PRINTTIPS

Skolestart: 5 måder at organisere på med print

Find ud af, hvordan du tager hul på det nye skoleår – med alt fra klæbende etiketter til skræddersyede bogmærker – med lidt hjælp fra Canons brugervenlige printerserie.
Et billede taget oppefra af et udvalg af farverige skolebøger, en kalender, klistermærker og Canon-printerpapir.

Hvert år sker der det samme. Sommerferien føles som om, den strækker sig for evigt, så du får rig mulighed for at komme igennem alt det irriterende organiseringsarbejde, der aldrig synes at blive sat flueben ved på huskesedlen i løbet af de mere travle måneder – navneskilte til tøjet, en kalender med skemaer, opbevaring af skattede kunstværker.

Men så er der sportslejre, ferier i udlandet og dagsture til stranden, og før du ved af det, er det tid til skolestart. I år kan være anderledes, som mor Elisha opdagede, før hendes datter Indias skolestart. Canons brugervenlige udvalg af printere og papirprodukter tilbyder masser af løsninger, lige fra etiketter til printbare magneter, så du kan holde orden, før klokken ringer ind – og du kan også involvere hele familien.

En mulepose med initialerne IB på er placeret på et bord ved siden af et foto af en lille pige, en kalender og en pakke af Canons magnetiske fotopapir.

Ved at gøre forberedelse til skoleåret til en sjov aktivitet, I kan lave sammen, kan børn føle sig endnu mere begejstrede for at komme tilbage.

Du behøver følgende:

 • En Canon-printer, der fungerer godt sammen med kreative apps og papir. Her brugte vi Canon PIXMA TS7450-seriens printer og den kompakte Canon SELPHY CP1500, da begge modeller tilbyder trådløst, professionelt kreativt print, der kan printe i forskellige størrelser.
 • Kreative print-apps. Canon SELPHY Photo Layout-appen til SELPHY-serien har mange tilgængelige layout- og tilpasningsmuligheder. Easy-PhotoPrint Editor-appen til PIXMA-printere tilbyder et stort udvalg af fotoskabeloner, der er klar til brug, mens Canon Creative Park-appen indeholder hundredvis af kreative design.
 • Kreativt printerpapir. Til SELPHY CP1500 kan du vælge mellem forskellige formater med eller uden klæbende bagside. Til PIXMA-printere giver Canons overførselsmedier til påstrygning (til lyst eller mørkt stof), Canon magnetisk fotopapir og mat fotopapir dig mange kreative muligheder.

1. Tilpas dine ting med overføringsbilleder, der kan stryges på

En kvinde fjerner bogstavet B fra et ark papir. I baggrunden på et træbord kan man se en Canon-printer og en vase med solsikker.

Print design fra din computer eller direkte fra din smartphone eller tablet ved hjælp af Canon Creative Park-appen. Besøg App Store eller Google Play for at downloade appen, så skal du blot bruge et Canon-id og en understøttet Canon-printer.

En kvinde hjælper en lille pige i en grøn skoleuniform med at tage en rygsæk på i deres familiekøkken. Rygsækken har initialerne IB.

Du kan bruge overførsler til påstrygning på en række forskellige materialer, så børn kan vælge deres egne illustrationer til at sætte på T-shirts og muleposer.

Lad os se det i øjnene: Skolemuleposer, t-shirts og penalhuse ligner meget hinanden, så hvorfor ikke sætte et helt eget motiv på, så dit barn nemt kan genkende sine ting, når børnene myldrer rundt sidst på dagen.

Creative Park, Canons gratis hub med papirklip og andet hobbyarbejde, tilbyder en række sjove skabeloner, som du kan downloade og printe med en Canon PIXMA-printer på A4-overførselsmedier til påstrygning*, som fås til lyst eller mørkt stof. Børn kan også deltage, vælge et design, de føler afspejler deres personlighed – de kan måske kombinere deres initialer med et yndlingsdyr, f.eks. en hval eller en parakit. India valgte et basketballdesign og sine initialer til at gøre sin mulepose personlig.

Når det er printet, skal du forsigtigt klippe designet ud med en saks og derefter følge den enkle vejledning, der følger med dit overførselspapir, for at stryge dem på stoffet.

