VLOGGING

Vi præsenterer Canon PowerShot V10, det nemme 4K vlogging-kamera

Det bedste vlogging-kamera for begyndere er ankommet. Find ud af, hvordan Canons brugervenlige, lette 4K vlogging-kamera vil hjælpe dig i gang med vlogging og streaming.
Et Canon PowerShot V10 står på en køkkenbordplade med et skærebræt i baggrunden og en vloggers hånd, der hviler på overfladen foran den.

Hvis du bare vil dele din passion med verden, så har du brug for en problemfri vlogging-løsning uden kompleksitet. Hvis du har været afhængig af smartphones til dine fortællinger, skal du møde PowerShot V10: Den lette, alt-i-én vlogging-løsning, der vil give dig en hurtigere og enklere arbejdsgang.

PowerShot V10 er designet specielt til alle, der ønsker et dedikeret vlogging-kamera, der er nemmere at betjene og hurtigt og nemt at bruge, uanset om de deler deres byferieeventyr eller dokumenterer deres hobbyer.

En kok placerer en gryderet på en måtte foran et Canon PowerShot V10 stående på det indbyggede stativ, vippet mod maden.

Det kompakte PowerShot V10 er ekstremt nemt at bruge - selv hvis du er helt ny i vlogging, kan du stille det op med det indbyggede, justerbare stativ, vinkle skærmen, så du kan se dig selv, og derefter indstille alt til Auto. Tryk blot på Optag, når du er klar.

PowerShot V10, design og funktioner

Med blot 211 g, næsten halvdelen af vægten af det kompakte PowerShot G7 X Mark III, er PowerShot V10 Canons mindste vlogging-kamera, og dets lille størrelse betyder, at du kan tage det med overalt til spontan vlogging på farten.

På trods af den lille størrelse har PowerShot V10 to indbyggede mikrofoner med stor diameter, der kan optage lyd i bedre kvalitet, end du sikkert får fra din smartphone. Det skyldes, at mikrofonerne i smartphones er optimeret til telefonopkald, når enheden trykkes mod dit ansigt. Mikrofonerne i PowerShot V10 er dog designet til at optage stereolyd ved typiske vlogging-afstande, tunet til din stemme, samtidig med at de indfanger stemningen i dine omgivelser, uanset om det er et marked eller en fest. Hvis du optager i blæsevejr, skal du sætte den medfølgende vindskærm på for at reducere uønsket vindstøj.

Hvis du vil have endnu mere kontrol over lyden, har PowerShot V10 også en 3,5 mm mikrofonport på siden til tilslutning af en ekstern mikrofon. En tilbehørsholder (ekstraudstyr), der fås separat, giver dig maksimal fleksibilitet, hvor du tilslutter en ekstern mikrofon rundt om kameraet.

PowerShot V10 har også et unikt indbygget stativ, der giver dig mulighed for at indstille kameraet til at filme fra forskellige hældningsvinkler fra -30° til -10° til optagelse i høj vinkel og 10° til 30° grader til optagelse i lav vinkel. Stativet kan foldes sammen for mere kompakt opbevaring og håndholdt brug. PowerShot V10 har en standardstativholder, så du kan fastgøre det til et hvilket som helst stativ efter eget valg, herunder det kompakte Canon stativgreb HG-100TBR.

Et Canon PowerShot V10, der står på det indbyggede stativ, optager en gamer, hvis hænder, der bruger en gamecontroller, er synlige i forgrunden.

PowerShot V10's indbyggede stativ kan justeres til både høj- og lavvinklet optagelse, og vippeskærmen kan indstilles til den rette vinkel.

Én tast til vellykket vlogging finjusterer din komposition. PowerShot V10 gør det nemt med LCD-skærmen, der kan vippes, så du kan se dig selv i billedet, så du nemt kan optage selv, eller du kan indstille det til forskellige vinkler, så du kan se, hvad du peger kameraet mod. Det har også berøringsstyring til alle standardoptagelsesfunktioner i en enkel grænseflade. Hvis du optager på en social platform, der kræver et bestemt billedformat, kan du vælge at få vist billedmarkører på skærmen for at kontrollere, at de vigtigste elementer vil være i billedet, når du senere skal beskære.

6,6 mm objektivet (35 mm, svarende til brændvidde 19 mm) giver en bred synsvinkel, hvilket er ideelt til at optage dig selv og indfange masser af dine omgivelser. Den store 1,0" sensor samler mere lys, selv under forhold med svag belysning, så du kan være sikker på naturligt udseende videoer hele dagen.

En brugers hånd tager et Canon PowerShot V10 fra lommen på en gul langærmet sportsoverdel.

