Hero Image

Canon 4K-kameraer

Opdag styrken og alsidigheden i Canons udvalg af 4K-kameraer.

Hvad er 4K?

Flere detaljer, bedre plads til din fortælling. Med Canons avancerede CMOS-sensorer indfanger 4K-video dine minder mere levende end nogensinde før. Få glæde af fire gange så høj opløsning som et billede i Full HD, så du kan få de fineste detaljer frem i dine minder og få ekstra fleksibilitet, når du redigerer dine fortællinger. Video i 4K Ultra High Definition er et effektivt og fleksibelt næste skridt i din fortælling.

4K og Full HD

4K-video – også kendt som 4K UHD – giver 4 gange så høj opløsning som 1080p Full HD på 3840x2160 pixels eller nogle kameraers DCI 4095x2160 pixels. Det betyder, at du kan indfange betagende detaljer, som næsten er til at tage og føle på, med 4K sammenlignet med Full HD-video.

4K and Full HD

Om Canon 4K

Canon PowerShot SX740 er med sin brugervenlighed og lette vægt perfekt til at fange familieminder. Kombinér den sjove fleksibilitet i Canons spejlløse M50-kamera med vores udvalg af objektiver, og få den ideelle løsning til at vlogge. Styrken og hastigheden i Canon EOS R5 gør det til det perfekte supplement til en ambitiøs filmskabers værktøjskasse. Canon-kameraer, der optager i 4K, kan også optage i Full HD, så du kan vælge den rigtige opløsning til de forskellige kreative projekter. I Full HD – så du kan vælge den rigtige filmopløsning til alle dine kreative projekter.

4K and Full HD

Fortæl din bedste historie

Med 4K kan du nyde den kreative frihed til at zoome, panorere og beskære dine optagelser op til 200 % og stadig levere dine film i Full HD-opløsning. Det gør det ideelt til videoentusiaster, der laver film og kreative optagelser.

Tell your best story

Overvejelser ved valg af 4K

4K-video optager flere data, så til den samme optagelsestid har du brug for større hukommelseskort med høj overførselshastighed og en hurtigere internetforbindelse til streaming. Lagring af ekstra data, mens der optages i 4K, kan kræve en større harddisk. Når du optager i 4K, anbefales det også at have en kraftigere computer, så du nemt og hurtigt kan redigere dit billedmateriale. Full HD giver dig mindre filstørrelser, hvilket er ideelt til nem upload og streaming af online-indhold.

Considerations when chossing 4K

Vores mest populære 4K-produkter

Det rigtige kamera til opgaven: Gennemse de mest populære 4K-kameraer i vores udvalg.

Du vil måske også være interesseret i...

Bliv inspireret, tilmeld dig nu

Gå aldrig glip af de seneste tilbud fra Canon, tips og kurser, nyheder og invitationer til lokale begivenheder.

Tilmeld dig nu