Læs mere om at bruge Canons overførselspapir til påstrygning i vores artikel om at skræddersy din garderobe med tekstilprint.

2. Sæt selvklæbende etiketter på flasker og madkasser

En hvid Canon-printer printer et lille stykke papir med det samme billede af en ung pige otte gange.

Brug Canon SELPHY CP1500-printeren til at printe dine skræddersyede etiketter på kvadratisk papir (KC-18IS, 54 x 54 mm), papir i kreditkortformat (KC-18IF, 54 x 86 mm) eller miniklistermærkepapir (KC-18IL, 22 x 17,3 mm).

Et par hænder sætter omhyggeligt et klistermærke med billedet af en lille pige, der løber, på en grøn vandflaske.

Du skal blot trække bagbeklædningen af og sætte det på dit barns madkasse eller vandflaske.

Mange skoler beder nu børn om at medbringe deres egen vandflaske hver dag. Men da enhjørninger, dinosaurer og visse tegneseriefigurer er voldsomt populære i indskolingen, kan de nemt blive forbyttet, som Elisha og India snart vil opdage.

Brug den kompakte Canon SELPHY CP1500-printer til at lave dine egne skræddersyede etiketter til flasker, madkasser og brilleetuier med Canon SELPHY-klistermærkeark. Canon SELPHY Photo Layout-appen har en Label Layout-indstilling, så du kan vælge et foto fra din kamerarulle og tilpasse det med tekst, stempler og farver. Der er også en Mini Label-funktion, som gør det muligt at printe otte mindre billeder – identiske eller forskellige – på ét ark.

Madkasse i metal? Det er ikke noget problem – du skal bare bruge din Canon PIXMA-printer til at printe dine etiketter på Canons magnetiske fotopapir i stedet for. Klistermærkerne klæber til overfladen, og du kan fjerne dem, når du skal vaske madkassen.

3. Hold dig ajour med skemaer

Et billede af en person, der udfylder datoer for september i en hjemmelavet kalender.

Forvandl dine yndlingsfamiliefotos til personlige kalendere, så du aldrig går glip af en fritidsklub eller en legeaftale. Du kan endda lave små magneter med Canons magnetiske fotopapir , så du kan sætte dine skemaer og kalendere fast på køleskabet.

En hvid Canon-printer, der printer et billede af en lille pige i skoleuniform. Billedet indeholder også en lille QR-kode.

Canon SELPHY CP1500 kan også printe QR-koder, så du kan tilføje links til klubber og organisationer på dine print for nem adgang til adresseoplysninger og tidsplaner.

Kunst på en mandag, sport på en tirsdag, fysik på en onsdag. Det er svært nok at holde styr på alt, hvad dine børn og teenagere skal huske til de forskellige fag i løbet af ugen – og det er inden barnet kommer til fritidsklubber og fritidsaktiviteter, fra svømning til sang, fra fløjte til spejder.

Ved at printe deres skemaer og sætte dem på opslagstavlen eller på køleskabet kan du og børnene hurtigt se, hvad de skal huske at medbringe på en given dag. Slut med at skulle op på kontoret for at aflevere et par glemte fodboldstøvler.

Du kan også printe kalendere via Easy-PhotoPrint Editor-appen, hvor du kan tilføje fødselsdagsfester, legeaftaler eller andre kommende familiebegivenheder og notere, hvem der afleverer eller henter børnene i skolen på en bestemt dag.

4. Organisér mapper, og udstil kunstværker

En ung pige med en grøn skoleuniform trækker et klistermærke af et ark klistermærkepapir. I baggrunden ses der to farverige skolebøger.

Print etiketter på kort eller papir, og indsæt dem på forsiden af plastlommer eller bogomslag. Til skolebøger kan du lave og printe klistermærker med dit barns navn, klasse eller skolefag.

En sort Canon-printer printer et barns farverige maleri. Det originale kunstværk kan ses ved siden af printeren.

Du kan printe smukke, holdbare billeder med masser af detaljer, så du kan yde dine børns kunstværker retfærdighed. Hvis printeren har en scanner, kan du også scanne deres kunst og printe.

