VLOGGING

De bedste Canon-kameraer til vlogging

Find ud af, hvordan Canons fantastiske vlogging-kameraer gør det nemt at gøre din vlog levende ved hjælp af masser af kontrol og enestående videokvalitet.
Vlogger Matt Adlard, der sidder ved et køkkenbord og filmer en video på EOS M50 Mark II.

Vlogging er en god måde for dine seere at lære dig at kende på – og for at optage en vlog skal du bruge et vlogging-kamera. Uanset om du vil være influencer med tusindvis af følgere, eller du bare vil have det sjovt med at dokumentere din hobby eller dine ferieoplevelser, er der med en vlog så mange måder at være kreativ på og vise den ægte dig. Vi ved alle, at der allerede findes mange vloggere derude, men venlige, kreative personer med et stærkt budskab vil altid finde en måde at blive hørt på.

Venligheden og budskabet er op til dig. Men når det handler om Canons bedste vlogging-kameraer, gør de her tre det sjovt og nemt for dig at gøre dine idéer til virkelighed, samtidig med at du får den videokvalitet og kreative kontrol, du behøver til at skabe en fantastisk vlog. Alle tre vlogging-kameraer fra Canon har indbygget Wi-Fi og Bluetooth, så du kan dele dine videoer og billeder med det samme ved at overføre dine kreationer trådløst til din mobile enhed, så de kan uploades på sociale medier.

En mand iført en beige trøje og briller, der ser på skærmen, der kan vippes og drejes, på et Canon M50 Mark II-kamera.

Den kendte bager og vlogger Matt Adlard brugte Canon EOS M50 Mark II til at fange sine flotte madkreationer.

Et sortiment af udstyr, der er arrangeret i en firkantet form, herunder EOS M50 Mark II, objektiver, en flash og en mikrofon.

For at opnå kreativ fleksibilitet kan EOS M50 Mark II bruge EF- og EF-S-objektiver med en Canon-objektivadapter EF-EOS M, men de kompakte, dedikerede Canon EF-M-objektiver er perfekte til vlogging.

1. Canon EOS M50 Mark II

Et alsidigt spejlløst Canon-kamera designet til både indendørs og udendørs brug

 • Sensor: 24,1 Megapixel APS-C-format
 • Skærm: 7,5 cm touchscreen, som kan vippes og drejes
 • AF-system: Dual Pixel CMOS AF med ansigts- og motivsporing
 • Maks. videoopløsning: 4K (3840 x 2160)
 • Objektivsystem: Dedikerede små, lette EF-M-objektiver, EF- og EF-S-objektivkompatibilitet med en Canon EF-EOS M-objektivadapter.
 • Lyd: Mikrofonindgang
 • Filmselvudløserfunktion: 2 sekunder, 10 sekunder, fjernbetjening
 • Film: Lodret filmformat tilgængeligt


Canon EOS M50 Mark II er udviklet med video – og især vlogging – i tankerne. For det første tilbyder EOS M50 Mark II op til 143 autofokuspunkter (afhængigt af det anvendte objektiv) med Dual Pixel AF, der har ansigts- og motivsporing. Vælg et motiv fra et hvilket som helst sted inden for næsten hele billedrammen. Træk ikke fingeren – du skal blot trykke på det sted, hvor du vil fokusere, for at flytte AF-punktet eller skabe en professionel pull focus-effekt.

EOS M50 Mark II er fantastisk til optagelse i svagt lys. Når du optager i 4K, leverer kameraet en ISO-følsomhed på op til ISO 6400, så du kan være sikker på at få klare optagelser med nøjagtige farver, uanset om du filmer dig selv i dit oplyste soveværelse om natten eller går gennem gaderne i en hovedstad i den lyse middagssol. Hvis du ikke har brug for at optage i 4K, kan du med HD-kvalitet rykke ISO-værdien fra ISO 100 hele vejen op til ISO 25600, hvilket betyder, at du kan filme i måneskin, og folk vil stadig kunne se dit ansigt!