PowerShot V10 er lille og let nok til at have i lommen og have klar, når du har brug for det. Det er designet til at gøre vlogging og livestreaming hurtigt og nemt, og det kan også optage stillbilleder på 15,2 MP - fantastisk til coverbilleder eller miniaturebilleder til din vlog.

To personer bruger et Canon PowerShot V10, der holdes i udstrakt arm af en af dem for at filme sig selv foran et træ, der er dekoreret med lys.

PowerShot V10 er fantastisk ved svag belysning, og objektivets brede synsfelt sikrer, at det vil indfange øjeblikket i bedre videokvalitet, end du sandsynligvis vil få fra det fremadvendte kamera i de fleste smartphones.

PowerShot V10, videometoder og kreative muligheder

PowerShot V10 kan optage op til 4K UHD-video ved 25 fps og Full HD ved op til 50 fps. Det har også Face Tracking-autofokus - personer overalt i billedområdet registreres automatisk, eller du kan vælge at trykke på motiver på skærmen for at få kameraet til at spore dem.

Der er et udvalg af optagemetoder. Automatisk film og Filmmetode til glat hud giver mulighed for optagelse med ét tryk, når du bare vil dele din historie og lade kameraet tænke for dig. Avancerede indbyggede funktioner som f.eks. Auto Lighting Optimizer, Auto ND-filter og Auto White Balance sikrer flotte resultater. Hvis du vil have mere kontrol, kan du med filmmetoden Manuel eksponering tage kontrollen over mange indstillinger.

Du kan aktivere Movie Digital IS for at stabilisere billedet, når du optager håndholdt eller i bevægelse, eller alternativt Auto Level for at holde scenen plan, mens du optager.1

Hvis du er ude efter et bestemt udseende og en bestemt stemning, er der 14 farvefiltre (alle tilgængelige i filmmetoderne Automatisk og Manuel eksponering), som er forudindstillinger, du kan anvende med et enkelt tryk før filmoptagelse. Disse omfatter RetroGreen og Sepiatone for at give et retro-look til en by eller et landskab, TastyWarm til lækre klip af varm mad og meget mere. Der er også farvetoneindstillinger med skydeknapper, som du kan bruge til yderligere tilpasning - og kameraet gemmer alle dine farveindstillinger, så næste gang du tænder for det, er det klar til at optage med dit eget unikke look.

Hvis du vil bringe din vlogging op på næste niveau, er der yderligere muligheder og indstillinger, som du kan få adgang til ved at trykke på Q-knappen, herunder størrelse på filmoptagelse, autofokuseringsmetode, digital zoom og meget mere.

En bruger holder et Canon PowerShot V10 i den ene hånd og en smartphone med Canon Camera Connect-appen til overførsel af filer fra kameraet i den anden.

Installer den gratis Canon Camera Connect-app på din smartphone, så kan du bruge den til at overføre og uploade dine videoer og endda fjernbetjene PowerShot V10.

En kvinde, der spiller guitar, ser ind i et Canon PowerShot V10 med en ekstern mikrofon og Canon stativgreb HG-100TBR monteret, der står på et lavt bord.

I takt med at din ambition og ekspertise vokser, kan PowerShot V10 vokse med dig. Det har et 3,5 mm mikrofonstik til tilslutning af en ekstern mikrofon, f.eks. Canon DM-E100-stereomikrofon, et standardstativ, så du kan bruge dit foretrukne stativ, herunder det kompakte Canon-stativgreb HG-100TBR (med kameraet i lodret retning, hvis det er nødvendigt), og endda HDMI-udgang til direkte udgang.

Tilslutning og deling med PowerShot V10

PowerShot V10 gør det også hurtigt og nemt at dele dine vlogs med dine følgere med indbygget Bluetooth og Wi-Fi-forbindelse. Installer den gratis Canon Camera Connect-app på din smartphone, så kan du nemt overføre dine klip til din telefon - du kan endda fjernbetjene kameraet ved hjælp af appen. Film kan omkodes automatisk, når de sendes fra kameraet til din telefon, hvilket gør det nemmere end nogensinde før at oprette video, som kan føjes til alle dine sociale kanaler.

For at undgå at fylde din telefons lager med masser af store videofiler kan du uploade dit indhold til image.canon-cloudtjenesten automatisk, hvis du ønsker det, og derfra videresende det til Google Drive™, YouTube og Frame.io, blandt andre webtjenester. Videoer og billeder, der er gemt i Frame.io, kan uden problemer importeres til videoredigeringssoftware som f.eks. Adobe Premiere Pro og Final Cut Pro, hvor du kan redigere dine optagelser.