Børn kommer ofte hjem med masser af håndlavede kunstværker. Du vil måske gerne opbevare dem i kasser på loftet – så vil det være praktisk at sætte klistermærker med barnets navn eller et særligt sødt portræt af dem, deres alder eller året, på dem, så du kan finde dem igen, når børnene er lidt ældre, og du har lyst til at mindes denne tid.

Før du lægger alt væk til sikker opbevaring, hvorfor så ikke fotografere dine yndlingskunstværker og printe dem med Canons udvalg af fotopapir, som Elisha har gjort, så de bliver til langtidsholdbare kvalitetsprint? (Hvis din printer har en scanner, kan du også scanne deres kunstværker og printe dem.) Du kan derefter sætte dem i rammer og hænge dem op i børneværelset, eller de kan udgøre en dejlig gave til bedsteforældrene.

Du kan endda printe nogle på Canons magnetiske fotopapir, så de kan udstilles på køleskabet, så du ikke behøver bekymre dig om, at originalen bliver beskidt, revet i stykker eller slidt. Med hvert ark papir, der kun måler 10 x 15 cm, kan du vise en hel del kunstværker på én gang.

5. Print bogmærker

Et billede taget oppefra af farverige skolebøger, ark med klistermærker og en Canon-printer, der printer et billede af en lille pige i skoleuniform.

Canon SELPHY-printere kan bruges med alle mobile enheder på farten, så du kan lave etiketter hurtigt og nemt, uanset hvor du befinder dig, når du har et frit øjeblik, og derefter sætte dem på dine ting senere.

De unge kan bruge SELPHY Photo Layout-appen til at designe og printe deres helt egne bogmærker, så de ikke glemmer, hvilken side i skolebogen de er kommet til.

Vælg bogmærkelayout og papir i postkortformat (100 x 148 mm), og vælg derefter, om du vil have dine valgte billeder – hvilket kan være alt fra foretrukne dyr til minibilleder fra ferien – placeret i toppen eller bunden af bogmærket.

PIXMA-brugere kan finde foruddesignede bogmærker med forskellige typer dyrCreative Park-websiden. Der er endda nuttede husformede valgmuligheder.

Med både SELPHY- og PIXMA-printere skal du blot printe og klippe ud.

Funktionen Bogmærkelayout i SELPHY Photo Layout-appen er også nyttig til print af ID-fotos til bus- eller bibliotekskort.

Med en Canon-printer og -papir behøver disse opgaver ikke være besværlige. Vælg et projekt, og forvandl det til en sjov og fantasifuld håndværksaktivitet, som hele familien kan deltage i på en regnfuld eftermiddag.


* Light Fabric Iron-on Transfers LF-101, kan bruges med: PRO-100/PRO-100S, TS-serien (bortset fra TS31xx-serien/TS20x-serien), TR-serien (bortset fra TR45xx-serien), MG77xx-serien/MG75xx-serien/MG68xx-serien/MG67xx-serien/MG57xx-serien/MG56xx-serien/MG36xx-serien, iX68xx-serien

Dark Fabric Iron-on Transfers DF-101, kan bruges med: PRO-100/PRO-100S, TS-serien (bortset fra TS31xx-serien/TS20x-serien), TR-serien (bortset fra TR45xx-serien), G-serien (bortset fra GM40xx-serien/GM20xx-serien), MG77xx-serien/MG75xx-serien/MG67xx-serien, iP87xx -serien/iX68xx-serienSkrevet af Rachel Segal Hamilton

Relaterede produkter

 • Printere til hjemmet

  Canon SELPHY CP1500

  Skab yderst holdbare print i flotte farver på få sekunder med denne brugervenlige, kompakte fotoprinter.
 • Printere til hjemmet

  SELPHY SQUARE QX10

  Gem dine særlige minder som smukt udformede print, som du kan lave hvor som helst, trådløst.
 • Printere til hjemmet

  PIXMA TS7450-serien

  En stilfuld alt-i-én-printer til de teknologibevidste med en række kreative printfunktioner samt ADF-teknologi, der forenkler kopieringen og scanningen af flere forskellige ark.
 • Inkjet-printere

  Magnetisk fotopapir MG-101

  Skab større kreativitet og interaktive muligheder i dine fotoprint med Canons magnetiske fotopapir MG-101.
 • Relaterede artikler