Skærmen, som kan vippes og drejes, kan hurtigt vendes rundt, så du kan hurtigt kan lave optagelser af dig selv på farten, når du slentrer gennem dit lokale madmarked eller vandrer på Appalachian Trail. EOS M50 Mark II's fremragende AF-system placerer en firkant over dit ansigt for at vise, at du er i fokus, og den indbyggede digitale billedstabilisering til film sikrer jævne optagelser, selv når du optager håndholdt.

Der er en indbygget stereomikrofon samt et 3,5 mm-stereoministik til tilslutning af en ekstern mikrofon. Og med Canon EF-M 15-45mm f/3.5-6.3 IS STM-kitobjektivet monteret ligger EOS M50 Mark II godt i hånden. Det betyder, at du kan filme dig selv i armslængde uden at blive træt.

En mand i en stor overfrakke, der filmer sig selv med Canon PowerShot G7 X Mark III på et håndholdt ophæng.

Videofotograf og fotograf Jamie James satte Canon PowerShot G7 X Mark III på prøve i forbindelse med sin udendørs optagelse.

Et Canon PowerShot G7 X Mark III på en turkis måtte med en ekstern mikrofon og fjernbetjening.

Lad ikke lyden ødelægge det. PowerShot G7 X Mark III har et 3,5 mm-stik til en ekstern mikrofon, hvilket betyder, at din fantastiske videokvalitet vil blive matchet af upåklagelig lyd.

2. Canon PowerShot G7 X Mark III

Canons vlogging-kamera i lommeformat til at tage med på farten

 • Sensor: 20,1 Megapixel stablet CMOS 1.0
 • Skærm: 7,5 cm touchscreen, som kan vippes
 • AF-system: Kontinuerlig AF med ansigts- og motivsporing med 31-punkts AF, 4-stops IS af lens shift-typen, Intelligent IS med 5-akset Advanced Dynamic IS og Auto Level
 • Maks. videoopløsning: 4K (3840 x 2160)
 • Filter: Indbygget ND-filter
 • Film: Lodret filmformat tilgængeligt


Canon PowerShot G7 X Mark III er et kompakt kamera i lommeformat med en stor sensor og et indbygget 24-100mm (ækvivalent) f/1.8-2.8 objektiv. Kombinationen af lav vægt og stor sensor gør det til et vildt valg for vloggere og det bedste kamera til YouTube-vlogging på farten. Du kan putte det i lommen og tage det med dig overalt – det kan klare alt, hvad livet byder dig. Det indbyggede objektiv er lynhurtigt, hvilket betyder, at du aldrig går glip af et øjeblik, og skærmen, der kan klappes ud, gør det til en leg at optage dig, selv når du er på farten.

PowerShot G7 X Mark III giver dig et stort fokusområde med tonsvis af rækkevidde. Så ved f.eks. en sportsbegivenhed kan du optage hele banen, før du zoomer helt ind til 100mm-enden af brændvidden og fanger begivenhederne. Zoom derefter ud igen, vip din touchscreen op, tryk på skærmen, og optag din reaktion!

PowerShot G7 X Mark III har også enestående ansigtsgenkendelse og -sporing. Det betyder, at du frit kan bevæge dig rundt, kaste hænderne op i luften i begejstring og vise din reaktion på det, der foregår, uden at du skal bekymre dig om, at dit ansigt er uden for skarphedszonen.

PowerShot G7 X Mark III fungerer perfekt under alle lysforhold, uanset om det er ude i solskin eller i et oplyst soveværelse, hvilket gør det til et perfekt kamera at have med på farten.

Du vil kunne optage utroligt jævne og stabile filmoptagelser selv ved fuld zoom, og selv når du panorerer eller er på farten, takket være den 5-aksede Advanced Dynamic IS, der modvirker kamerarystelser.

Canon-ambassadør Piotr Malecki knæler på en strand, mens han filmer en volleyballspiller.