Med PowerShot V10 er livestreaming nemmere end nogensinde før - du kan gøre det hele med et par tryk på LCD-skærmen. Når du har konfigureret din foretrukne streamingdestination i Camera Connect-appen (og forudsat, at din konto på sociale medier tillader streaming), skal du blot vælge YouTube Live eller Facebook Live eller tilføje et RTMP-link2 og begynde at sende.3

Du kan også bruge PowerShot V10 som webkamera. Kameraet har indbyggede UVC- og UAC-drivere i industristandard, så der kræves ingen ekstra software - du skal blot tilslutte og afspille via USB (ved hjælp af det medfølgende kabel) på både Windows og macOS og bruge PowerShot V10 i Full HD ved 30 fps med populære apps til videoopkald. Digital zoom er også tilgængelig til streaming eller brug af kameraet som webkamera - du skal blot indstille kameraet, som du vil have det, og så er du klar til at starte - eller du kan vælge mellem en række andre kameraforudindstillinger, herunder Filmmetode til glat hud og automatiske filmfunktioner, Ansigtssporing AF eller Angivet ramme AF, farvefilter og meget mere.1

PowerShot V10 - den enkle vlogging-løsning

Uanset hvad din passion eller dit publikum er, hjælper PowerShot V10 dig med at oprette forbindelse uden komplicerede opsætninger eller behov for en taske fyldt med tilbehør. Det indbyggede stativ gør det nemt at sætte op og bruge næsten overalt, uanset om du vlogger om madlavning eller spil. Med den enkle betjening, kompakte design og automatiske metoder kan du komme i gang med vlogging uden behov for specialistviden, og det har masser af muligheder og mere avancerede funktioner, når du er klar til at gå endnu længere.

Skrevet af Jeff Meyer & Alex Summersby

 1. På grund af den måde, de fungerer på, kan forskellige metoder ikke bruges i kombination. For eksempel kan Movie Digital IS ikke bruges samtidig med Auto Level, digital zoom kan ikke bruges sammen med IS, og Auto Level kan ikke bruges i Filmmetode til glat hud. Se kameraspecifikationer for at få flere oplysninger.
 2. Vær opmærksom på, at livestreaming-platforme til enhver tid kan ændres, stoppe eller afbryde deres service uden varsel. Se livestreaming-platformene for at få de seneste krav. Canon fremsætter ingen erklæringer eller garantier med hensyn til tredjepartsprodukter eller -services, herunder livestreaming.
 3. En stabil Wi-Fi-forbindelse på et mindre overfyldt 2,4 GHz trådløst område med hurtig uploadhastighed anbefales for at opnå de bedste resultater.

  Adobe, Adobe Premiere og Frame.io er enten registrerede varemærker eller varemærker tilhørende Adobe i USA og/eller andre lande. Google, Google Drive og YouTube er varemærker tilhørende Google LLC, og denne webside er ikke sponseret af eller tilknyttet Google på nogen måde. Final Cut Pro og macOS er varemærker tilhørende Apple Inc., registreret i USA og andre lande og områder.

Relaterede Produkter

 • Digitalt kompakt

  PowerShot V10

  Skil dig ud online, og forbliv diskret, mens du optager, med Canons alt-i-ét 4K vlogging-kamera i lommeformat.
 • Digitalt kompakt

  PowerShot G7 X Mark III

  Et tilsluttet kamera, der optager enestående videoer og billeder, som dine følgere vil elske.
 • Spejlløse kameraer

  EOS R50

  Lav dit bedste indhold, som får dig til at scrolle tilbage, med dette spejlløse EOS R-kamera, fra skarpe stillbilleder til 4K-film og livestreams. En dedikeret Alt-i-én-enhed.
 • Stativ

  Tripod Grip HG-100TBR

  Optag i længere tid med større stabilitet og kreativ fleksibilitet takket være dette unikke stativgreb med aftagelig fjernbetjening.
 • Lyd

  Stereomikrofon DM-E100

  Optag fremragende lyd uden besvær takket være en lille plug-and-play stereomikrofon, der altid er klar til optagelse.
 • Relaterede artikler

 • VLOGGING

  Canons bedste kameraer og objektiver til vlogging

  Canon fremstiller en række kameraer og objektiver, der er ideelle til content creation. Denne vejledning hjælper dig med at finde det perfekte match.

 • VLOGGING

  Sådan bliver du vlogger

  Kom i gang, og producér kvalitets-vlogs med vores vlogging-tips til begyndere.

 • VIDEO

  Tips til at forbedre dine videoer på sociale medier

  Fire content creators diskuterer, hvad der udgør fantastisk indhold, og hvordan man skiller sig ud online.

 • VLOGGING

  Vlogging på farten

  Canon PowerShot V10 bliver testet af fire af de bedste influencere.