bordet i baggrunden er dækket med Canon Zoemini S2-print.

"Jeg nød virkelig at printe mine billeder på Canon Zoemini S2," siger den kandidatstuderende Ashvin Tiwana. "At kunne tilføje tekst i Canon Mini Print-appen er også en nyttig funktion, fordi den giver dig mulighed for at huske, hvor du har været på dine rejser. Det vil altid være der på billedet som reference."

En mand smiler til kameraet og holder et lille print af feriebilleder foran sit ansigt.

Skydekontakten øverst på Canon Zoemini S2 giver brugerne mulighed for at skifte mellem funktioner, herunder liggende uden flash, stående med automatisk flash og selfie med ringlys.

Ashvin valgte en rejse rundt i Vietnam som sit store øjeblik. Han elsker at rejse alene og har udforsket forskellige kulturer vidt og bredt. Hans første solotur var en rejse til Frankrig, og siden da har han rejst rundt i Cambodja, Vietnam og Irland.

"Siden jeg var 19, har jeg været så heldig at rejse rundt i verden," siger han. "Det bedste ved solorejser er, at du ikke behøver følge andres tidsplan, og du kan udforske og prøve nye ting ud fra, hvad du sætter pris på."

Billedet, han valgte at printe, blev taget på hans tur til Vietnam i 2020, da han var på en bådtur rundt langs Halong Bay.

"Jeg nød virkelig hele min Vietnam-oplevelse, fordi jeg fik en rigtig god ven på den bådtur, og vi er stadig tætte i dag," siger han. "Det slog fast, hvorfor jeg nyder at rejse alene, fordi du møder smukke mennesker, og du kan skabe et særligt bånd, ikke kun med de steder, du ser for første gang, men også med de mennesker, du ser dem sammen med."

Hænder placerer runde klistermærker på bagsiden af en smartphone.

"Det er fantastisk, at du kan tilføje rammer, filtre og klistermærker i Canon Mini Print-appen," siger Ashvin.

For stolt at vise et af sine yndlingsminder besluttede Ashvin at printe sit foto med Canon ZINK 1.3" Pre-Cut Circle Sticker Paper for at opbevare dette print og andre billeder fra andre eventyr på bagsiden af sin telefon, så han kan kigge på dem hver dag som en påmindelse om sine rejser. Canon Zoemini S2-kameraprinteren og klistermærkepapiret er både lille og let nok til at tage med dig på dine eventyr og få øjeblikkeligt printede minder.

Evie Ingles

En sort banjokuffert hviler mod en hvid flisevæg, hvor en person sætter runde Canon-klistermærker på den.

"Jeg synes, at Canon Zoemini S2 var så sjov," siger musikstuderende Evie Ingles. "Den er lille og kompakt, så den er også virkelig bærbar. Du kan optage billeder på den eller printe billeder fra din smartphone – det er så nemt."

En kvinde kigger direkte mod kameraet og holder et lille print af hende selv på en scene foran sit ansigt.

For Evie var hendes store øjeblik på scenen ikke blot en fornøjelig koncert, men en meningsfuld oplevelse. "Det er en af de sjoveste ting, jeg nogensinde har gjort, og det var en stor milepæl i mine optrædener og også for min selvtillid," siger hun.

Evie valgte sin allerførste pop-optræden som sit livs store øjeblik og ønskede at nyde mindet ved at sætte sit Canon Zoemini S2-print på sin banjokuffert, så hun kunne tage det med til fremtidige koncerter.

"Det er nok den største optræden, jeg har udført indtil nu," forklarer hun. "Det var med Cardiff Universitys pop-kollektiv, og det var virkelig stort for mig, fordi jeg sang på en stor scene foran et stort publikum."

Udover sang spiller Evie saxofon, klarinet, fløjte, banjo og klaver. Canon Zoemini S2-printpapiret med klæbende bagside var praktisk for Evie, da hun lavede printet til banjokufferten. Hun printede også nogle billeder på Canon ZINK 1.3" Pre-Cut Circle Sticker Paper for at sætte flere dekorationer på musikkufferten.

"Jeg kan i forvejen godt lide at sætte klistermærker af bands på min banjokuffert, så jeg har også sat mit Canon Zoemini S2-print på," siger hun. "Når jeg er ude og spille, vil jeg have en dejlig påmindelse om denne milepæl."

Evie nød også at bruge Canon Mini Print-appen og tilføjede en ramme til sit billede. "Det var meget nemt at bruge," siger hun. "Det var nemt at tilslutte Canon Zoemini S2 via Bluetooth, og jeg tilføjede en ramme til mit billede, som var fantastisk, da det havde samme farvetema som billedet og faktisk fremhævede det."

Megan Gaen

Et par hænder holder en Canon Zoemini S2 og en smartphone op, der viser Canon Mini Print-appen, med et dimissionsfoto på skærmen.

Kandidatstuderende Megan Gaen nød at lege med funktionerne i Canon Mini Print-appen. Du kan bruge selvudløserindstillingen og fjernudløseren via appen, kontrollere live view-visningen, tilføje smart tilpasning og lave collager.