EOS M6 Mark II er det bedste vlogging-kamera til skabere, der ønsker, at deres udstyr skal vokse sammen med dem. Med en aftagelig elektronisk søger, et 3,5 mm-stik til tilslutning af eksterne mikrofoner og en hot shoe-holder til flash og andet kompatibelt tilbehør giver EOS M6 Mark II masser af muligheder for at udvide din kreativitet.

3. Canon EOS M6 Mark II

Det ultimative Canon vlogging-kamera til content creators

 • Sensor: 32,5 Megapixel APS-C
 • Skærm: 7,5 cm touchscreen, som kan vippes
 • AF-system: Dual Pixel CMOS AF med ansigts- og motivsporing og Eye AF
 • Maks. videoopløsning: 4K (3840 x 2160)
 • Objektivsystem: Dedikerede små, lette EF-M-objektiver, EF- og EF-S-objektivkompatibilitet med en Canon EF-EOS M-objektivadapter.
 • Lyd: Mikrofonindgang


Canon EOS M6 Mark II er den ultimative pakke til content creators. Med et bærbart design i lommestørrelse og indbygget kompatibilitet med kompakte EF-M-objektiver vil EOS M6 Mark II være lige ved hånden, uanset hvor kreativiteten og eventyret fører dig hen.

Med sin sensor med 32,5 Megapixel opløsning gengiver EOS M6 Mark II 4K-video i enestående detaljer, mens dets følsomhed på op til ISO 25600 ved filmoptagelse sikrer, at det kan fungere overalt fra lyse studieopsætninger til bylandskaber om natten. Det optager også Full HD med op til 120 fps (frames per second) til biograflignende slowmotion-optagelser.

Leder du efter det bedste vlogging-kamera med en skærm, der kan vippes? EOS M6 Mark II's touchscreen kan vippes 180 grader op, så du kan filme dig selv derhjemme eller i studiet, og 45 grader ned, hvilket betyder, at du får billedet i kassen uanset vinklen.

Med det avancerede Dual Pixel CMOS-autofokussystem kan EOS M6 Mark II automatisk registrere ansigter og motiver og spore dem på tværs af billedet. Det giver dig også mulighed for at vælge dit fokuspunkt manuelt med et enkelt tryk på skærmen, hvilket betyder, at du altid vil fokusere på præcis det, du ønsker.

Montér Canon-objektivadapteren EF-EOS M, så er EOS M6 Mark II er også kompatibel med EF-S- og EF-objektiver, så du kan opnå jævne effekter med lav dybdeskarphed, der giver dine videoer en professionel kant.

Skrevet af Jeff Meyer og Peter Wolinski

Relaterede produkter

Relaterede artikler

 • En kvinde, der sætter sit Canon PowerShot G7 X Mark III op ved siden af sin bærbare computer for at filme sin yogaundervisning i stuen.

  KOMPAKTKAMERAER

  Det bedste kompaktkamera til indhold

  Opdag, hvordan PowerShot G7 X Mark III kan hjælpe dig med at slippe din kreative gnist løs i hverdagen.

 • Den kendte bager Matt Adlard tager et foto af en chokoladedessert med Canon EOS M50 Mark II.

  MADFOTOGRAFERING

  En opskrift på succes: Vi præsenterer Canon EOS M50 Mark II

  Matt Adlard, den selvlærte bager og stjerne på de sociale medier, får en forsmag på EOS M50 Mark II.

 • En person på en strand, der holder et kamera på et stativ frem foran sig.

  VLOGGING

  Start vlogging i dag

  Følg vores tips til vlogging, og lær, hvordan du skaber smukke optagelser til de kræsne seere.

 • YouTube-stjerne og vlogger Mike Grey trykker på optageknappen på Canon PowerShot G7 X Mark III's touchscreen.

  VLOGGING

  Kreativ vlogging med PowerShot G7 X Mark III

  YouTube-stjernen MikeVisuals fortæller, hvordan han skaber fængslende videoer med det kompakte Canon PowerShot G7 X Mark III, og deler sine bedste tips til vlogging.