En kvinde klemmer et lille sort/hvidt foto på en lyskæde, hvor der allerede er sat andre fotografier på.

Megan syntes, at Canon Zoemini S2 var virkelig nemt at bruge. Hun udstilte sit print på sit universitetsværelse, hvor det blev fastgjort på en lyskæde.

Megan fokuserede på sin "hjemme"-dimission for sin bacheloruddannelse som sit store øjeblik. Som for mange andre studerende, hvis universitetsoplevelser blev påvirket af Covid-19-pandemien, blev Megans dimission fra University of Southampton aflyst.

"Mit store øjeblik var i 2021, da jeg afsluttede min bachelorgrad i tysk og spansk," siger hun. "Vi kunne stadig leje kjoler, så jeg holdt en lille dimission derhjemme med mine forældre. Vi fik taget nogle flotte billeder, og det var meget vigtigt, fordi det var fire års hårdt arbejde, og det føltes som et øjeblik, der skulle fejres."

Ud over at hænge sit print på sit universitetsværelse planlægger Megan at tilføje et eksemplar til sin fotogallerivæg i sit værelse derhjemme. "Det har et sort/hvid-tema, så jeg brugte Canon Mini Print-appen til at tilføje et sort/hvid-filter. Det var virkelig praktisk, da jeg ikke behøvede bekymre mig om at redigere det på min computer," forklarer hun.

Megan printede et eksisterende billede fra sin kamerarulle på smartphonen, men der er en filtreringsknap på bagsiden af din Canon Zoemini S2, der giver dig mulighed for at skifte fra levende farver til sort/hvid-optagelser. Der er også mulighed for at oprette forbindelse til Facebook, Instagram og Google Fotos via appen og printe dine billeder derfra.

"Jeg syntes, at det var rigtig fedt at tilføje alle de små klistermærker, filtre og rammer, og så kan du tilpasse dit billede efter din smag," siger hun. "Det var enkelt og hurtigt – og jeg behøvede ikke bekymre mig om at blækket skulle tørre."

Shubhangi Dua

En ung kvinde, der sidder i en kurvestol, holder stolt et maleri op. På skødet og ved siden af hende er der to yderligere farverige kunstværker.

Kandidatstuderende Shubhangi Dua brugte Canon Zoemini S2 til at printe en række billeder fra sin debutudstilling. "Jeg har aldrig før betragtet kunst som profession, men på grund af udstillingen føler jeg nu, at jeg kan kalde mig selv for kunstner," siger hun.

Shubhangi er en håbefuld kunstner, og hendes kreative passion var naturligvis nødt til at passe ind i hendes livs store øjeblik. For nylig opfyldte hun sin barndoms drøm om at få sin første kunstudstilling på Fringe Arts Festival i Bath, England.

"Jeg valgte dette maleri (se ovenfor) til at være mit store øjeblik, fordi dette kunststykke er fra min første udstilling," siger hun. "Det at se mit arbejde hængt op på en væg blandt mange andre talentfulde kunstnere gav mig en følelse af præstation og anerkendelse for det hårde arbejde, jeg har lagt i det. Det er også et stort øjeblik, fordi jeg i mange år troede, at jeg ikke var god nok til at være kunstner, og jeg er glad for, at det viste sig, at jeg tog fejl."

En Canon Zoemini S2 står med forsiden nedad på farverige kunstværker ved siden af et lille klistermærke med kunstværkerne, der placeres i en dagbog.

Shubhangi printer sit livs store øjeblik til sin dagbog. Canon Zoemini S2 har en opladningstid på ca. 120 minutter, og du kan endda printe, mens du oplader.

En kvinde i en grå frakke smiler til kameraet, mens en hånd holder et lille print af kunstfotos foran hende.

Kantknappen føjer en hvid eller brugerdefineret kant til printet.

Shubhangi printede også to malerier fra udstillingen, som var meget personlige for hende. "Disse to malerier er beregnet til at skulle se på hinanden," forklarer hun. "Det store er af min mor, og det lille er mig, da jeg var yngre."

Canon Mini Print-appen leveres med et stort udvalg af klistermærker, fra blomster til dyr. Shubhangi brugte appen til at tilføje nogle blomsterklistermærker til sit print af malerierne, så de afspejler det naturlige tema. "Jeg har lagt printene i min dagbog, og jeg vil lave kopier og hænge dem op i mit værelse som en resultattavle for at minde mig selv om, at jeg har gjort det," siger hun.


Så uanset om du vil fortælle om dit "store øjeblik" og vise det til verden eller holde mindet i live i en personlig dagbog, er Canon Zoemini S2 og resten af Canon Zoemini-serien ideelle til at lave print, der kan vises derhjemme, dekorere din teknologi og dele med venner og familie. Hvad venter du på? Glem ikke at dele dine resultater med hashtagget #FreeYourStory, hvor du tagger @canonemea.Skrevet af Tamzin Wilks

Relaterede Produkter

Relaterede artikler